Heeft 'Modern Family' geprobeerd Sarah Hyland te annuleren?

Inhoudsopgave:

Heeft 'Modern Family' geprobeerd Sarah Hyland te annuleren?
Heeft 'Modern Family' geprobeerd Sarah Hyland te annuleren?
Anonim

In 2009 maakte Sarah Hyland haar debuut in de iconische sitcom 'Modern Family'. Ze wist op dat moment weinig, maar het optreden zou haar carrière veranderen, de sitcom zou 11 seizoenen en meer dan een decennium duren en 250 afleveringen uitbrengen. We zagen door de jaren heen mensen als Hyland en Ariel Winter groeien op de show.

De cast was extreem close achter de schermen, maar tijdens het laatste seizoen was Hyland niet bepaald enthousiast over haar karakterrichting. Ze kreeg weinig cameratijd en was ook niet blij met de richting van haar personage tijdens de laatste aflevering. Hyland liet weten dat ze niet gelukkig was - sommige fans hebben theorieën dat de show haar het afgelopen seizoen misschien heeft proberen te annuleren, gezien het feit dat we niet veel van haar hebben gezien. Laten we eens kijken wat er is gebeurd.

Ondanks de hik, hield Hyland van haar tijd op de show

Hoewel ze niet bepaald enthousiast was over de manier waarop de dingen eindigden, hield Hyland een hechte relatie met de cast.

Ze deelde vlak voor de finale een emotionele post, waaruit bleek dat ze echt geen kwade wil had, ondanks hoe de dingen zich op het scherm afspeelden: "Niet huilen omdat het voorbij is. Glimlach omdat het is gebeurd. het in Bachelor-termen, ik heb een ongelooflijke reis gehad met deze show. Onze cast en crew waren altijd fenomenaal en we groeiden heel snel uit tot een echte modernfamily Ik zal deze mensen enorm missen, maar ben zo dankbaar dat ik het geluk heb gehad om met hen te werken. Dus maak je zakdoekjes klaar… Bedankt allemaal om er bij elke stap te zijn. We houden van je."

Hyland is haar tijd in de show duidelijk niet vergeten. Ze plaatste onlangs een eerbetoon aan haar tv-moeder, Julie Bowen. Ze vierde ook de mijlpaal toen de show een jaar lang uit de lucht ging. Het is duidelijk dat, ondanks de controverse, Hyland heel liefdevol naar haar tijd in de show kijkt. Ze begint nu uit te breiden naar verschillende optredens, maar in het begin wilde ze echt niets weten, "Het ding als acteur, is het als, 'Heb ik morgen een baan?'", zei ze in de interview. "Nu het einde van Modern Family is, is het van: 'O, geweldig. Ik ga nooit meer werken. Ik zal alles moeten verkopen en uit een schoenendoos moeten leven.'"

Ze herinnert zich haar tijd in de show met liefde, maar dat was niet het geval tijdens de opnames van het afgelopen seizoen.

Onvolledige verzending

Tijdens het laatste seizoen waren er maar weinig plekken van Hyland. Ze maakte de zaken nog veel rommeliger en reageerde op een fan die haar gebrek aan betrokkenheid opmerkte.

Vreemd genoeg nam Hyland niet eens deel aan de begrafenis van haar grootvader, een beslissing die nogal vreemd was: Ik denk dat ik een spoiler-waarschuwing had moeten plaatsen voor het overlijden van opa Frank, maar ik was net betrapt- bewaker,' vervolgde ze, grappend, 'Als zijn kleindochter, denk je dat ik zou worden uitgenodigd voor zijn begrafenis.”

Uiteindelijk wilde Hyland meer voor haar karakter. Ze had een andere visie voor Haley, zoals ze verklaarde met Cinema Blend: "Er zijn zoveel geweldige moeders die ook harde werkers zijn en uitblinken in hun werk en het elke dag doden in beide aspecten. Dat zou heel cool zijn geweest om zie je, vooral van iemand als Haley. Ik wilde dat Haley haar badassery in de modewereld zou bezitten - een badass-stylist of merkmagnaat of iets dergelijks worden."

Ondanks het afscheid dat ze niet voor ogen had, verklaarde Hyland bij Us Magazine dat haar groei in de show iets was waar ze erg trots op was: ''Ze is gegroeid. Ze heeft altijd een hart van goud gehad en houdt enorm veel van haar familie, maar net als elk tienermeisje, haat ze ze tegelijkertijd allemaal, 'zei Hyland destijds.

hyland moderne fam screenshot
hyland moderne fam screenshot

“Je hebt haar fouten zien maken en fouten zien toegeven en diezelfde fouten opnieuw maken. Maar ik ben erg blij met de manier waarop ze is gegroeid, en er zijn situaties geweest waarin ze gedwongen werd om nog meer te groeien. Elke nieuwe moeder maakt door wat Haley doormaakt, vooral als je een tweeling hebt.”

Een geweldige evolutie van haar karakter, vooral bij het beoordelen van al haar ups en downs onderweg. Wie weet krijgt ze een goed afscheid tijdens een reboot verderop… fans willen het zien en de cast staat ervoor open.

Misschien krijgt ze dan eindelijk het juiste verlossingsverhaal dat iedereen echt wil zien.

Aanbevolen: