Is Drake nog steeds bevriend met zijn 'Degrassi' co-ster Nina Dobrev?

Inhoudsopgave:

Is Drake nog steeds bevriend met zijn 'Degrassi' co-ster Nina Dobrev?
Is Drake nog steeds bevriend met zijn 'Degrassi' co-ster Nina Dobrev?
Anonim

Voordat hij een van de grootste rappers in de muziekindustrie werd, werkte Drake van 2001 tot 2007 zes jaar aan de hitshow Degrassi: The Next Generation, samen met zijn voormalige co-ster Nina Dobrev, wiens carrière ook omhooggeschoten sinds haar vertrek in 2009.

Drake en Dobrev werkten samen aan drie seizoenen, en uit throwback-foto's die sindsdien op internet zijn opgedoken, is het duidelijk dat de twee relatief close waren tijdens het opnemen van afleveringen voor het populaire tienerdrama.

In 2016 kwamen de twee weer bij elkaar tijdens de American Music Awards, en tijdens zijn toespraak nadat hij zijn prijs voor beste rap/hip-hopalbum op het evenement had gewonnen, gaf Drake zelfs zijn ex-castlid een shoutout. Twee jaar later zou ze te zien zijn in zijn videoclip voor zijn nummer I'm Upset, maar hoe dichtbij staan deze A-lijststerren vandaag?

Drake en Nina Dobrev herenigd

Het was in november 2016 toen Nina Dobrev en Drake opnieuw contact zouden maken tijdens de American Music Awards, waar de voormalige ster van Vampire Diaries de prijs voor beste rap-/hiphopalbum uitreikte.

Na het enorme succes van het vierde studioalbum van de rapper, Views, waarvan in de eerste week maar liefst 1,7 miljoen exemplaren werden verkocht, was het voor fans duidelijk dat Drizzy de prijs zou winnen, vooral omdat hij twee keer was genomineerd in dezelfde categorie; de andere is zijn gezamenlijke album met Future, What A Time To Be Alive.

Na zijn overwinning kwam Drake naar het podium en hield hij zijn toespraak, maar hij nam ook de tijd om zijn voormalige medespeler van Degrassi een compliment te geven toen hij zei: "Nina en ik waren samen op Degrassi bij de manier. We hebben een lange weg afgelegd, weet je?"

Hij eindigde door te zeggen: "Gefeliciteerd met al je succes."

Toen, iets minder dan twee jaar sinds de hereniging bij de AMA's, hield Drake een Degrassi-reünie als onderdeel van een scène uit zijn videoclip voor zijn nummer I'm Upset, wat duidelijk betekende dat Dobrev ook een cameo op zijn minst.

De video bevat ook optredens van onder meer Jake Epstein, A. J. Saudin, Stacey Farber, en vele andere opmerkelijke acteurs die met de vader van één samenwerkten tijdens zijn tijd in de tienerdramashow.

En om de gelegenheid nog specialer te maken, werd het zelfs gefilmd op dezelfde set waar Degrassi werd gefilmd.

Tijdens haar promotierun voor haar film Dog Days nam Dobrev deel aan een interview met ET Canada, waarbij ze herinnerde aan de ervaring van terugvliegen naar Toronto, Canada om samen met veel van haar voormalige castleden in Drake's video te verschijnen.

“Het was zo leuk om thuis te zijn. Het was zo leuk om terug te gaan naar de stad, en ik bedoel, hij heeft van de stad zo'n hotspot voor de wereld gemaakt […] speciaal en echt cool.”

Ze werd vervolgens ondervraagd met de vraag hoe het allemaal tot stand kwam, waarop de 31-jarige zei dat het via e-mail was gebeurd.

“Het was natuurlijk een no-brainer. Wij, ik denk dat iedereen enthousiast was om weer bij elkaar te komen en iedereen te zien."

Toen de video uitkwam, ging voormalig Degrassi-ster Daniel Clark op Instagram Live en vertelde fans dat hij nooit was geïnformeerd over de reünie voor Drake's videoclip, eraan toevoegend dat hij boos was dat niemand contact met hem had opgenomen om onderdeel van de speciale gelegenheid.

Bij het bekijken van de video zei Clark dat hij stomverbaasd was dat de meeste van zijn co-sterren in de muziekvideo zaten, terwijl hij met name werd buitengesloten om redenen waar hij geen antwoord op heeft.

"Ik had geen idee dat dit gebeurde", vertelde Clark. "Ik weet dat er veel geroezemoes is geweest over wat er is gebeurd en waarom ik niet in de video zat, eerlijk gezegd… ik wou dat ik een antwoord voor jullie had.

“Ik weet het niet. Voor zover ik weet, heb ik nooit echt een probleem met iemand gehad, daar wilde ik eigenlijk dat deze video over zou gaan, zo voelde deze video me."

Ondanks dat hij werd weggelaten uit de opname van de muziekvideo, sprak Clark nog steeds lovend over Drizzy, en ging zelfs zo ver om te zeggen dat ze veel herinneringen deelden aan het werken aan Degrassi.

"Hij is vrijwel de hele tijd dat ik hem ken dezelfde man geweest, en ik wil alleen maar zeggen hoe dankbaar ik ben dat hij dit voor de fans heeft kunnen samenstellen, en echt voor onze familie, " hij zei. "Omdat ik weet dat iedereen het leuk vond om samen te zijn. Aubrey en ik gaan ver terug."

Wat betreft Dobrev's vriendschap met Drake, hoewel we er zeker van zijn dat ze waarschijnlijk telefoonnummers heeft uitgewisseld met de Grammy-winnaar sinds ze elkaar kruisten bij de AMA's, wat later zou leiden tot haar verschijning in zijn videoclip, fans hebben' Ik heb niets anders van de twee gezien dat zou aangeven dat ze goede vrienden zijn.

Als er iets is, zijn het vrienden uit de industrie die er trots op zijn om elkaar alles te zien bereiken wat ze in Hollywood hebben.

Aanbevolen: