Fans denken dat dit de reden is waarom Joey en Phoebe nooit samen op 'Friends' zijn gekomen

Inhoudsopgave:

Fans denken dat dit de reden is waarom Joey en Phoebe nooit samen op 'Friends' zijn gekomen
Fans denken dat dit de reden is waarom Joey en Phoebe nooit samen op 'Friends' zijn gekomen
Anonim

Het duurde een decennium en er werden 236 afleveringen uitgezonden. ' Friends ' zou ongetwijfeld een aantal twijfelachtige verhaallijnen tegenkomen.

Misschien was de kortstondige relatie van Rachel en Joey naar de laatste seizoenen het meest afgekeurd. Matt LeBlanc en Jennifer Aniston hadden zelf ook geen goed gevoel over de boog.

Relaties kunnen moeilijk zijn om tot stand te brengen, vooral bij een show met zes vaste gasten, die zo'n hechte relatie hebben.

Als we terugkijken, zou het veel logischer zijn geweest om Phoebe en Joey samen te laten zijn, gezien het feit dat ze vrije zielen waren als het op hun relatieleven aankwam. Ondanks hun status besloot de show ze echter niet bij elkaar te laten komen.

Verrassend genoeg hadden de twee eigenlijk een bepaalde romantische hoek gegooid, hoewel de makers van de show niet geïnteresseerd waren.

We zullen kijken waar die verhaallijn over ging, samen met de belangrijkste fantheorie over waarom de twee geliefde sterren nooit samenkwamen in de show.

Er werd een idee gegooid tegen het einde van de show

Hoewel het geen populaire optie zou zijn geweest, was er een kans dat alle vrienden aan het einde van de show samen zouden eindigen.

Matt LeBlanc gaf wel toe naast EW dat er tegen het einde van de show een verhaallijn werd voorgesteld.

Matt presenteerde het idee dat Joey en Phoebe regelmatig seks hebben, zonder dat hun vrienden het weten.

Tegen het einde gooiden we het idee dat Joey en Phoebe de hele tijd losse seks hadden gehad. We zouden teruggaan en alle historische scènes opnemen en net voor een moment dat iedereen herkent, is daar Joey en Phoebe die samen uit een bezemkast komen. Maar ze zeiden: 'Nee.'

Het had een mooi moment kunnen zijn, en gezien het feit dat het niet serieus zou zijn, had het misschien beter uitgepakt.

Hoewel de makers van de show ervoor kozen om hun paden tegen het einde te scheiden, en Joey meer een vaderfiguur te maken naast Pheobe, zoals op haar bruiloft.

Buiten de set waren de twee net zo close. LeBlanc speelde een grote rol bij het herstellen van het vertrouwen van Kudrow in het uitbeelden van het personage.

"Hij zei: 'Jij bent haar. Ontspan. Je snapt het. Je doet dit fng personage al drie jaar. Je werkt te hard. Dat is jouw probleem. Jij hoef niet zo hard te werken. Ontspan. "Hij had gelijk!"

Een speciale band die ze hadden en nog steeds hebben.

Maar als het op hun romance aankomt, hebben fans een aantal populaire theorieën over waarom het nooit is misgegaan.

Beter als "vrienden"

Rachel en Ross was een voortdurende romance gedurende de tien seizoenen van de show. Chandler en Monica zouden ook samenkomen, waardoor een band ontstond die niemand in de vroege seizoenen zag aankomen.

Volgens de meest populaire mening over Quora was het voor de heiligheid van de titel van de show noodzakelijk om bepaalde connecties als rechtvaardig te houden, vrienden.

"Ik denk dat het enige stel dat de titel van de sitcom heiligde, dit stel was, ik ben ook helemaal voor de vriendschap van Joey en Chandler, maar er was een tijd dat Joey zich buitengesloten voelde nadat Chandler trouwde, maar er was nooit een saai moment met Joey en Phoebe. De tijd dat Phoebe de beste vriend was die iemand ooit zou kunnen hebben."

"Zonder hen zou F. R. I. E. E. N. D. S een flop worden."

De populaire mening is dat iedereen bij elkaar komen te veel zou zijn geweest. Hoewel fans geloven dat als er een relatie was die op papier het meest logisch was, het Joey en Pheobe waren.

"Persoonlijk geloof ik dat Joey en Phoebe van alle mogelijke combinaties die binnen de groep gemaakt hadden kunnen worden, de beste zijn. Ik zal natuurlijk mijn mening rechtvaardigen."

Fans suggereren dat ze een sterkere band hadden, aangezien ze de groep niet kenden op de middelbare school. Houd ook rekening met hun dwaze manieren, samen met nooit ruzie met iemand in de groep.

Misschien was het thema van de show "tegengestelden trekken elkaar aan", volgens een van de Quora-gebruikers en om die reden deelden de twee geen romantische relatie.

We zijn het er allemaal over eens, het is interessant om het paar samen voor te stellen, hoewel het allemaal goed uitpakte.

Sommige fans beweren misschien dat ze liever hadden gezien dat Phoebe bij David zou eindigen, hoewel dat een onderwerp van gesprek is voor een andere keer.

Wat Joey betreft, gezien zijn geschiedenis in de show, was het alleen maar logisch dat het eindigde terwijl hij geen serieuze liefdesinteresse had.

Aanbevolen: