‘Jersey Shore’s’ Ronnie wordt emotioneel in recente Instagram-post

Inhoudsopgave:

‘Jersey Shore’s’ Ronnie wordt emotioneel in recente Instagram-post
‘Jersey Shore’s’ Ronnie wordt emotioneel in recente Instagram-post
Anonim

In de wereld van reality-tv zijn de betrokken celebs echt als open boeken. Ronnie Magro, uit ' Jersey Shore' is een van die mensen – we hebben het allemaal gezien van de realityster, de ups zoals de geboorte van zijn dochter tot de downs, zoals zijn spiralen naast ex-vriendinnen.

Tegenwoordig lijkt het echter beter te gaan, vooral na zijn revalidatieperiode;

“Ik ben zeker op een betere plek dan vorig jaar. … Het is een beter leven, bro. Ik voel me gewoon beter, helderder in mijn hoofd. Die sht werkte niet, en je zei dat je iets nieuws moest proberen, toch?”

Hij trad in de voetsporen van Mike The Situation en het lijkt te hebben gewerkt.

Ondanks de ups, vond er een down plaats

Het gaat goed met Ronnie, vooral nu 'Jersey Shore Family Reunion' met een extra seizoen wordt verlengd.

Er vinden echter echte omstandigheden plaats voor realitysterren, in werkelijkheid weten we niet eens de helft van de verhalen en connecties die ze achter de schermen maken, weg van de camera.

Onlangs deelde Ronnie er een, toen hij een goede vriend, Ralph, verloor. Het was een zware slag, Magro deelde verschillende throwback-foto's samen met zijn overleden vriend terwijl hij hem eerde met enkele emotionele woorden via IG;

“Ralph, hij was mijn broer, mijn vriend, mijn neef, mijn beschermengel.. we deelden zoveel herinneringen samen. Ralph en ik groeiden niet samen op, maar we hadden altijd een connectie of band die niet uit te leggen was.”

Ronnie ging verder met het bespreken van de positieve impact die hij op zijn leven had;

“Zijn energie was een zegen om in mijn leven te hebben. Onze band was sterker dan alles wat ik kan uitleggen. We begrepen elkaar, we maakten herinneringen die niemand ons ooit meer kan afnemen. Ik heb me nog nooit zo trots gevoeld om iemand te kennen zoals ik Ralph kende. Hij zorgde altijd voor iedereen en ik weet dat hij dat nu doet. Ervoor zorgen dat we allemaal in orde zijn en dat we allemaal goed zijn: geen woorden kunnen de pijn en het medeleven uitdrukken die ik heb voor zijn moeder, zus en broer en vader. Je was rock want! Je hebt me bij elkaar gehouden, en zonder jou heb ik het gevoel dat ik uit elkaar val… je bent mijn broer zonder bloed en mijn neef door het dikste water!!”

Natuurlijk, Ralph kijkt van hoog boven, glimlachend neer op zijn goede vriend. Onze innige deelneming aan alle betrokkenen, een droevig verlies voor velen.

Bronnen – Inquisitr & IG

Aanbevolen: