Zo ziet Janice uit 'Friends' er nu uit

Zo ziet Janice uit 'Friends' er nu uit
Zo ziet Janice uit 'Friends' er nu uit
Anonim

Veel beroemdheden zijn in de loop der jaren gekomen en gegaan van 'Friends'. Van Brad Pitt tot Bruce Willis tot Reese Witherspoon, zoveel vrienden wreven ook over ellebogen in de acteerwereld. De producers van 'Friends' hebben Sean Penn zelfs overtuigd om een gastcameo te accepteren in niet één maar twee afleveringen.

Sommige acteurs in de show schoten omhoog naar roem nadat de iconische show eindigde, maar één belangrijk personage niet. Janice, de eenmalige liefde van Chandler, verscheen in maar liefst 19 afleveringen van de show. Maar zoals fans weten, is Chandler niet bij haar terechtgekomen.

In plaats daarvan trouwt Janice met iemand anders. Maar ze komt later terug om Chandler te beschimpen. Wat fans natuurlijk echt willen weten, is wat er is gebeurd met de actrice die Janice speelde.

Als ze er bekend uitziet, is daar een reden voor: Margaret Wheeler, ook bekend als Maggie Wheeler, was tijdens haar acteercarrière in talloze andere shows te zien. Met meer dan 70 acteercredits per IMDb, zowel voor als na 'Friends', is Maggie niet in de vergetelheid geraakt.

En begrijp dit: het idee om Janice op een totaal onaangename manier te laten lachen, was allemaal Maggie's idee. Per slot van rekening moest iemand het komische niveau van Chandler Bing kunnen evenaren!

Maar fans waren niet de enigen die van Janice hielden. Terwijl Maggie oorspronkelijk auditie deed voor de rol van Monica, hielden de producers zo veel van haar vertolking van de brutale ex dat het eenmalige personage een vaste waarde in de serie werd.

Meer dan 16 jaar later is "Janice" nog steeds herkenbaar voor toegewijde fans, zelfs als de ster achter haar is overgestapt naar andere projecten.

Maggie Wheeler poseert bij Central Perk-bord
Maggie Wheeler poseert bij Central Perk-bord

Zoals DailyMail onlangs samenvatte, genoot Maggie van haar tijd op 'Friends' en is ze blij dat de iconische regel van haar personage een meme is geworden (en meer, als de TikTok-video's van haar dochter een indicatie zijn).

Ze is misschien niet een van de best verdienende celeb-gasten van de 'Friends'-cast, maar Maggie's illustere carrière heeft haar in de schijnwerpers van de tv-sitcom gehouden.

Samen met haar rol in 'Friends' verscheen Maggie Wheeler ook in 'Doogie Howser, M. D.,' 'The X-Files', 'The Parent Trap', 'Will &Grace,' 'Everybody Loves Raymond,' ' en zelfs 'Hoe ik je moeder heb ontmoet'. Ze leende ook haar stem aan veel animatiefilms en tv-shows.

Hoewel Matthew Perry de laatste regel op 'Friends' had, was Janice een personage wiens kenmerkende regel 'Oh my god' nooit werd vergeten. Jaren nadat de show was afgelopen, blijft Maggie Wheeler dankbaar voor de kans die de rol haar bood.

Ze merkte ook op dat ze open staat voor een castreünie, merkte DailyMail op. Natuurlijk houden fans al eeuwen hun adem in, en dat is nog niet gebeurd.

Aanbevolen: