The Witcher' Showrunner legt uit wat de dood van Renfri echt betekende voor Ger alt

Inhoudsopgave:

The Witcher' Showrunner legt uit wat de dood van Renfri echt betekende voor Ger alt
The Witcher' Showrunner legt uit wat de dood van Renfri echt betekende voor Ger alt
Anonim

Terwijl sommige fantasiefans reikhalzend uitkijken naar het tweede seizoen van de immens populaire show The Witcher, heeft Netflix een achtdelige making-of uitgebracht die het wachten misschien wat draaglijker maakt.

Een bewerking van de gelijknamige Poolse fantasyboek-saga, de originele Netflix-serie met Henry Cavill als hoofdrolspeler Ger alt of Rivia, een monsterjager die bekend staat als een 'hekser'. Het verhaal van Ger alt is verweven met dat van prinses Ciri, gespeeld door Freya Allan.

De serie ging in première op december 2019 en bleek een ongelooflijk succes te zijn, en won de harten van 76 miljoen kijkers binnen de eerste maand na release.

'The Witcher' Showrunner legt uit wat er gebeurde nadat Ger alt Renfri vermoordde

In de eerste aflevering van de making of brak showrunner Lauren Schmidt Hissrich de betekenis uit van een van Ger alts moorden, die plaatsvond in de pilot "The End's Beginning".

Magiër Stregobor geeft Ger alt de opdracht om de prinses die bandiet werd, Renfri, gespeeld door de Engelse actrice Emma Appleton, te vermoorden. De hekser weigert haar te doden, maar geeft de prinses de keuze om te vertrekken in ruil voor haar leven. Renfri doet alsof hij het ermee eens is, maar Ger alt realiseert zich al snel dat ze pas zal stoppen als Stregobor dood is, waardoor er een gevecht ontstaat als Ger alt haar probeert te stoppen. Tijdens de woordenwisseling verwondt de hekser Renfri dodelijk, die in zijn armen sterft.

"Ik weet niet of het een keuze was van Ger alt om Renfri te vermoorden", zei Schmidt Hissrich.

“Haar belangrijkheid is wat ze bij hem achterlaat,” vervolgde ze.

Het is in feite Renfri die Ger alt vertelt een meisje in het bos te zoeken omdat zij zijn lot zal zijn, verwijzend naar prinses Ciri. Het kortstondige personage is ook cruciaal omdat ze Ger alt ertoe aanzet zijn eigen gedrag in twijfel te trekken.

"Ze is waarschijnlijk de enige persoon die de mensheid begrijpt die onder de gemuteerde huid zit die hij voor de rest van de wereld draagt", voegde de showrunner er ook aan toe.

Renfri laat Ger alt zijn eigen menselijkheid in twijfel trekken

Freya Allan als Ciri en Henry Cavill als Ger alti
Freya Allan als Ciri en Henry Cavill als Ger alti

Deze schijnbaar onbelangrijke moord voor iemand die net zo goed gewend is aan geweld als Ger alt, krijgt een onverwacht cruciale betekenis.

"Ger alt draagt de rest van het seizoen de dood van Renfri met zich mee", merkte de showrunner op.

Renfri's herinnering aan Ger alt is om de mensheid te vinden in situaties waarin hij de neiging heeft gewelddadig te handelen.

“[Ger alt] verlaat de eerste aflevering, niet helemaal zeker of hij het juiste heeft gedaan”, zei Schmidt Hissrich toen.

De serie van acht afleveringen eindigt met de langverwachte ontmoeting tussen Ger alt en Ciri, waardoor een reeks vragen onbeantwoord blijft.

Aanbevolen: