The Vampire Diaries': Haat Nina Dobrev nog steeds Paul Wesley?

Inhoudsopgave:

The Vampire Diaries': Haat Nina Dobrev nog steeds Paul Wesley?
The Vampire Diaries': Haat Nina Dobrev nog steeds Paul Wesley?
Anonim

The Vampire Diaries was een fantastische show in zijn bloei die precies op het juiste moment op het kleine scherm verscheen. Natuurlijk kreeg het wat vergelijkingen met Twilight, maar uiteindelijk was het zijn eigen unieke ding dat erin slaagde een enorm succes te worden. De serie was de plek waar bepaalde artiesten unieke vriendschappen smeedden, en de serie was een hit die groot genoeg was om een aantal spin-of-projecten te rechtvaardigen.

Terwijl ze samen aan de show werkten, brachten Nina Dobrev en Paul Wesley veel tijd samen door, en dit komt doordat ze hoofdrolspelers zijn in de show en omdat hun personages veel tijd doorbrachten met daten. Ondanks de chemie die de twee op het scherm vertoonden, hadden ze achter de schermen een andere ervaring.

Dus, wat gebeurde er precies tussen deze twee sterren? Laten we eens kijken wat er gebeurde.

Hun tijd samen werken

Om een beter begrip te krijgen van wat er precies heeft plaatsgevonden tussen Nina Dobrev en Paul Wesley, is het belangrijk om terug te blikken op hun tijd samen in The Vampire Diaries. Dit was natuurlijk de serie die hen uiteindelijk bij elkaar bracht.

In 2009, toen vampiers een rage waren in Hollywood dankzij films als Twilight, kreeg The Vampire Diaries zijn start op het kleine scherm. De serie was in staat om artiesten als Nina Dobrev, Paul Wesley, Ian Somerhalder en meer in te schakelen om de meeslepende personages tot leven te brengen.

Hoewel er destijds talloze vampierprojecten uitkwamen, werd The Vampire Diaries een enorm succes op het kleine scherm. In totaal zou de serie in de loop van 8 seizoenen 171 afleveringen uitzenden, volgens Fandom, waardoor het een serie werd die syndicatie bereikte en een loyaal publiek verdiende.

Volgens IMDb was Nina Dobrev de eerste 6 seizoenen een hoofdrol in de show voordat ze vertrok. Ze zou in seizoen 8 terugkeren om de zaken af te ronden. Paul Wesley was ondertussen de hele serie op de show. Toen fans de serie te zien kregen, dateerden de personages van Wesley en Dobrev in de show, en hun acteerwerk was zo overtuigend dat mensen oprecht dachten dat ze een echt stel waren.

Toen de show eindigde, waren er nog steeds genoeg mensen die hem regelmatig streamden. Jaren later zou Nina Dobrev enkele in het oog springende opmerkingen maken over haar voormalige fictieve schoonheid.

Nina spreekt zich uit tegen Wesley

Fans weten nooit echt wat er achter de schermen van populaire shows gebeurt, maar de meesten gaan ervan uit dat alles soepel verloopt. Blijkbaar was Nina Dobrev meer dan bereid om die luchtspiegeling te doorbreken toen ze sprak over haar tijd met Paul Wesley.

Tijdens het spreken op de Directionally Challenged-podcast zei Nina: Paul en ik konden het niet goed met elkaar vinden aan het begin van de show. Ik respecteerde Paul Wesley, ik mocht Paul Wesley niet.”

Ze zou dan verder uitweiden en zei: "We konden het echt niet met elkaar vinden de eerste, misschien vijf maanden van de opnames."

Deze opmerkingen kwamen als een schok voor mensen, en natuurlijk was de media er helemaal mee bezig. Mede-sterren spreken zelden zo over elkaar in het openbaar, en dit zorgde ervoor dat veel mensen zich afvroegen hoe slecht het tussen hen was tijdens het maken van de hitshow.

Later in de podcast zou Nina mensen aanraken die dachten dat zij en Wesley een item waren, en zei: "Ik herinner me dat iedereen naar me toe zou lopen nadat de show was uitgezonden en ze zouden zeggen: 'Zijn jij en Paul aan het daten in het echte leven? Omdat iedereen dacht dat we zo'n goede chemie hadden.'"

Blijkbaar kwam dit uit een plaats van haat, die volgens de actrice een dunne lijn deelt met liefde. Uiteindelijk begonnen mensen zich af te vragen hoe het was tussen Nina en Paul na zoveel tijd dat ze voorbij waren gegaan.

Waar ze nu staan

Ondanks dat ze wat negatieve dingen te zeggen had over haar tijd met Paul Wesley, zou Nina Dobrev uiteindelijk de lucht opruimen en de wereld laten weten hoe het momenteel tussen hen twee gaat.

Het was tijdens diezelfde podcast dat Dobrev zou vertellen over haar huidige relatie met acteur Paul Wesley. Tot niemands verrassing, het paar was op goede voet.

Dobrev zou zeggen: "We kwamen uiteindelijk op een goede plek en het was prima. Van iedereen denk ik dat ik hem waarschijnlijk het meest zie en het meest met hem omga. We zijn waarschijnlijk de dichtstbijzijnde. Het is zo grappig hoe de tijd alles verandert, want ik had nooit gedacht dat hij een van mijn beste vrienden zou zijn."

Dit was meer in de trant van waar mensen de hele tijd op hadden gehoopt, omdat het aantoonde dat hun tijd samen geen eindeloze reeks ruzies en ruzies was. Het paar vond een goede band met elkaar en ze zijn hechter dan ooit.

Dobrev zou ook de lucht klaren tijdens Chicks In the Office.

Hoewel we ze in de toekomst waarschijnlijk niet zullen zien deelnemen aan vampierprojecten, is het toch cool om te weten dat deze twee artiesten goede vrienden blijven nadat ze samen hebben deelgenomen aan een levensveranderende serie.

Aanbevolen: