‘The Vampire Diaries’ Showrunner legt uit waarom Bonnie en Damon nooit zijn uitgegaan

Inhoudsopgave:

‘The Vampire Diaries’ Showrunner legt uit waarom Bonnie en Damon nooit zijn uitgegaan
‘The Vampire Diaries’ Showrunner legt uit waarom Bonnie en Damon nooit zijn uitgegaan
Anonim

De evolutie van Bonnie en Damon's vriendschap op The Vampire Diaries was gemakkelijk een van de beste delen van de show. Gedurende de eerste vijf seizoenen verachtten de twee personages elkaar absoluut, maar werden gedwongen om naast elkaar te bestaan vanwege hun wederzijdse liefde voor Elena Gilbert (Nina Dobrev). Bonnie en Damon werkten bij talloze gelegenheden samen om de slechteriken te bestrijden of een gemeenschappelijke vijand het hoofd te bieden, en tijdens seizoen 6 werden ze beste vrienden.

Een vriendschap tussen Bonnie (Kat Graham) en Damon (Ian Somerhalder) begon te bloeien toen de twee vast kwamen te zitten in een alternatieve dimensie en daar vier maanden bleven wonen. Fans van de serie hoopten dat de vriendschap zou veranderen in romantiek (zoals het deed voor de meeste personages in de show), en Nina Dobrev's vertrek uit TVD voedde het idee alleen maar. Julie Plec; de showrunner, geloofde anders, en heeft onthuld waarom de twee nooit een romantische relatie zijn aangegaan.

Julie Plec legt uit

Julie Plec, die The Vampire Diaries en zijn spin-offshows mede heeft gemaakt, vertelde de reden in een interview met Entertainment Weekly. De producer-schrijver en haar team geloofden dat Bonnie 'integriteit' had en nooit met Damon zou uitgaan.

"Bonnie en Damon hadden iets in de boeken waarvan we eigenlijk altijd hadden gezegd: 'We kopen geen romantische band tussen Bonnie en Damon omdat Damon gewoon te veel vreselijke dingen heeft gedaan en Bonnie gewoon meer integriteit heeft dan dat, '" zei Plec.

Omdat de CW-serie niet gericht was op een romantische hoek tussen de twee, wilden ze in plaats daarvan een mogelijke vriendschap onderzoeken. "We wilden die relatie een beetje in de canon onderhouden", voegde ze eraan toe.

In de romans van de Amerikaanse auteur L. J. Smith, hebben Bonnie en Damon een significante connectie en relatie, die de televisieproducenten niet wilden aanpassen.

De finale van seizoen 8 van The Vampire Diaries werd uitgezonden op 17 maart 2017, waarmee een einde kwam aan de achtjarige run van de show. Nina Dobrev keerde terug om haar rol in de finale opnieuw te spelen, twee jaar nadat ze stopte met werken aan de show. The Vampire Diaries heeft sindsdien zijn verhaal voortgezet via spin-offshows Originals and Legacies, waarin verschillende bekende personages voorkomen.

Aanbevolen: