RHOP': Gizelle Bryant wordt emotioneel tijdens verzoening met Karen Huger

Inhoudsopgave:

RHOP': Gizelle Bryant wordt emotioneel tijdens verzoening met Karen Huger
RHOP': Gizelle Bryant wordt emotioneel tijdens verzoening met Karen Huger
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'RHOP' van 14 november 2021 worden hieronder besproken! Het drama ging verder tijdens het tweede deel van de reünie van Real Housewives of Potomac, en het lijkt alsof Candiace Dillard nog steeds erg onder vuur ligt vanwege haar constante slagen onder de gordel. Nou, het lijkt alsof de giftigheid een wending nam en een goede toen Gizelle Bryant emotioneel werd voor een van de allereerste keren voor de camera.

Hoewel het geen geheim is dat Gizelle en Karen Huger ruzie hebben gemaakt, lijkt het alsof ze een belangrijk moment van verzoening hebben bereikt tijdens de aflevering van vanavond, een moment waarbij we allemaal naar de weefsels moesten grijpen! Hoewel Gizelle nog steeds behoorlijk wat problemen heeft met mede-co-ster, Wendy Osefo, lijkt het alsof zij en Karen eindelijk op weg zijn om hun vriendschap te helen.

Karen en Gizelle hebben al een tijdje ruzie

Gizelle Bryant en Karen Huger staan sinds seizoen 1 aflevering 1 van RHOP op gespannen voet! Hoewel de twee worden beschouwd als de focuspunten van de franchise, en terecht, lijkt het alsof het drama tussen Gizelle en Karen nog moet eindigen, in ieder geval tot vanavond.

Of het nu Karen was die Gizelle's etiquette in de eerdere seizoenen kwam halen, of Gizelle die kwam voor Karen en Ray's belastingkwesties, het duo is er nooit van teruggekomen om elkaar voor vuil te lezen! Nou, toen Gizelle 'dood' uitsprak in dezelfde zin als Ray Huger, vond Karen dat zeker niet leuk.

Dit was het grootste probleem van Gizelle en Karen na hun fall-out na de reünie van seizoen 5, waar Karen zich uitsprak over de ontrouw van Jamal Bryant. Dit kwam dit keer allemaal tot een hoogtepunt waar de twee de eerste helft van het seizoen niet eens met elkaar zouden praten. Ondanks hun vete zijn fans nog steeds dol op het duo en hebben ze uitgeroepen tot een van de beste huisvrouwen, en de fans hebben geen ongelijk!

Karen verontschuldigde zich bij Gizelle tijdens The Goddess Event

Terwijl Karen en Gizelle de eerste helft van het seizoen van RHOP op afstand bleven, begroeven ze uiteindelijk de strijdbijl, of een deel ervan, tijdens het godinnenfeest van Mia Thornton. Gizelle kon uitdrukken dat zowel zij als haar drie kinderen, Adore, Angel en Grace, gekwetst waren door Karens woorden over Jamal, terwijl Karen haar minachting deelde voor Gizelle's opmerkingen over Ray.

Nou, dit leidde tot een verontschuldiging aan beide kanten, en hoewel de twee ervoor kozen om het niet te knuffelen, was het een grote stap in de goede richting voor hun vriendschap! Hoewel Karen geen tijd verspilde om Gizelle's mode te verduisteren tijdens de reünie van seizoen 6, hadden de twee eindelijk een hart tot hart, een die Gizelle tot tranen toe leidde!

Gizelle wordt emotioneel tijdens 'RHOP'-reünie

Elke Real Housewives of Potomac-fan weet dat Gizelle Bryant zelden of nooit emotioneel wordt voor de camera, dus - nadat ze tijdens de aflevering van vanavond tot tranen toe in tranen waren, waren kijkers en haar medecastleden verbluft! "Ik heb je nog nooit echt emotioneel zien worden, ooit!" zei Andy Cohen tegen Gizelle, en dat heeft ze niet gedaan!

Gizelle opende haar problemen met Karen en beweerde dat Karen, ondanks hun verschillen, altijd 'respectabel' is geweest. Dit werd gevolgd door een betraand verhaal van Gizelle die ontroerd was door Karen's acties jegens haar kinderen tijdens Gizelle en Robyn's Reasonably Shady podcast party. Gizelle was lovend over Karen en zei dat ze haar kinderen nooit zou minachten en dat ze altijd beleefdheid en bijval heeft getoond als het gaat om hun vriendschap - een moment dat we ons zeker allemaal zullen herinneren!

Aanbevolen: