De echte reden waarom Katie Maloney afviel

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Katie Maloney afviel
De echte reden waarom Katie Maloney afviel
Anonim

De populaire Bravo-realityshow Vanderpump Rules heeft altijd veel te bieden gehad. Terwijl fans wachtten tot Vanderpump Rules terugkeerde, gebeurde er veel in het persoonlijke leven van de hoofdcast, en ook enkele hoofdrolspelers vertrokken, zoals Brittany Cartwright en Jax Taylor die hun eerste kind kregen. Fans volgen Katie Maloney's leven al een tijdje toen ze in 2019 met Tom Schwartz trouwde en vertelde over de veranderingen die ze heeft doorgemaakt.

Fans merkten op dat Katie Maloney wat kilo's leek te zijn afgevallen, en Katie heeft het gehad over de reis die ze heeft doorgemaakt. Blijf lezen om achter de waarheid te komen over het gewichtsverlies van Katie Maloney.

Waarom is Katie Maloney afgevallen?

Of Katie Maloney het nu heeft over een droompodcastgast of over de moeilijke dingen die ze heeft meegemaakt, fans weten dat ze heel eerlijk zal zijn. En ze is ook eerlijk geweest over het laten vallen van wat kilo's.

Katie Maloney had het over afvallen en volgens People begon ze te werken met een voedingsdeskundige die zei dat ze "insulineresistent of insulinegevoelig" was en dat ze op een bepaalde manier moest eten vanwege haar stofwisseling.

Katie legde uit dat ze zich goed voelt en zelfverzekerd over wat ze eet: "Nu heb ik gewoon een goed begrip van voeding en wat voor soort voedsel ik wel en niet zou moeten eten."

Katie dacht dat ze misschien een schildklieraandoening had en ze zei dat dat niet het geval was, maar ze is blij dat ze voor zichzelf begon te zorgen, want "mijn glucosewaarden waren behoorlijk hoog, en dat had misschien pre-diabetische problemen."

Mensen meldden dat Katie op haar Instagram-account sprak over 'zelfliefde' en deelde dat mensen van zichzelf moeten houden en veel aardiger moeten zijn als ze over zichzelf praten.

Katie Maloney viel 25 pond af en volgens Bravo TV sprak Katie over het gezonde voedsel dat ze aan het eten was.

Katie's ma altijdplan omvat groenten en eiwitten voor het avondeten: ze beschreef haar gelijkmatige ma altijd als "kip met sperziebonen of broccoli, of iets lekkers en makkelijks erbij."

Katie zei dat ze graag een grote salade eet als lunch van He alth Nut, waarvan ze zei dat het een favoriete afhaalplaats is van de Kardashian-familie. Katie legde uit: "Ze hebben deze enorme gigantische eiwitsalades met geroosterde kip, zonnebloempitten en komkommers en wortelen en sla en tomaten en ze hebben deze hele lekkere huisdressing die ze erop doen."

Katie zei ook dat ze van notenboter, noten en fruit houdt als ze een snack wil. Tom kookt ontbijt voor Katie en hij zei:

“Meestal maak ik een gedeeltelijke eiwitomelet voor haar met avocado en fetakaas, een beetje hete saus.”

Katie Maloney begon een podcast en spreekt eerlijk over veel onderwerpen

Katie Maloney begon een podcast genaamd "You're Gonna Love Me" en fans van Vanderpump Rules zullen zeker enthousiast zijn om het te bekijken.

Katie vertelde Entertainment Tonight dat ze graag mensen interviewt op haar podcast, zodat ze onderwerpen in meer detail kan bespreken.

Katie zei: "Als we ze op persoonlijk niveau wat dieper zouden leren kennen, ook al zijn het maar kleine details van hun favoriete herinneringen uit hun kindertijd, of hoe ze waren op de middelbare school, vind ik echt fascinerend voor mij. Ik wilde dat dit echt een menselijke ervaring zou zijn, gewoon een beetje dieper duiken, je geest openen en proberen je meningen en oordelen opzij te zetten. Ik hou er echt van om met mensen te praten en ze te leren kennen en mijn meningen."

Fans van Vanderpump Rules weten dat Katie altijd eerlijk is geweest en dat ze praat over de moeilijke dingen die haar zijn overkomen. Mensen meldden dat Katie een vreselijk ongeluk kreeg waarbij ze hersenletsel had, haar kaak was gebroken en ze brak ook enkele botten omdat ze door een dakraam viel. Door dit ongeluk worstelen Katie en Tom met hun vruchtbaarheid.

Katie Maloney had een abortus en zoals ze in de podcast "Reality Life with Kate Casey" uitlegde, had ze tien jaar geleden een abortus omdat zij en Tom wisten dat het niet het juiste moment was om een baby te krijgen.

Katie zei dat het heel moeilijk was om te herstellen van het ongeluk: "De hersenen zijn erg ingewikkeld… het is erg moeilijk om te begrijpen hoe het werkt en hoe trauma aan de hersenen invloed heeft op… stemming, persoonlijkheid, emoties. Dus het is iets dat Ik probeer het gewoon nog steeds te begrijpen en te navigeren."

Fans hopen dat Tom en Katie ooit een gezin zullen hebben als ze dat willen, en in de tussentijd zijn fans blij om Katie bij te praten over Vanderpump Rules.

Aanbevolen: