Ashley Park wordt emotioneel over de liefde van BTS-leden voor haar 'Dynamite'-optreden

Inhoudsopgave:

Ashley Park wordt emotioneel over de liefde van BTS-leden voor haar 'Dynamite'-optreden
Ashley Park wordt emotioneel over de liefde van BTS-leden voor haar 'Dynamite'-optreden
Anonim

Netflix's Emily In Paris-ster Ashley Park is "sprakeloos" na haar vertolking van Dynamite, een nummer van de Zuid-Koreaanse K-popsterren BTS werd gedeeld door leden van de groep.

Ashley Park, die Mindy speelt in de show, speelt een vrolijke cover van Dynamite in een dragclub in Parijs, waar ze werkt als toiletjuffrouw (la dame pipi). Haar versie van het nummer is goed ontvangen door BTS-fans, evenals leden van de groep - V en RM. Hun waardering voor Park heeft de zangeres-actrice erg emotioneel gemaakt, en ze deelde haar oprechte dankbaarheid in een nieuw Instagram-verhaal.

BTS is een en al lof voor Ashley Park

Vorige week deelde RM (geboren Kim Nam-joon) een video van zijn reactie op de cover van Dynamite, waarin hij Park aanmoedigde. Hij ondertitelde de video en schreef "WOW", en op 28 december plaatste zijn mede-bandlid V (geboren Kim Tae-hyung) een video van het optreden van Park op zijn Instagram-account en deelde deze met bijna 30 miljoen volgers.

Ashley Park, die van Koreaanse afkomst is, was overweldigd door hun waardering en deelde een betraande video van zichzelf waarin ze hen bedankte voor het delen van haar harde werk. Ze was "echt sprakeloos" door hun liefde en legde uit waarom het zoveel voor haar betekende.

Ashley Park gutst over BTS via haar Instagram-verhalen
Ashley Park gutst over BTS via haar Instagram-verhalen

"Ik heb zo'n respect voor BTS voor alles wat ze doen als artiesten en vooral als Koreanen op wereldschaal … dus hun lied zingen was cadeau genoeg. Taehyung en Namjoon, ik ben zo blij dat je net zoveel van deze cover hebt genoten omdat ik van je muziek hou en het mag zingen!" ze ondertitelde de video.

Park nodigde de band ook uit om bij haar te komen, zodat ze samen konden zingen. "Kom de volgende keer naar Parijs en hopelijk kunnen we samen zingen", besloot ze. Betekent dit dat Emily In Paris seizoen 3 eraan komt? Een optreden van BTS en Ashley Park samen…we zijn er klaar voor!

Park is een voor een Tony Award genomineerde actrice, bekend van haar rol als Gretchen Wieners in de Mean Girls Broadway-bewerking. Emily In Paris seizoen 2 maakte eindelijk gebruik van het talent van de acteur voor muziek, en fans zagen haar meerdere nummers opnieuw uitvinden, waardoor ze zich afvragen of Park ooit haar eigen album zal uitbrengen.

"Misschien binnenkort", plaagde de actrice op Twitter.

Aanbevolen: