Is Snooki officieel boven Jersey Shore?

Inhoudsopgave:

Is Snooki officieel boven Jersey Shore?
Is Snooki officieel boven Jersey Shore?
Anonim

Het was een beslissing die niet goed viel bij zowel de Jersey Shore fans als de cast – Snooki heeft officieel besloten dat ze niet zou terugkeren voor seizoen 4 van de spin-off van Family Reunion. Er wordt gezegd dat haar huisgenoten haar meteen probeerden uit te praten, waaronder Mike The Situation;

"Ik was het er niet mee eens, maar ik moet mijn zus steunen", vertelde Sorrentino aan Us Weekly. "Ik had haar ge-sms't, gebeld en geprobeerd haar te overtuigen om het te heroverwegen, maar ze moet doen wat goed voor haar is en we moeten haar als gezin steunen."

Haar andere Jersey Shore-vrienden zouden ook reageren, JWOWW maakte aanvankelijk melding dat ze ook samen met Snooki zou vertrekken, hoewel dat niet lang duurde, zoals ze onlangs onthulde, waarmee ze haar verschijning in de show voor het nieuwe seizoen bevestigde.

Anderen zijn nog steeds sceptisch, zoals Vinny, die beweert dat Snooki alleen is vertrokken om in het verleden meerdere keren terug te keren, veel fans hopen dat dit de uitkomst is met haar huidige ruzie.

Laten we de situatie een beetje verder diagnosticeren en het antwoord vinden of Snooki voorgoed klaar is met de show.

Waarom besloot ze te vertrekken?

Ze gaf een verklaring af, en het leek niet op een afscheid voor dit soort scenario. Gezien haar woorden was de beslissing om te vertrekken volledig familiegerelateerd;

'Dus hier komt mijn laatste nieuws … het is absoluut een moeilijke beslissing,' zei ze, 'ik ga overgeven. Oké, jongens, ik hou zoveel van jullie en haat me niet om mijn beslissing, maar ik moet doen wat het beste voor me is op dit moment, en ik ga met pensioen uit Jersey Shore.' 'Ik kom niet terug naar Jersey Shore voor een seizoen vier, als die er is. En er zijn veel redenen waarom, maar de belangrijkste reden is echt, ik kan het gewoon niet meer doen, 'legde ze uit.'Ik haat het om weg te zijn van de kinderen, ik hou niet van drie dagen achter elkaar feesten, het is gewoon mijn leven niet meer en ik wil thuis zijn met de kinderen. Ik vind het gewoon heel moeilijk om de kinderen achter te laten en de show te filmen. Dat is een reden.'

Hoewel het gezin het belangrijkste motief was, zouden bronnen ook aangeven dat haar vete met Angelina een andere grote reden was voor het plotselinge vertrek. Er wordt aangenomen dat Snooki het niet leuk vond hoe haar personage werd geportretteerd tijdens de laatste afleveringen;

"Nicole voelde dat de show een richting uitging waar ze niet blij mee was, dus verliet ze de show … Ze vond het niet leuk hoe alles zich afspeelde na de bruiloft van Angelina [Pivarnick] en heeft het gevoel dat ze oneerlijk wordt geschilderd,"

Zeker, het moet een soort opeenhoping zijn geweest.

Is er iets veranderd sinds haar verklaring? Welnu, op dit moment wijzen alle tekenen erop dat ze misschien klaar is en zich op haar gemak voelt in een andere richting.

Alle tekenen wijzen erop dat ze misschien verder gaat…

Gezien haar recente IG-berichten, is er echt niets gerelateerd aan Jersey Shore, in plaats daarvan is ze gefocust op zowel familie als haar kledingwinkel. Ze besprak de toekomst met Hello Giggles, en het lijkt alsof ze een grote focus op haar winkel legt;

“Ik ga naar mijn [tweede] winkel [in Madison, New Jersey] en hopelijk als het goed is om te openen, zal ik VIP-evenementen houden en dat soort dingen. Ik ben daar super enthousiast over. En ik heb een kinderwagenlijn die uitkomt, die in juni zou moeten uitkomen met Buy Buy Baby. Ik werkte samen met Your Babiie, en ik maakte een paar kinderwagens, ik maakte hoge stoelen, een paar reissystemen zoals luiertassen. Maar ik heb het gevoel dat alles wordt teruggedrongen, dus ik weet niet wanneer, maar ik heb het gevoel dat het deze zomer zeker beschikbaar zal zijn voor al mijn Mawmas. Ik noemde het eigenlijk "Mawma."

Ze besprak ook dat ze open stond voor een spin-off, bij voorkeur samen met goede vriend Jenni. De twee hadden een geweldige tijd samen, zowel binnen als buiten het huis.

Ten slotte, wat betreft de geruchten over een terugkeer, wees ze ze snel af;

“Ik wil gewoon verder gaan. Ik heb geen zin meer om dit drama met Angelina te doen, en ik wil gewoon gelukkig en positief zijn en leuke shows filmen. Ik ben een moeder van drie en ik ben 32 jaar oud, dus als ik mijn kinderen verlaat en een show film, wil ik een leuke tijd hebben en niet in de buurt zijn van negatieve energie. Dus ja, ik denk niet dat ik terug ga.”

Op dit moment lijkt ze er overheen te zijn, hoewel alleen de tijd zal uitwijzen of dit standhoudt.

Bronnen – IG, Hallo Giggles, Daily Mail, Hollywood Life & Celebrity Insider

Aanbevolen: