Modern Family' hielp Sarah Hyland's nettowaarde $ 14 miljoen te bereiken

Inhoudsopgave:

Modern Family' hielp Sarah Hyland's nettowaarde $ 14 miljoen te bereiken
Modern Family' hielp Sarah Hyland's nettowaarde $ 14 miljoen te bereiken
Anonim

Ze heeft misschien haar grote doorbraak bereikt door Haley Dunphy te spelen in de ABC-sitcom Modern Family, maar de acteercarrière van Sarah Hyland is blijven groeien - en dat geldt ook voor haar vermogen, dat momenteel op een indrukwekkende $ 14 miljoen staat.

Gedurende haar 11-jarige run op ABC, vertrouwde Hyland niet alleen op haar forse salaris van de show om haar fortuin op te bouwen, ze had meerdere lucratieve goedkeuringsdeals ondertekend en zelfs vertakt om te schitteren in andere tv-shows en blockbuster flicks.

In 2017 werd gemeld dat Hyland, die verloofd is met het vrijgezellenalbum Wells Adams, een van de best betaalde actrices in Hollywood was en maar liefst $ 125.000 verdiende per aflevering op Modern Family, dat meestal bestond uit 22 afleveringen, in totaal haar salaris van de show rond de 2.75 miljoen per seizoen.

Maar hoe is ze precies doorgegaan met het opdrijven van die cijfers naar maar liefst $ 14 miljoen nettowaarde?

Sarah Hyland's Fortune

In 2012 hadden Hyland en de rest van de kinderacteurs van Modern Family hun deal met ABC heronderhandeld van $ 15.000- $ 25.000 naar maar liefst $ 70.000, wat nogal een sprong was, maar gezien hoe populair de show was geworden, het was alleen maar eerlijk.

In 2012 was MF een van de best beoordeelde shows op televisie en verdiende ABC een ongelooflijke $ 2,13 miljoen aan advertentie-inkomsten per aflevering, dus er was absoluut geen reden waarom Hyland en andere acteurs niet zouden kunnen ontvangen een loonsverhoging van wat ze eerder verdienden.

Tegen 2017 hadden alle kinderen hun salaris verhoogd, terwijl Hyland's vergoeding per aflevering meer dan $ 125.000 was geworden, dus ze haalde bijna $ 3 miljoen binnen voor elk seizoen.

Natuurlijk zijn de officiële cijfers nooit bekendgemaakt, en we weten ook niet of ze enige backend-inkomsten ontvangt voor het feit dat Modern Family een gesyndiceerde show is - hoe meer het op tv speelt, hoe meer cheques haar binnenkomen bankrekening.

Maar het is twijfelachtig of ze de afgelopen jaren iets minder dan $ 3 miljoen per seizoen heeft verdiend, en dat is uitsluitend gebaseerd op hoeveel geld ABC verdiende met de succesvolle 11-jarige run.

Toen, in juli 2019, kondigden de 29-jarige actrices aan haar miljoenen Instagram-fans aan dat ze verloofd was met haar oude vriend, Bachelorette alum Wells Adams.

Het is belangrijk om de verloving van het paar te vermelden, omdat Adams, volgens E! News, besteedde veel geld aan het vinden van de perfecte ring voor zijn verloofde, wat hem uiteindelijk $ 175.000 tot $ 200.000 kostte.

Kort na het delen van het vreugdevolle nieuws op hun sociale-mediaplatforms, vertelde de Struck by Lightning-ster aan E! Bij de People's Choice Awards dat terwijl ze dolgelukkig is om verloofd te zijn, ze nog geen haast heeft om door het gangpad te lopen.

"We hebben geen datum geprikt of zo", gaf ze toe. “We proberen er echt van te genieten om verloofd te zijn. Ik heb een vrijgezellenfeest. Ik heb het op Instagram gepost.”

Wanneer het huwelijk plaatsvindt, ziet Hyland zichzelf niet een enorme gastenlijst hebben op haar grote dag, onthullend: "Ik ga de lijst inkorten totdat we niet eens een bruiloft hebben," ze grapte.

De pandemie van het coronavirus heeft ook invloed gehad op de plannen van het paar om een officiële datum vast te stellen, zei de brunette tijdens een optreden in The Bachelor: The Greatest Seasons Ever in juni.

"Mijn hele familie is aan de oostkust, dus voor hen om te vliegen … en slechts leeftijden [van de gasten] en natuurlijk met mijn gezondheidsrisico's, willen we zo veilig mogelijk zijn."

Afgezien van een dure verlovingsring en een oogstrelend salaris op Modern Family, is Hyland haar vermogen blijven groeien door te schitteren in verschillende projecten, waaronder Scary Movie V uit 2013, Vampire Academy en The Wedding Year in 2019.

Geen woord over hoeveel ze voor elke film werd betaald, maar aangezien ze toen al een begrip was, zou haar salaris heel goed in de zescijferige marge zijn geweest.

In de loop der jaren heeft Hyland ook een fortuin verdiend met verschillende goedkeuringsdeals, met name haar partnerschappen met Nintendo, OP Clothing en Olay.

In juni 2020 werd aangekondigd dat de brunette samen met Ellen Degeneres zou werken aan de aankomende show Lady Parts met OB-GYN Dr. Sheryl A. Ros, een van de nieuwste projecten van de tv-presentator met Warner Bros Digitale netwerken.

De show zal zijn aandacht richten op onderwerpen met betrekking tot gezondheid, anatomie, seks, samen met interviews met andere beroemde gasten.

Hyland is ook geen onbekende in het maken van gastoptredens in shows zoals RuPaul's Drag Race All-Stars, Celebrity Game Face en Lip Sync Battle, hoewel het onduidelijk blijft hoeveel ze van elk optreden zou hebben betaald.

Aanbevolen: