Heeft Sarah Hyland genoten van de hoofdrol in 'Modern Family'?

Inhoudsopgave:

Heeft Sarah Hyland genoten van de hoofdrol in 'Modern Family'?
Heeft Sarah Hyland genoten van de hoofdrol in 'Modern Family'?
Anonim

Na afscheid te hebben genomen van Haley Dunphy en de rest van de familie, heeft Sarah Hyland haar bruiloft uitgesteld en kijkt ze naar de toekomst. Ze heeft een nettowaarde van $ 14 miljoen en fans kunnen niet wachten om te zien waar ze heen gaat, of ze zich nu aanmeldt voor een andere langlopende tv-serie of een heleboel coole filmrollen vindt.

Hoewel haar toekomst rooskleurig is, is het nog steeds erg leuk om terug te kijken op haar tijd als favoriet bij fans in een populaire sitcom.

Vond Sarah Hyland het leuk om Haley Dunphy te spelen in Modern Family? Laten we eens kijken.

Een geweldige ervaring

Aangezien Modern Family 11 seizoenen op tv was, kunnen we eerlijk zeggen dat veel fans het gevoel hadden dat ze samen met de personages waren opgegroeid. Ariel Winter deelde een lieve throwback-foto en het is moeilijk om niet ontroerd te zijn door hoeveel de cast van elkaar houdt.

In de interviews die ze heeft gegeven over het spelen van Haley Dunphy, klinkt het alsof Sarah Hyland super dankbaar is voor de ervaring. Ze vertelde Glamour.com dat ze voor de show nog nooit in een komedie had gespeeld en ze zei dat ze zoveel had geleerd.

Hyland zei: "Dus ik ben trots op mezelf dat ik de tijd heb genomen om deze geweldige acteurs te bestuderen waarmee ik de afgelopen 11 jaar heb mogen werken. Ik heb altijd gezegd dat de beste acteerles is ervaring en observatie, en ik heb zoveel geluk en zegen gehad dat ik de beste leraren in de comedywereld heb gehad. Ik ben dankbaar voor de show omdat het zoveel deuren voor me opende."

Haley en Sarah

Heeft Sarah Hyland betrekking op Haley? In haar essay voor Glamour zei Hyland dat ze Haley niet persoonlijk herkenbaar vindt en dat ze zichzelf meer in Claire's karakter ziet: "Ik dacht dat ze grappig was, maar ik had niet veel met haar te maken. weet hoe ze in het leven staat, want ik lijk meer op Claire. Ik denk dat de enige keer dat ik echt contact met Haley heb gehad, de aflevering was waarin ze niet goed kan koken."

In een interview met Elle zei Hyland dat ze ook niet de jurken zou dragen die Haley draagt, omdat ze te "meisjesachtig" zijn. Het klinkt alsof ze niet hetzelfde gevoel voor stijl deelt als haar personage.

Ook al kan de actrice niet veel met haar personage omgaan, het is eerlijk om te zeggen dat veel fans dat wel kunnen, vooral als ze een broer of zus hebben. De zusterrelatie van Haley en Alex is zo charmant om te zien, want hoewel ze meer van elkaar verschillen dan van elkaar, geven ze wel om elkaar en vieren ze elkaars unieke persoonlijkheden. Alex weet dat Haley stijlvol en sociaal is, en Haley vindt het geweldig dat Alex zo slim is en zo hard zijn best doet op school.

Haley's Ending

Fans hebben zeker gemerkt dat Haley niet in veel afleveringen was in het laatste seizoen van Modern Family. Alle 11 seizoenen hadden elk gezinslid redelijk gelijk en iedereen kreeg veel schermtijd en verhaallijnen.

Toen een kijker vroeg waarom ze niet zoveel afleveringen had gefilmd, zei Hyland dat Haley "druk bezig was met de tweeling", aldus People.

Hyland hield niet van Haley's laatste verhaallijn en volgens Looper.com werd ze geïnterviewd door Cosmopolitan en vertelde ze dat het leuk zou zijn geweest als Haley als merkmagnaat of modestylist had gewerkt.

Fans waren ook niet blij met dit einde voor Haley. Sommige fans wilden niet dat ze bij Dylan zou eindigen: een van hen plaatste in een Reddit-thread dat ze Andy prefereerden. Ze zeiden: "Ik vond het vreselijk hoe Dylan en Haley samen eindigden. Ik heb altijd voor Andy geworteld. Nu begrijp ik waarom de acteur de show verliet, maar ze hadden Haley op zijn minst iemand kunnen geven die volwassener is. zij en Dylan kwamen weer bij elkaar." Een andere fan zei dat het prima zou zijn geweest als ze een alleenstaande moeder was, en een van hen stelde voor dat ze haar vader Phil zou volgen en het vastgoedveld zou betreden.

Toen ze werd geïnterviewd als de covergirl van Seventeen Magazine, vertelde Sarah Hyland meer over haar gezondheidsproblemen en haar niertransplantatie in 2012. Ze legde haar mentaliteit uit, die zeer positief en inspirerend is: "Als ik geen gewoon leven kan leiden, kan ik net zo goed een buitengewoon leven hebben. Als je ergens je zinnen op zet, zul je het bereiken."

Het klinkt alsof Sarah Hyland ervan hield om Haley Dunphy te spelen en zo dankbaar en blij is voor haar ervaring in 11 seizoenen van Modern Family. Maar hoewel ze een geweldige tijd had tijdens de show, hield ze niet van Haley's einde of dat de focus lag op haar leven met haar tweelingbaby's in plaats van op haar modecarrière, wat volkomen eerlijk is.

Aanbevolen: