De cast van 'The Hangover' ziet er bijna compleet anders uit

Inhoudsopgave:

De cast van 'The Hangover' ziet er bijna compleet anders uit
De cast van 'The Hangover' ziet er bijna compleet anders uit
Anonim

2000-komedies hadden zeker hun eigen unieke manier om dingen te doen, en hoewel de jaren 90 tal van geweldige komedies hadden, namen de dingen zeker een interessante wending in het volgende decennium. Als we kijken naar de beste komedies uit de jaren 2000, staat The Hangover zeker bovenaan de lijst.

Met een getalenteerde cast van artiesten in de hoofdrol, was The Hangover een enorme hit die een franchise voortbracht. Voordat de definitieve cast op zijn plaats was, waren er enkele interessante namen in overweging voor de grootste rollen van de film.

Laten we eens kijken wie bijna de hoofdrol speelde in The Hangover.

'The Hangover' is een komedieklassieker

Als een van de grappigste films van de jaren 2000, was The Hangover de juiste ranzige komedie op het juiste moment toen het in de bioscoop verscheen. Geregisseerd door Todd Phillips en met uitzonderlijk komisch talent, was dit enorme succes van een film het begin van een hele comedy-franchise van films.

Tijdens de eerste film werden fans getrakteerd op hilarische scènes, gedenkwaardige regels en zelfs een reeks foto's tijdens de aftiteling die erin slaagden enkele van de beste elementen uit de film zelf te overtreffen.

Bradley Cooper, Ed Helms en Zach Galifianakis hadden geen betere chemie met elkaar op het scherm kunnen hebben, en ze waren echt geloofwaardig als een groep beste vrienden die een wilde dag doormaakten van het verzamelen van aanwijzingen en het samenstellen van hun krankzinnige avond.

Op dit moment is het buitengewoon moeilijk om je voor te stellen dat andere artiesten in The Hangover zouden spelen, vooral als je bedenkt hoe geweldig alle sterren van de film waren. In het begin werden echter een aantal andere acteurs overwogen voor primaire rollen, waardoor deze film er heel anders uit zou hebben gezien.

Seth Rogen en Lindsay Lohan speelden bijna Stu en Jade

Als we kijken naar enkele van de grootste veranderingen die de cast had kunnen overkomen, moeten we eens kijken naar Seth Rogen die in aanmerking komt voor de rol van Stu. Ed Helms werd uiteindelijk de man voor de baan, maar Rogen had zeker interessante dingen kunnen doen met het personage.

Heather Graham's personage, Jade, was een ander personage dat er in het begin bijna heel anders uitzag. Niemand minder dan Lindsay Lohan kwam in aanmerking voor de rol.

Volgens Todd Phillips: "Ik heb Lindsay Lohan een beetje ontmoet [voordat ik Heather Graham castte], en we hebben gepraat. Eerlijk gezegd voelde het alsof ze uiteindelijk te jong werd voor waar we het over hadden. Mensen vallen haar graag voor alles aan, zoals: "Ha, ze zag niet hoe geweldig The Hangover zou worden. Ze wees het af." Ze wees het niet af. Ze hield eigenlijk van het script. Het was echt een kwestie van leeftijd."

Aangezien deze twee personages samenkomen, zij het op een manier die Stu zich niet herinnert, zou het hilarisch zijn geweest om een film te zien met een huwelijk tussen Seth Rogen en Lindsay Lohan.

Deze veranderingen zouden wild zijn geweest, maar Stu en Jade waren niet de enige personages die er bijna heel anders uitzagen.

Jack Black en Paul Rudd speelden bijna Alan en Phil

Alan is misschien wel het meest memorabele personage uit de Hangover-films, en al vroeg kreeg Jack Black de rol aangeboden. Hij zou het echter afwijzen, wat de mogelijkheid voor andere acteurs opende. De ontwikkeling van het personage zou in de loop van de tijd veranderen, en dit bracht Todd Phillips ertoe een aantal andere acteurs te overwegen.

Volgens Phillips: "Toen we aan het schrijven waren, hadden we [andere acteurs] in gedachten. Eerlijk gezegd schreven we de zwager als een jongere broer die ze mee moesten nemen - zoals een Jonah Hill-personage in plaats van Zach [Jake Gyllenhaal werd ook overwogen]."

"Toen dachten we dat het zoveel lastiger zou zijn als het een oudere broer was die nog thuis is. [Thomas Haden Church werd sterk overwogen.] Ik ben altijd een grote fan geweest van Zach [als een komiek en acteur], maar Zach wilde niet naar buiten komen om me te ontmoeten, "vervolgde hij.

Dat is een heleboel talent dat in overweging werd genomen voor Alan, en Galifianakis bleek uiteindelijk de perfecte man voor de baan te zijn. Evenzo paste Cooper perfect bij Phil, en sommige sterke namen kregen die rol ook bijna. Paul Rudd was in voor de rol, maar hij wees het af en opende de deur voor Bradley Cooper om in te grijpen en een rol veilig te stellen die hem tot een ster maakte.

Hoewel de acteurs die in de film hadden kunnen verschijnen geweldig werk zouden hebben verricht, hielp het dreamteam dat was samengesteld de film een klassieker te maken en een hit te worden aan de kassa.

Aanbevolen: