Kan de cast van 'Black Panther' nog steeds opschieten met Letitia Wright?

Inhoudsopgave:

Kan de cast van 'Black Panther' nog steeds opschieten met Letitia Wright?
Kan de cast van 'Black Panther' nog steeds opschieten met Letitia Wright?
Anonim

Marvel's blockbuster Black Panther uit 2018 was een prachtige viering van de Afrikaanse en zwarte cultuur. De film was ook een van de meest winstgevende films in eigen land, met meer dan $ 700 miljoen in eigen land en meer dan $ 1,34 miljard wereldwijd. Geregisseerd door Ryan Coogler en met in de hoofdrollen Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong'o, Letitia Wright, Daniel Kaluuya en Danai Gurira, werd de film al snel een favoriet bij de fans.

Nadat de hoofdrolspeler van de franchise, Chadwick Boseman, op tragische wijze stierf aan darmkanker, maakten fans zich zorgen over de toekomst van de volgende Black Panther-film. Veel fans keken naar de zus van koning T'Challa, Shuri, om de rol van de volgende Black Panther over te nemen. Terwijl de fandom echter rouwde om het verlies van Boseman, schudde het nieuws van de anti-vaxxer-uitzichten van Shuri-actrice Letitia Wright de fans nog meer. Gefrustreerde fans begonnen zelfs de hashtag RecastShuri om haar uit de films te verwijderen. Anderen hebben zich afgevraagd hoe de opvattingen van Wright de rest van haar Black Panther-castleden hebben beïnvloed en of ze nog steeds met Letitia Wright kunnen opschieten.

8 Wie is Letitia Wright?

Letitia Wright is een 28-jarige actrice uit Guyana die vooral bekend staat om haar rol als Shuri, de zus van koning T'Challa in Marvel's Black Panther. Wright speelde ook in de shows Black Mirror en Holby City, de tv-miniserie Small Axe en het moordmysterie Death on the Nile.

7 Black Panther schoot de carrière van Wright omhoog

Wright won een Teen Choice Award, een SAG Award en een NAACP Image Award voor haar werk aan Black Panther. Dit succes komt nadat Wright een pauze nam van acteren omdat ze het gevoel had dat ze het "verafgodde". Tijdens deze pauze ontwikkelde Wright een relatie met God en bekeerde hij zich tot het christendom.

6 De cast van Black Panther was dichtbij

De Black Panther-perstour gaf fans een kijkje in hoe goed de cast met elkaar overweg kan. Een van de meest vermakelijke onderdelen van deze tour was dat Michael B. Jordan een weddenschap verloor van costar Lupita Nyong'o, en hij moest een push-up doen wanneer (en waar) ze daarom vroeg. Het was ook hilarisch om te zien wanneer Letitia en de rest van de cast samenkwamen om interviews te doen.

5 Letitia Wright kreeg te maken met terugslag toen ze de inhoud van het COVID-19-vaccin in twijfel trok

In december 2020 vormden de controversiële opvattingen van Wright over het COVID-19-vaccin mogelijk een bedreiging voor de chemie van de cast. Wright tweette een video van een man die sceptisch was over de inhoud van het COVID-19-vaccin. Voordat ze haar Twitter-account verwijderde vanwege de enorme terugslag, legde Wright uit dat haar "ENIGE bedoeling om de video te plaatsen, mijn bezorgdheid opriep over de inhoud van het vaccin."

4 Hoe reageerde de Black Panther-cast op Letitia's vaccincontroverse?

De cast heeft niet veel gezegd over deze controverse - althans niet in het openbaar. Wright's Avengers: Infinity War-collega Don Cheadle verdedigde Wright aanvankelijk. Hij bekeek de video echter en kwam terug en schreef: "Ik zou nooit iemand verdedigen die dit post. Maar ik zal haar er nog steeds niet over weggooien." Het is moeilijk te zeggen wat de Black Panther-cast echt denkt over de controverse. Maar gezien de duidelijke hechtheid van de cast bij de eerste film en de band die is ontstaan bij het rouwen om hun vriend en castmate, is het waarschijnlijk dat ze Wright privé-ondersteuning hebben aangeboden.

3 Wat heeft Letitia Wright recentelijk gezegd over de controverse tegen Vaxxer?

In oktober 2021 publiceerde The Hollywood Reporter een artikel waarin werd beweerd dat Wrights anti-vaccinatievisie het filmen op de set van het vervolg op Black Panther had verstoord. In een Instagram-bericht ontkende Wright deze beschuldiging. Meer recentelijk vertelde Wright aan Variety dat deze vaccincontroverse haar leerde dat "je in het leven gewoon door moet gaan, sterk met waar je in gelooft, in termen van je talent."

2 Wright's blessure op de set verstoorde ook de opnames

Wright's vaccincontroverse was niet de enige verstoring tijdens het filmen van Black Panther: Wakanda Forever. De productie lag maanden stil omdat Wright op de set een schouderfractuur en een hersenschudding opliep die ernstiger bleek te zijn dan aanvankelijk werd gedacht. De film zou oorspronkelijk uitkomen in juli 2022, maar de release staat nu gepland voor 11 november 2022.

1 Wat heeft Wright gezegd over Black Panther: Wakanda Forever?

Ondanks deze controverse en de oproepen van fans om haar te vervangen, zal Wright nog steeds in het langverwachte vervolg op Black Panther zitten. Door het overlijden van Boseman is het aannemelijk dat Letitia's personage Shuri een meer centrale rol gaat spelen. Op het filmfestival van Cannes in 2022 vertelde Wright aan Variety dat de cast van Black Panther "[Boseman] eerde door [zichzelf] te verbinden aan het verhaal dat hij begon, de erfenis die hij begon met deze franchise."

Aanbevolen: