Kanye West en Julia Fox gaan naar NYC voor een dubbele date met N.O.R.E

Inhoudsopgave:

Kanye West en Julia Fox gaan naar NYC voor een dubbele date met N.O.R.E
Kanye West en Julia Fox gaan naar NYC voor een dubbele date met N.O.R.E
Anonim

Slechts enkele weken nadat Kanye West een belofte heeft gedaan om het huis naast zijn vervreemde vrouw, Kim Kardashian, te kopen, gaat de rapper verder met dit leven. Kanye werd opnieuw gespot met zijn nieuwe vlam, Julia Fox, in New York City, slechts enkele dagen nadat de paparazzi de twee zagen stoeien op het strand in Miami.

Op zondag vertelden bronnen dicht bij Ye aan TMZ dat de twee gewoon plezier hadden en dat hun date in Miami niets ernstigs was. De Grammy-winnaar zou het vrijgezelle leven omarmen nadat het leek alsof Kim zijn smeekbeden weigerde om zich te verzoenen en met volle kracht vooruit te gaan met de scheiding.

Kanye West en zijn nieuwe vlam vlogen naar New York voor een diner en een Broadway-show

Voor de derde date van het stel trakteerde Kanye de actrice op Jeremy O. Harris' 'Slave Play' op Broadway. De twee genoten van de productie met een groep vrienden, waaronder Superthug-rapper N. O. R. E, voordat ze naar Carbone vertrokken voor het diner. De Yeezy-mogul moet genoten hebben van het menu bij Carbone, want het duo werd ook gezien tijdens een diner in het etablissement in Miami na een stranddate.

De twee genieten onmiskenbaar van elkaars gezelschap, en bronnen dicht bij de actrice zeggen dat de twee "geestverwanten" zijn en dat hun romance "cool om naar te kijken" is.

De bron legde uit dat de moeder van een van hen ook weer bij de datingpool was gekomen nadat haar huwelijk met Peter Artemiev stukliep: "Ze zijn allebei net uit hun vorige relatie gekomen en ze hebben elkaar enorm geholpen te herstellen."

De verwante geesten delen verschillende relaties met hun exen

In tegenstelling tot Kanye staat de actrice niet op goede voet met haar ex. De 31-jarige scheurde in haar vervreemde echtgenoot in een reeks recente Instagramverhalen. Ze beschuldigde hem ervan "deadbeat" en een "alcoholische drugsverslaafde" te zijn. De actrice plaatste ook een verhaal waarin ze de privépiloot ervan beschuldigde haar te hebben achtergelaten met "een vijf maanden oud kind, een hond en een huis en alle rekeningen."

De enige keer dat Kanye in het openbaar over zijn vervreemde vrouw heeft gesproken, was om haar te smeken om naar hem terug te rennen. Hoewel Kim geen tekenen vertoont dat ze bereid is zich te verzoenen met de Stronger-zangeres, beweerde ze wel dat hij de 'meest inspirerende' persoon voor haar was na hun scheiding.

Terwijl Kanye naar New York vloog, werd Kim gespot aan boord van een vlucht naar de Bahama's met haar nieuwe beau, komiek Pete Davidson, voor een romantisch uitje na de vakantie.

Aanbevolen: