Draco Malfidus Trends op Twitter, en fans onthullen hun beste theorieën

Draco Malfidus Trends op Twitter, en fans onthullen hun beste theorieën
Draco Malfidus Trends op Twitter, en fans onthullen hun beste theorieën
Anonim

Draco Malfidus zat vast in een haat-liefdeverhouding met zijn fans en werd trending op Twitter, toen meisjes hun liefde over het personage uitstortten en foto's deelden van een jonge, adembenemende Malfidus.

Andere Harry Potter-fans deden mee en waardeerden Tom Feltons uitstekende vertolking van de meest geliefde schurk in de geschiedenis van fanfictie. Sommigen zeiden: "RT als je al vanaf het begin over Draco Malfidus aan het spotten bent." Terwijl anderen snel hun haat uitten en zeiden: "Waarom is draco malfidus trending deze man zou op jullie allemaal spugen en je vervelend noemen."

Deze aanhang van fans gaf aanleiding tot talloze theorieën, waarvan een van de meest populaire nog steeds is dat Malfidus eigenlijk een weerwolf is.

J. K Rowlings boekenreeks en zijn filmaanpassingen zorgen ervoor dat de theorie zo nu en dan weer de kop opsteekt. Als je bedenkt hoe de theorie voortkomt uit Rowlings discrete hints in haar boeken, lijkt het alleen maar waar dat Malfidus tussendoor in een weerwolf veranderde.

Het eerste bewijs dat aan het licht kwam was toen Draco's vader, Lucius, Voldemort in de steek liet. Hij kon de veelgevraagde profetie niet verkrijgen. Denk nu eens aan de scène uit Harry Potter en de Halfbloed Prins waar Remus Lupos spreekt over hoe de Heer van het Duister vaak Fenrir Vaalhaar (een weerwolf) opdracht gaf om de kinderen van zijn vijanden te bijten. Als je dit in overweging neemt, wat maakt Draco Malfidus zo speciaal dat hij niet gestraft wordt door Hij-Wie-Niet-Genoemd mag worden?

Greyback was vrij dicht bij de Malfidus. Dit wekt argwaan, aangezien Malfidus bevooroordeeld was tegen niet-zuivere bloedhonden (wat weerwolven zijn), maar toch noemden ze Vaalhaar een goede familievriend.

De hele transformatie van Draco in een weerwolf is alsof het heeft plaatsgevonden tussen Harry Potter en de Orde van de Feniks en Harry Potter en de Halfbloed Prins. Dit biedt ook een verklaring voor de plotselinge gedragsverandering van het personage in de laatste film.

Fantheorie: Draco Malfidus is een weerolf
Fantheorie: Draco Malfidus is een weerolf

De meest opvallende veranderingen zijn een bleek en ziek uiterlijk, waarvan aanvankelijk werd gedacht dat ze te wijten waren aan Draco's problemen met de verantwoordelijkheden van het zijn van een Dooddoener. Fans zeggen dat de Dark Mark die het personage laat zien, gemakkelijk de weerwolfbeet kan zijn.

Al dit bewijs lijkt zeker overtuigend om te stellen dat Draco een weerwolf is, maar het duurde niet lang voordat Rowling tussenbeide kwam en de theorie verwierp en zei dat Draco zeker geen weerwolf was.

Desalniettemin zijn Potterheads nog steeds niet overtuigd van het idee dat Draco niet door Vaalhaar is gebeten. En het is alleen maar natuurlijk omdat Rowling een geschiedenis heeft in het verdraaien van de canon van de Harry Potter-serie.

Aanbevolen: