De echte reden waarom Jennifer Aniston Saturday Night Live afwees

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Jennifer Aniston Saturday Night Live afwees
De echte reden waarom Jennifer Aniston Saturday Night Live afwees
Anonim

Het voelt alsof er geen dag is dat de naam van Jennifer Aniston niet in het nieuws is. Terwijl ze dit jaar een plons maakte tijdens de Emmy Awards terwijl ze er niet in slaagde een brand te blussen, heeft Jennifers laatste nieuws te maken met haar relatie met Brad Pitt. De twee werden een beetje flirterig toen ze deelnamen aan de Fast Times At Ridgemont High scriptlezing voor het goede doel. Iedereen had het erover, inclusief Lili Reinhart van Riverdale, die eigenlijk iedereen vertelde ze met rust te laten.

Uiteindelijk is het echter de prestigieuze carrière van Jennifer Aniston die haar relevant houdt. Het meest opvallend is haar tijd op Friends die haar een begrip maakte… en haar ook een hoop geld opleverde.

Maar stel je eens voor hoeveel meer financieel welvarend en beroemder ze zou zijn geweest als ze ook een ster was geweest op Saturday Night Live?

Ze kreeg tenslotte een baan aangeboden in de show. Dus waarom heeft ze het afgewezen?

Jennifer Aniston op Saturday Night Live
Jennifer Aniston op Saturday Night Live

De eerste reden waarom Jennifer het optreden van haar leven afwees

Er is geen tekort aan nieuwkomers die zo ongeveer alles zouden doen om gecast te worden als lid van de langlopende populaire NBC-schetsshow Saturday Night Live. Maar toen Jennifer Aniston haar stempel probeerde te drukken in Hollywood, was ze niet een van hen.

Tijdens The Howard Stern Show in de herfst van 2019, ging Jennifer in detail over waarom ze precies het prestigieuze optreden afwees toen het haar werd aangeboden door SNL uitvoerend producent Lorne Michaels. En de reden zal je misschien verbazen.

Jennifer Aniston in The Howard Stern Show
Jennifer Aniston in The Howard Stern Show

"Wat mij choqueert, en ik denk niet dat veel mensen dit weten…" Howard begon, "Voordat Friends ontstond, wilde Lorne Michaels dat je deel uitmaakte van de Saturday Night Live-cast. Op een grote manier! Hij zag je als grappig."

"Hij deed het," bevestigde Jennifer.

"En dat vind je niet leuk", ging Howard verder. "Toen je nog op de school voor podiumkunsten zat en je acteerleraren en zo had, en ze zeiden 'weet je wat, Jennifer? Je zou aan komedie moeten denken, je bent erg grappig'…"

"Ik was niet van streek, ik werd gewoon gegooid."

"Nou, je werd gegooid omdat je zei 'wacht even! Ik ben een verdomd serieuze acteur'…"

"Ja."

"Ik ben geen komiek."

"Juist," zei Jennifer, bevestigend dat ze het bijna beledigend voor haar vond dat iemand zou suggereren dat ze zich niet zou moeten concentreren op 'serieus' dramawerk en in plaats daarvan zou gaan spelen in komedie… wat ze nu doet weet kan beslist uitdagender zijn. Kort nadat haar dit optreden werd aangeboden, stak Friends zijn hoofd om de hoek en we weten allemaal hoe dat voor Jennifer is afgelopen. … Heel, heel, heel goed inderdaad.

Maar de echte reden waarom ze SNL afwees, had minder te maken met het feit dat ze geen stripacteur wilde worden en meer met het gevoel van de sketchshow. En ze volgde haar gevoel.

Jennifer wilde geen deel uitmaken van de SNL-omgeving

In haar interview met haar echte vriend Howard Stern beweerde Jennifer dat de belangrijkste reden waarom ze een castlidpositie op Saturday Night Live afwees, te maken had met het feit dat ze niet dacht dat ze het leuk zou vinden het.

Howard Stern en Jennifer Aniston interviewen vriendschap
Howard Stern en Jennifer Aniston interviewen vriendschap

"Ik dacht niet dat ik die omgeving leuk zou vinden", bekende ze aan Howard. "Ik herinner me dat ik kwam opdagen en [Adam] Sandler was daar en [David] Spade was daar…"

Jennifer kende zowel Adam als David al jaren dankzij een wederzijdse kennis. Dit is een van de redenen waarom ze het optreden afwees, omdat ze al wist dat het een "jongensclub" was. Jennifer zei dat ze er spijt van had Lorne Michaels de les te lezen over hoe SNL minder een "jongensclub" zou moeten zijn en open zou moeten staan voor meer vrouwen… ondanks het feit dat het tijdens een bijeenkomst was waar haar een baan werd aangeboden. Lorne vatte dit niet zo goed op, maar wilde toch dat Jennifer deel uitmaakte van de dingen.

Uiteindelijk was de sfeer van Saturday Night Live verkeerd voor haar. Ze volgde haar gevoel en bijna onmiddellijk daarna kwam de kans om Rachel Greene op Friends te spelen. Dit heeft ongetwijfeld haar leven voor altijd veranderd. De set Friends was een omgeving waar ze zich prettig bij voelde, maar daagde haar ook uit om haar natuurlijke vaardigheid in comedy te omarmen, ondanks dat ze er in het begin een beetje snobistisch over was. Het was een groeimoment voor haar.

We denken dat de moraal van dit verhaal is dat het volgen van je gevoel absoluut essentieel is. Hoewel fouten kunnen worden gemaakt, zijn het leerervaringen. En aan het eind van de dag zal je onderbuik je zelden in de verkeerde richting sturen… Tenminste, als je slimme instincten hebt zoals Jennifer Aniston duidelijk heeft.

Aanbevolen: