Zo ziet baby 'Carlos' uit 'The Hangover' er nu uit

Zo ziet baby 'Carlos' uit 'The Hangover' er nu uit
Zo ziet baby 'Carlos' uit 'The Hangover' er nu uit
Anonim

Fans van 'The Hangover' (en de vervolgen) zullen zich Baby Carlos nog levendig herinneren. Zach Galifianakis droeg de peuter voor veel scènes in de film in een draagzak.

Alan-en-Carlos-kostuums werden zelfs een trend voor elke Halloween van de volgende tien jaar, ook al was de filmfranchise niet een van de grootste van zijn tijd.

Ja, de eerste versie van 'The Hangover' kwam uit in 2009, wat betekent dat het 11 jaar geleden is dat baby Carlos 'geboren' werd. Het is ook zeven jaar geleden sinds 'The Hangover Part II', toen we Carlos voor het laatst zagen. Waardoor fans zich afvragen, wat is er in vredesnaam met het arme kind gebeurd?

Grant Holmquist als Tyler en Zach Galifianakis als Alan in Hangover Part III
Grant Holmquist als Tyler en Zach Galifianakis als Alan in Hangover Part III

Natuurlijk weten fans dat baby's geen goede acteurs zijn. Dat betekent dat er vaak meerdere baby's een enkele rol spelen. Net als de klassieker 'Full House', waarin Mary-Kate en Ashley Olsen met wisselende tussenpozen te zien waren als Michelle Tanner, huurde 'The Hangover' meerdere baby's in voor de rol van Carlos.

Zoals TooFab bevestigde, speelden acht verschillende peuters baby Carlos (wiens echte naam op het scherm Tyler was) gedurende de eerste film. Maar degene die de meeste schermtijd kreeg, en degene die het meest werd rondgedragen door Zach Galifianakis, was een baby genaamd Grant Holmquist.

Maar net als de Olsen-tweeling deelden Grant en zijn tweeling het grootste deel van de scènes met de kleine Carlos. Grant's zus Avery was ook onderdeel van het filmen. IMDb bevestigde dat Grant ongeveer 58 procent van de rol van Carlos speelde (Avery had 40 procent).

De eerste scène van de kinderen, legde hun moeder Carried uit, was de scène bij het zwembad in Caesar's Palace. Maar maak je geen zorgen: in de fysieke scènes (zoals Carlos die met zijn hoofd op de deur van een auto slaat) werd een nepbaby gebruikt.

Avery Holmquist was niet in zoveel scènes te zien als haar broer, en ze werd ook niet teruggevraagd voor de sequels. Immers, door 'The Hangover: Part III' was baby Carlos opgegroeid. Vandaag is de tweeling 12!

Grant en Avery Holmquist
Grant en Avery Holmquist

In de derde iteratie van de film was de kleine Carlos-Tyler vier. Zoals Grant's moeder bevestigde, heeft de nu 12-jarige goede herinneringen aan het rondhangen op de set. Hij mocht zelfs speelgoed mee naar huis nemen voor zowel hem als zijn zus.

Begrijp dit echter: de baby's werkten elk ongeveer 15 dagen aan de eerste film. Grant werkte twee dagen aan de derde film, en toch onthulde zijn moeder aan TooFab dat haar zoon nog steeds residuen kreeg. Het geld gaat naar Grant's universiteitsfonds, zegt Carrie.

Dat is geweldig nieuws voor haar Grant, aangezien het kindsterretje volgens zijn IMDb-credits geen andere rollen heeft gehad. Aan de andere kant, misschien is het maar goed dat deze kindsterren vroeg uit de industrie zijn verdwenen.

Het is tenslotte misschien moeilijk uit te leggen waarom de ouders van de tweeling ze als baby's in zo'n ordinaire film lieten spelen. Vooral Grant heeft natuurlijk goede herinneringen aan de ervaring, dus misschien zal hij in de toekomst zijn rol als Tyler opnieuw opnemen.

Aanbevolen: