Hier is hoeveel Letitia Wright verdiende met het spelen van Shuri in 'Black Panther

Inhoudsopgave:

Hier is hoeveel Letitia Wright verdiende met het spelen van Shuri in 'Black Panther
Hier is hoeveel Letitia Wright verdiende met het spelen van Shuri in 'Black Panther
Anonim

Telkens als er een nieuwe Marvel-film uitkomt, trekken fans massaal naar de bioscoop, en Black Panther was een ongelooflijk krachtige en belangrijke film die in 2018 uitkwam. De cast is super getalenteerd en de wereld rouwde toen hij in augustus stierf 2020. Beroemdheden vertelden hoeveel ze van de acteur hielden en het is moeilijk om aan de acteur te denken zonder tranen in de ogen te krijgen.

De kostuums van de film zijn geweldig, en een van de krachtigste personages is Shuri, die werd gespeeld door Letitia Wright. De actrice schitterde echt in de rol en mensen zijn benieuwd wat voor geld ze verdiende tijdens het spelen van dit personage. Laten we eens kijken.

Box Office Queen

Hoewel Letitia Wright's salaris voor Black Panther niet bekend is, wordt ze wel de 'hoogste box office-verdienende acteur van 2018' genoemd.

Volgens ET Canada verdienden haar films dat jaar "$ 1,55 miljard aan inkomsten". De actrice twitterde: "Dope, dope. Stort dat bedrag gewoon op mijn bankrekening." Raffinaderij 29 wees erop dat acteurs niet altijd een hoop geld krijgen alleen omdat hun film het goed deed aan de kassa, dus dit betekent niet dat ze aan het harken is.

Wright heeft gesproken over hoeveel ze zich kan verhouden tot haar Black Panther-personage. Ze zei tegen Standard.co.uk: "Shuri heeft een eigen wil en doet haar eigen ding, en dat ben ik ook. Ik laat me door niemand vormen, ook al hebben veel mensen dat geprobeerd. Ik heb zei altijd gewoon 'nee' tegen alles wat niet bij mijn geest past."

De actrice sprak ook met Teen Vogue over hoe inspirerend het portretteren van een prinses die uitblinkt in technologie, echt inspirerend was. Ze zei dat ze wil dat meisjes wetenschappen en wiskunde gaan studeren als ze dat willen, en ze zei dat ze de invloed van Shuri wil laten doorstromen naar de academische wereld. Ze legde uit over Shuri: "Ze heeft deze titels op haar naam - prinses van Wakanda, wetenschapper, ingenieur - maar ze kan nog steeds met mensen omgaan. Ze is nog steeds een normaal kind dat naar Coachella zou willen gaan of memes online zou willen volgen."

Dat is ontroerend om te horen, en het is zo belangrijk om beroemdheden over dit soort onderwerpen te horen praten. Wright vertelde Teen Vogue ook dat ze het belangrijk vindt dat acteurs gelijk betaald worden in Hollywood, wat nog een reden is waarom deze actrice zo inspirerend is.

Toen ze werd geïnterviewd door Variety.com, vertelde Wright dat het spelen van Shuri zoveel voor haar betekende. Ze zei dat het personage 'wild' is naarmate ze ouder wordt, en in de stripreeks is ze 'een van de coolste leiders'.

$4 miljoen netto waarde

Letitia Wright heeft een nettowaarde van $ 4 miljoen, wat suggereert dat ze een behoorlijk goed salaris heeft gekregen voor Black Panther, aangezien dit een van haar belangrijkste rollen is.

Volgens Celebrity Net Worth waren enkele van haar andere rollen de films The Commuter, Avengers: Infinity War en Ready Player One.

Overige salarissen van Marvel

Ter vergelijking: volgens Gosocial.com kreeg wijlen Chadwick Boseman $ 500.000 betaald voor Black Panther en kreeg hij 'een percentage van de winst van de film'.

De website merkt op dat met een kassa van $ 1,3 miljard, dat de acteur veel geld zou hebben opgeleverd. Het is mogelijk dat Wright een soortgelijke deal had met een salaris en kassawinst, maar of dat waar is, is onbekend.

Scarlett Johansson is in veel Marvel-films verschenen als Black Widow en ze heeft het heel goed gedaan. Ze kreeg $ 15 miljoen betaald voor Avengers: Endgame en voor de aankomende Black Widow, en volgens Stylecaster.com kregen Chris Hemsworth en Chris Evans ook hetzelfde voor Avengers: Age Of Ultron.

Toen Boseman tragisch stierf, vertelde Wright hoeveel ze van hem hield in een video. Volgens Variety.com zei ze: "Ik wou dat ik afscheid kon nemen." Ze had ook echt mooie dingen te zeggen over de acteur: "Een ziel zo mooi, toen je een kamer binnenkwam, was er rust. Je bewoog altijd met gratie en gemak. Elke keer dat ik je zag, zou de wereld een betere plaats." Wright zei ook in haar interview met Variety.com dat het zo geweldig was om met Boseman te werken, omdat het voelde alsof het zo bedoeld was.

Letitia Wright inspireerde en maakte het publiek enthousiast toen ze Shuri speelde in Black Panther, en fans hopen absoluut dat ze een behoorlijk bedrag heeft gekregen om die rol op zich te nemen. Zelfs als haar exacte salaris onbekend is, is het geweldig nieuws dat ze de 'Box Office Queen van 2018' is genoemd. Het lijkt erop dat die trend zich alleen maar zal voortzetten als haar ster blijft rijzen en ze andere interessante rollen op zich neemt.

Aanbevolen: