Hoe dicht zijn Kaley Cuoco en 'The Big Bang Theory'-maker Chuck Lorre?

Inhoudsopgave:

Hoe dicht zijn Kaley Cuoco en 'The Big Bang Theory'-maker Chuck Lorre?
Hoe dicht zijn Kaley Cuoco en 'The Big Bang Theory'-maker Chuck Lorre?
Anonim

Het is meer dan een jaar geleden dat de populaire nerdy sitcom, The Big Bang Theory, op CBS eindigde. Desalniettemin blijft de toewijding van de fan aan de show sterk. In feite associëren ze actrice Kaley Cuoco nog steeds met haar personage Penny. Zoals je weet, is de mede-maker van de show, Chuck Lorre, een van de mensen die werd gecrediteerd voor het casten van Kaley Cuoco in de iconische rol. Het lijkt er ook op dat de twee in de loop der jaren een hechte band hebben ontwikkeld.

Aanvankelijk deed Kaley Cuoco auditie voor de rol van Katie

Oorspronkelijk bevatte The Big Bang Theory personages Leonard, Sheldon en een meisje genaamd Katie. Zelfs tijdens de begindagen van de ontwikkeling van de show, werd Cuoco gevraagd om mee te doen aan de show. Ze werd echter niet hun definitieve keuze voor het vrouwelijke deel. "Ik las voor de originele piloot", legde Cuoco uit terwijl hij met Variety sprak. “Net gaan netwerken, het hele ding doen. [Ik] heb het niet begrepen." In plaats daarvan ging de rol naar de Canadese actrice Amanda Walsh.

In het originele script was Katie een door de straat geharde vrouw die een kamergenoot wordt van Leonard en Sheldon. Dit maakt echter geen indruk op CBS en voor Lorre geeft dit hem een belangrijk besef. "De meest levendige les van de noodlottige eerste poging was, hoe briljant de mannen ook waren, ze waren erg naïef en kinderlijk", vertelde Lorre aan Variety. "We begrepen niet hoe kwetsbaar ze waren en hoe het publiek hen instinctief beschermde."

Toen Chuck Lorre Penny creëerde, vroeg hij Kaley Cuoco terug

Hoewel de show aanvankelijk werd afgewezen, leek CBS nog steeds vastbesloten om de show in de ether te brengen. Peter Roth, de president en chief content officer van Warner Bros. Television Group, vertelde Variety: Het is haar verdienste dat Nina Tassler (voormalig CBS Entertainment-voorzitter) belde en zei: 'We willen het graag nog een keer doen. … We willen dat Chuck een paar aanpassingen maakt.'”

Die aanpassingen resulteerden in de creatie van Leonards uiteindelijke liefdesbelang. Lorre legde uit: "We namen die jonge vrouw die haar weg in de wereld probeerde te vinden, en dat werd Penny." Toen ze het personage eenmaal hadden ontwikkeld, hoorde Cuoco opnieuw van Lorre. "Toen dit terugkwam, zei Chuck: 'Kom alsjeblieft'", herinnert Cuoco zich. “Hij wist het, ik was gewoon niet geschikt voor die originele show. De tweede keer was een stuk makkelijker en niet zo stressvol.”

Toen Cuoco eenmaal meedeed aan de show, werd het duidelijk dat er niemand anders was die de rol kon spelen. "Die vrouw die in hun wereld kwam… ze hoefde op geen enkele romantische manier in hen geïnteresseerd te zijn, maar ze moest aardig zijn", legde Lorre uit. “Dat was de schittering van Kaley Cuoco … ze is gewoon een heel aardige dame. Ze bracht dat in het ensemble en die relatie werd oneindig veel beter.”

Voor het tweede seizoen wilde Chuck Lorre een groter personage uit Penny maken

Zodra Lorre wist dat The Big Bang Theory werd opgepikt voor een tweede seizoen, ging hij aan de slag om het enige vrouwelijke hoofdpersonage van de show te verbeteren. Hij voelde dat dit belangrijk was voor de show. "De eerste stap die ons onmiddellijk duidelijk werd na het eerste seizoen … [was] dat we niet erg goed werk hadden geleverd door het karakter van Penny te vergroten en haar de diepte te geven die ze verdiende," legde Lorre uit. "Stap één werkte aan dat personage." Over Cuoco's karakter merkte Lorre ook op: "Ze heeft een intelligentie die ze niet hadden en het is een even noodzakelijke soort intelligentie om rond te komen."

Lorre's instinct bij het verder verkennen van Penny bleek juist te zijn. De show was een succes en fans konden geen genoeg krijgen van de chemie tussen de cast. Ook achter de schermen werden de cast en crew één grote, gelukkige familie. En dus, toen Lorre in 2019 de Critics Choice Career Achievement Award ontving, was de cast meer dan blij om hun steun te betuigen. Cuoco, samen met voormalige co-sterren Johnny Galecki, Jim Parsons, Melissa Rauch, Simon Helberg, Mayim Bialik en Kunal Nayyar, las zelfs voor van Lorre's kenmerkende ijdelheidskaarten. Volgens de Daily Mail las Cuoco er een die zei: Ik heb het grootste deel van mijn tijd doorgebracht in het land van 'nog niet'. Als je er niet bekend mee bent, 'nog niet' is een gelukkige plek waar alle slechte dingen die waarschijnlijk zullen gebeuren, zijn nog niet gebeurd.”

Kaley Cuoco keert terug voor een spin-off als Chuck Lorre daarom vraagt

Sinds de show is afgelopen, is Cuoco druk bezig geweest met haar nieuwe HBO-serie The Flight Attendant, waar ze ook als uitvoerend producent optreedt. Desalniettemin lijkt het idee om The Big Bang Theory nieuw leven in te blazen nooit ver uit de geest van de actrice. Er is zelfs gesproken over een spin-off die draait om Leonard en Penny.

Toen hiernaar werd gevraagd, leek Cuoco enigszins aarzelend over het concept. Desalniettemin zei ze tegen The Hollywood Reporter: "Maar als Chuck het me zou vragen, zou ik het ten zeerste overwegen, want ik zeg geen nee tegen Chuck!" Wat Lorre betreft, hij sluit ook niets uit voor de toekomst. Toen hem werd gevraagd naar zijn mening over een spin-off, zei hij tegen de publicatie: "Je kunt niet anders dan een beetje zwanger worden …"

Aanbevolen: