Hier is hoeveel Josh Brolin elke keer verdiende met het spelen van Thanos en kabel

Inhoudsopgave:

Hier is hoeveel Josh Brolin elke keer verdiende met het spelen van Thanos en kabel
Hier is hoeveel Josh Brolin elke keer verdiende met het spelen van Thanos en kabel
Anonim

The Marvel Cinematic Universe staat bekend om zijn spannende en boeiende films, waardoor fans altijd meer willen. Naast zijn meeslepende verhalen en het succes van zijn films, heeft de MCU veel voorheen onbekende sterren opgegraven en vele anderen tot bekende namen in Hollywood gemaakt dankzij hun portretten van favoriete superheldenpersonages. Josh Brolin is een acteur die heeft geprofiteerd van de hoofdrol in MCU-films.

Brolin is vooral beroemd vanwege het spelen van Thanos in de Avengers-franchise. Dat is echter niet de enige Marvel-film waarin hij speelde. Hij speelde ook Cable in Deadpool 2, met in de hoofdrol het hoofdpersonage gespeeld door Ryan ReynoldsVoordat hij in Avengers en Deadpool 2 verscheen, verscheen Brolin ook op Guardians of the Galaxy als Thanos. Veel fans geloven dat Brolin enorme salarissen ontving voor het spelen in meerdere Marvel-films, maar dit is niet noodzakelijk het geval. Ontdek hoeveel de 53-jarige ster kreeg voor alle keren dat hij Thanos en Cable in Marvel-films speelde.

10 Brolin maakt zijn MCU-debuut

Brolin verscheen in zijn eerste MCU-film toen hij Thanos speelde in de film uit 2014 Guardians of the Galaxy. Zijn verschijning in de film was echter niet de eerste keer dat fans de superschurk zagen. Thanos verscheen voor het eerst in de post-credit scene van de eerste Avengers-film met de titel The Avengers. Voor die scène portretteerde acteur Damion Poitier Thanos voordat Brolin hem verving in Guardians of the Galaxy.

9 Hij was niet genoemd in 'Guardians of the Galaxy'

thanos in zijn stoel in Guardians of the Galaxy
thanos in zijn stoel in Guardians of the Galaxy

Brolin leek niet genoemd voor zijn rol als Thanos in de eerste aflevering van Guardians of the Galaxy. Daarom is het moeilijk om het exacte bedrag te bepalen dat hij werd betaald voor zijn optreden in de film. Met zijn introductie hoorden MCU-fans Thanos echter voor het eerst spreken en zagen hoe krachtig hij de manier kreeg waarop hij Ronan the Accuser gebood om hem de Power Stone te geven. Vanaf dat moment was het duidelijk dat er meer van Thanos zou komen.

8 Thanos maakt weer een post-Credit Scene-uiterlijk

Het duurde niet lang voordat Brolin opnieuw optrad als Thanos. Zijn tweede optreden als de superschurk kwam in de post-credit scene voor Avengers: Age of Ultron. Nadat hij had gezien hoe Loki en vervolgens Ultron er niet in waren geslaagd de aarde op zijn verzoek te decimeren, was Thanos het zat en besloot hij het heft in eigen handen te nemen. De post-creditscène liet hem voor het eerst de Infinity Gauntlet dragen, zij het zonder Infinity Stones erop. Nogmaals, Brolin's verschijning was kort en er zijn geen details over hoeveel hij ontving voor de post-credit scene.

7 Brolin's eerste grote Avengers-rol

In 2018 kregen fans eindelijk meer van Thanos te zien in Avengers: Infinity War. Thanos is op zoek naar zijn wens om de helft van het universum uit te roeien om evenwicht te bereiken en is vastbesloten om iedereen te verslaan die hem in de weg staat. Brolin's vertolking van de schurk heeft veel lovende kritieken gekregen. Ondanks de schurkenstreek van Thanos, is het moeilijk om niet verliefd te worden op zijn karakter, en dit is in veel opzichten te danken aan de begaafde schrijvers van Brolin en Marvel. Brolin had zoveel scènetijd in Avengers: Infinity War terwijl zijn personage naar verschillende delen van het universum reisde op zoek naar ongrijpbare stenen.

6 Zijn salaris voor 'Avengers: Infinity War'

Vanwege zijn invloed in de derde aflevering van Avengers, geloofden velen dat Brolin een flink salaris zou ontvangen voor zijn vertolking van het personage. De acteur kreeg echter naar verluidt $ 5- $ 6 miljoen betaald om in de film te spelen. Hoewel dat veel geld is, hebben veel fans negatief gereageerd op het bedrag dat aan Brolin is betaald omdat het te laag is in vergelijking met wat de andere acteurs van de filmserie kregen.

5 Brolin's salaris voor 'Deadpool'

Met fans die zich afvroegen wat het lot was van de personages die Thanos' snap in Avengers: Infinity War in stof was veranderd, was het een verrassing om Brolin zo snel in een andere Marvel-film te zien. Na de hoofdrol in de derde aflevering van Avengers, speelde Brolin het personage Cable in Deadpool 2. Cable was heel anders dan Thanos en probeerde niet de wereld te beëindigen, maar zijn toekomst te redden. Door Cable te spelen, kregen fans ook meer van Brolins echte gezicht te zien. Wat betreft hoeveel hij kreeg voor de rol, naar verluidt heeft Brolin $ 2 miljoen in zijn zak gestopt.

4 Brolins rol als Thanos eindigt in het eindspel

In april 2019 bracht Marvel het vierde deel van Avengers uit. Avengers: Endgame zag Brolin zijn superschurk Thanos opnieuw uitbeelden terwijl Captain America en de rest van de Avengers degenen probeerden terug te brengen die verdwenen waren na de snap van Thanos. De film eindigde met Thanos die in stof veranderde, waardoor een einde kwam aan het karakter van Brolin. Avengers: Endgame was succesvol bij de Box Office en kreeg lovende kritieken van critici en filmliefhebbers. Het is niet duidelijk hoeveel Brolin verdiende om in de film te verschijnen, maar naar verluidt verdiende hij een redelijk bedrag.

3 Brolin's salaris uit 'Avengers: Endgame'

Voor Avengers: Endgame blijft het specifieke bedrag dat Brolin als salaris ontving onbekend. Er wordt echter aangenomen dat hij bijna hetzelfde bedrag moet hebben gekregen als wat hem in Infinity War is betaald. Natuurlijk stoort dit zijn fans, maar Brolin heeft ongetwijfeld genoten van het spelen van zijn rol.

2 Brolins gedachten over het spelen van Thanos en Cable

Brolin zei dat de belangrijkste reden dat hij besloot om Thanos te spelen, was dat de rol geweldig was. Hij had plezier in het uitbeelden van het personage en zei dat tegen alle wrekers ingaan hem aansprak. In zijn woorden: "Als het een van de Avengers was geweest - en ik meen het niet, ik zou dat eigenlijk niet moeten zeggen, maar ik ga dat gewoon zeggen - zou ik het zeker niet hebben gedaan. Maar het feit dat alle Avengers tegen deze ene man waren, dat vond ik leuk."

Terwijl het spelen van Thanos leuk was voor Brolin, voelde het spelen van Cable in Deadpool 2 meer als een zakelijke transactie voor hem. Hij beschreef de rol als moeilijk omdat hij niet de vrijheid had die hij had om Thanos te spelen. Nu Brolins tijd als Thanos voorbij lijkt te zijn, zijn er echter suggesties dat hij zijn rol als Cable in toekomstige Deadpool-films opnieuw kan opnemen sinds hij een contract tekende om in vier van de franchisefilms te schitteren.

1 Brolin's netto waarde

Vanaf 2021 heeft Brolin een geschat vermogen van $ 45 miljoen. Hij heeft het grootste deel van zijn geld verdiend met de hoofdrol in Hollywood-hitfilms, televisie en theater. Afgezien van acteren en regisseren, hield Brolin zich ook op jonge leeftijd bezig met aandelenhandel en verdiende naar verluidt een fortuin met zijn transacties. Hij was zo succesvol dat hij naar verluidt bijna stopte met zijn acteercarrière. Uiteindelijk stopte de acteur echter met handelen in aandelen vanwege angst en hebzucht. Men verwacht dat het geschatte vermogen van Brolin in de toekomst zal stijgen, aangezien hij in meer films zal schitteren en anderen zal regisseren. Maar wat er ook gebeurt, zijn hoofdrollen in de Marvel-films zullen nooit worden vergeten.

Aanbevolen: