Deze shows zouden veel eerder eindigen, maar de liefde van fans hield ze in leven

Inhoudsopgave:

Deze shows zouden veel eerder eindigen, maar de liefde van fans hield ze in leven
Deze shows zouden veel eerder eindigen, maar de liefde van fans hield ze in leven
Anonim

We kunnen ons allemaal een favoriete show herinneren die we met liefde in ons hart koesteren. Dan wordt plotseling de geliefde serie uit ons leven gescheiden, voor zijn tijd geannuleerd. Voor fans waren de volgende tv-shows meer dan alleen entertainment. Deze programma's resoneerden met het publiek en hun annulering liet een leegte achter in de harten van de fans.

Maar fans gaven de hoop niet op en vochten in plaats daarvan om hun favoriete programma's in leven te houden. Laten we even stilstaan bij enkele shows die zo geliefd waren dat het publiek ervoor zorgde dat ze terugkwamen. Dat is echte fankracht. Van de absurde grappen in Family Guy tot de ontroerende verhaallijnen in Friday Night Lights, deze shows zouden veel eerder eindigen, maar de liefde van fans hield ze tegen in leven.

10 'Familieman'

Het is moeilijk om je een wereld voor te stellen zonder de gekke capriolen van de familie Griffin. In de loop der jaren v alt niet te ontkennen dat de plots van de animatieserie steeds belachelijker zijn geworden, waarbij hoofdpersonages routinematig worden vermoord om terug te keren in de volgende scène. Maar de waarheid is dat Family Guy eigenlijk bijna 20 jaar geleden zou eindigen.

In 2002 werd de serie geannuleerd door Fox, tot groot ongenoegen van de fans. Vanwege de enorme verkoop van dvd's besloot Fox de show in 2005 terug te brengen.

9 'Gemeenschap'

NBC sitcom Community is een geweldige bron geworden voor memes en gifs die routinematig worden verspreid in menig groepschat. Maar terwijl fans dol waren op de serie en zijn eigenzinnige personages, was NBC niet al te enthousiast. Na 5 seizoenen werd Community in 2014 stopgezet.

Fans waren echter woedend en eisten een zesde seizoen. Yahoo! Screen luisterde naar de verontwaardiging van fans en bracht de show terug in 2015.

8 'Brooklyn Nine-Nine'

Brooklyn Nine-Nine trakteerde ons niet alleen op een regelmatige dosis SNL-aluin Andy Samberg en de altijd briljante Terry Crews, maar de tedere plots en gekke grappen zijn een welkome afwisseling op de reeks aanstootgevende sitcoms die lijken te domineren TV.

Hoe moeilijk het ook te geloven is, gezien de enorme populariteit, Brooklyn Nine-Nine zou eigenlijk veel eerder eindigen. In 2018 waren fans er kapot van toen Fox de show na 5 seizoenen annuleerde. NBC pakte het echter nog 3 seizoenen op, tot grote vreugde van de kijkers.

7 'Nashville'

Fans houden absoluut van Nashville en zijn verschillende muzikale nummers. Dus waarom heeft ABC het geannuleerd? ABC-president Channing Dungey zei dat "de toekomst voor ons niet per se in die shows lag." Maar fans waren het daar niet mee eens.

Radeloze Nashville-stans begonnen een petitie om de show terug te brengen en, verbazingwekkend genoeg, werkte het. CMT pakte de show op voor een vijfde seizoen.

6 'Futurama'

In tegenstelling tot veel van de andere shows in deze lijst, had Futurama een vrij lange kloof tussen de annulering en de verlenging ervan. In tegenstelling tot Matt Groening's schijnbaar oneindige The Simpsons, eindigde zijn geanimeerde sci-fi-komedie in 2002 na slechts vier seizoenen.

Dit ontstemde fans, die vochten om de show terug te brengen. Na vele jaren wachten werd hun onsterfelijke toewijding beloond en keerde Futurama in 2008 terug. Niet alleen dat, maar we werden getrakteerd op nog 3 seizoenen van de show.

5 'Friday Night Lights'

Na het tweede seizoen van Friday Night Lights dreigde de show te worden geannuleerd, ondanks zijn populariteit bij zowel het publiek als de critici. Vervolgens begonnen fans met de "Save FNL-campagne" en de show keerde nog drie seizoenen terug, allemaal vanwege de liefde en toewijding van zijn fanbase.

4 'Gearresteerde ontwikkeling'

Arrested Development is zo'n cultklassieker dat we onmogelijk een wereld zonder kunnen doorgronden. Maar studio-execs waren het daar niet mee eens. Helaas werd de serie in 2006 geannuleerd. Fans zouden echter niet rusten voordat de show terug was.

Na een lange en gepassioneerde campagne, waaronder een fan die een site creëerde met de naam SaveOurBluths.org, keerde Arrested Development eindelijk terug naar onze schermen in 2013 toen Netflix besloot de serie nieuw leven in te blazen. Gelukkig hoefden kijkers niet "Zeg deze maar vaarwel!"

3 'Kwantumsprong'

Scifi-serie Quantum Leap is er zeker en fans waren dol op de gekke tijdreisplots met Dr. Sam Beckett van Scott Bakula. Maar vanwege de dalende kijkcijfers na het derde seizoen was NBC (opnieuw) klaar om de stekker eruit te trekken.

Dankzij een fancampagne werd de serie met nog twee seizoenen verlengd, maar werd ondanks grote protesten na het vijfde seizoen uiteindelijk voorgoed stopgezet. Helaas, deze heeft niet het gelukkige einde dat ons zou hebben doen springen.

2 'Veronica Mars'

Voordat ze zich op het grote scherm waagde en met Idiocracy-ster Dax Shepard trouwde, was Kristen Bell het gelijknamige schoolmeisje dat speurder werd in Veronica Mars. Net als veel van de andere programma's op deze lijst, werd Veronica Mars na het tweede seizoen geannuleerd.

Fans besloten om $ 7.000 in te zamelen om te betalen voor een vliegtuig met een spandoek met de tekst "Renew Veronica Mars CW 2006" en stuurden ook enkele duizenden Mars-repen en marshmallows naar de studiohoofden van The CW. Het werkte en de show keerde terug.

1 'Chuck'

Komische spionageserie Chuck was een hit bij het publiek, maar NBC (ja, ze weer) waren niet tevreden met de kijkcijfers. Na slechts twee seizoenen was het netwerk klaar om afscheid te nemen van Chuck. Tenminste, dat was het geval totdat fans in 2009 "Save Chuck" lanceerden.

Ongebruikelijk en in tegenstelling tot de andere shows in deze lijst, was het met de hulp van broodjesketen Subway dat de show werd gered. Subway nam nota van de "Save Chuck"-campagne en bood aan om de show te helpen financieren in ruil voor frequente productplaatsing van zijn sandwiches. Het werkte, en de serie werd teruggebracht voor 3 seizoenen.

Aanbevolen: