Buiten de studio, kan de cast van 'Family Guy' opschieten?

Inhoudsopgave:

Buiten de studio, kan de cast van 'Family Guy' opschieten?
Buiten de studio, kan de cast van 'Family Guy' opschieten?
Anonim

Als tekenfilms ooit waren voorbehouden aan kinderen, bewees Seth MacFarlane's geesteskind Family Guy dat volwassenen er ook van kunnen genieten. Gelanceerd in 1999 en onlangs goedgekeurd door Fox voor het negentiende seizoen, is de animatieserie een van de langstlopende shows in de geschiedenis van het netwerk geworden.

Sommige fans denken misschien dat als een televisieserie tientallen jaren in de lucht kan blijven, de castleden zullen uitgroeien tot een soort familie. Het is zeker eerlijk om te zeggen dat de acteurs die deelnamen aan shows als Friends en Modern Family een gevoel van verbondenheid hebben uitgedrukt dat zich ontwikkelde in een relatief kortere tien seizoenen van filmen.

Aangezien Family Guy echter is opgenomen in een geluidsstudio, in plaats van op de set, kunnen sommige kijkers zich afvragen wat voor soort relaties er zijn ontstaan tijdens de productie van de show.

Zijn de castleden dichtbij? Brengen ze enige tijd samen door buiten de studio? Wat voor soort vriendschappen zijn er in de afgelopen twintig jaar gesmeed of verloren gegaan?

We hebben wat gegraven en wat informatie verzameld om fans een idee te geven van wat er precies gebeurt tussen de stemmen achter Family Guy, nadat de audio is uitgeschakeld.

In het begin

Terwijl sommige televisiefamilies elkaar voor het eerst ontmoeten op de set, bestaan 'de Griffins' grotendeels uit mensen die elkaar al kenden voordat iemand zich kon voorstellen wat een hit de show ooit zou worden.

Volgens een interview gepubliceerd door het officiële YouTube-kanaal van het Paley Center for Media op 9 maart 2010, leerden Alex Borstein en Seth MacFarlane elkaar kennen lang voordat Family Guy meer was dan alleen een gewaagd idee.

Borstein, die Lois Griffin vertolkt, vertelde het publiek in het Paley Center dat ze MacFarlane kent sinds haar tijd bij Mad TV: Ik kende Seth, omdat ik destijds aan Mad TV werkte, toen de vrouw die die show ontwikkelde, werkte samen met Seth om Family Guy te ontwikkelen.”

De casting van de actrice en het eerste contact met MacFarlane waren uiteindelijk grotendeels toevallig. Volgens Borstein vroeg het wederzijdse contact van het paar haar om "dit stemmetje te doen voor dit kleine cartoonding". De actrice accepteerde het zonder veel enthousiasme en zei "oké" met een beetje oogrol.

Hoewel Borstein in 2010 sinds 1999 met dezelfde man was getrouwd, was ze niet bang om een beetje verwarring te zaaien over de exacte aard van haar relatie met MacFarlane. "Voordat ze naar buiten kwamen, waren Seth en ik aan het vrijen, en hij… voortijdig", zei ze tegen een lachend publiek. Daarna volgde ze de verklaring met de nadruk dat het paar in feite samen naar bed was geweest: "waargebeurd verhaal."

Het is moeilijk te zeggen of Borstein een enorme bekentenis aan het publiek deed of gewoon een scherp stukje komedie probeerde te maken.

Een verhaal van twee Seths

Niet alle acteurs kenden elkaar echter voordat ze gingen casten. Seth Green, de beruchte stem van Chris Griffin, ontmoette MacFarlane pas toen hij de rol actief nastreefde. In het Paley Center-interview vertelde Green de kijkers: We hebben elkaar ontmoet toen ik auditie deed voor Family Guy.”

De late start van hun vriendschap verhindert niet dat ze een wereld van respect voor elkaar hebben ontwikkeld. Green gebruikte zelfs zijn deel van het interview om fans precies te vertellen hoe ongelooflijk succesvol MacFarlane is geweest in zijn positie als schrijver van de show. Ik heb een gênant feit over hem. Velen van jullie weten dit misschien niet, maar hij is een van de best betalende televisieschrijvers in de geschiedenis. Het moet zo gênant zijn', zei Green over MacFarlane met een vleugje bewondering en gelach in zijn stem.

Het feit dat de twee Seths er even over deden om elkaar te leren kennen, betekent niet dat het dynamische duo niet snel ontdekte dat ze veel gemeen hebben. Ze praten bijvoorbeeld allebei graag over robots.

In een comedyspecial uit 2012 op Variety vertelt Green over zijn relatie met MacFarlane. Ik ken Seth MacFarlane al heel lang, en wat ik het leukst aan hem vind, is dat ik kan zeggen: 'Leader One en Star Scream', en hij weet precies waar ik het over heb. Hij weet dat het twee F-16-jagers zijn die in robots veranderen.'

Een sterk ondersteunend netwerk

In de afgelopen jaren hebben castleden hun projecten gediversifieerd en hun energie op andere shows en films gericht. Desalniettemin blijft het familieteam "Griffin" elkaars projecten en doelen promoten.

MacFarlane ging zelfs zo ver dat hij de comedyshow van Alex Borstein in Londen op zijn Instagram-pagina stopte. "Ga naar mijn vriend", drong MacFarlane aan op fans.

Aanbevolen: