Was Hilary Duff onderbetaald voor 'Lizzie McGuire'?

Inhoudsopgave:

Was Hilary Duff onderbetaald voor 'Lizzie McGuire'?
Was Hilary Duff onderbetaald voor 'Lizzie McGuire'?
Anonim

Het Disney Channel is de thuisbasis van een aantal toekomstige sterren die geweldige dingen hebben gedaan in de wereld van entertainment. Een show op het netwerk plaatsen is geen garantie voor een leven van roem en fortuin, maar het v alt niet te ontkennen wat het netwerk deed voor namen als Demi Lovato en Dove Cameron.

Hilary Duff werd een ster dankzij haar tijd op het netwerk, en Lizzie McGuire blijft een klassieker. Ondanks dat het een hit was, leverde de show niet bepaald het grote geld op voor de diensten van Duff.

Laten we terugkijken op het salaris van Hilary Duff bij Lizzie McGuire.

Hilary Duff is een grote ster

Als iemand die al meer dan twee decennia in het spel zit, is Hilary Duff een artiest die miljoenen mensen kennen. Ze heeft succes gehad in films, in televisieshows en zelfs in de muziekindustrie. Simpel gezegd, ze heeft het allemaal gezien en gedaan, en was daarbij briljant.

Duff brak jaren geleden uit op Disney Channel en ze verspilde geen tijd aan andere aspecten van het bedrijf. In dit stadium heeft ze niets meer te bereiken, maar dit weerhoudt haar er niet van om in populaire shows te spelen en zelfs een aanwezigheid op sociale media te ontwikkelen.

Duffs carrière was geweldig om te zien ontvouwen, en veel van haar succes is te danken aan een kleine show genaamd Lizzie McGuire.

Ze brak uit met 'Lizzie McGuire'

In 2001 maakte Lizzie McGuire zijn debuut op Disney Channel, en zomaar had het netwerk een van zijn grootste hits aller tijden overal in huis. Duff was de perfecte keuze om de show te leiden, en ze had het niet beter kunnen doen als Lizzie.

Gedurende 65 afleveringen en zelfs één grote bioscooprelease was Hilary Duff geweldig als Lizzie. Ze was grappig en herkenbaar, en fans konden geen genoeg krijgen van het personage, haar vrienden en haar familie. Hoewel het niet heel veel seizoenen duurde, liet de serie een blijvende indruk achter op fans.

Een reboot met een volwassen Lizzie was in de maak, maar de zaken vielen uit elkaar, tot ongenoegen van Duff en oude fans.

Volgens Duff: "Ik ben zo vereerd om het karakter van Lizzie in mijn leven te hebben. Ze heeft zo'n blijvende impact gehad op velen, waaronder ikzelf. Om de loyaliteit en liefde van de fans voor haar te zien, tot op de dag van vandaag betekent het zoveel voor mij. Ik weet dat de inspanningen en gesprekken alles zijn geweest om een reboot te laten werken, maar helaas, ondanks de inspanningen van iedereen, gaat het niet gebeuren."

Ook al viel alles uit elkaar, fans houden nog steeds van het origineel en kunnen het op Disney+ bekijken. Omdat er nog steeds interesse is, zijn fans nieuwsgierig geworden naar elementen van de originele show, namelijk het salaris dat Duff naar beneden haalde.

Duff werd niet veel betaald tijdens de show

Dus, hoeveel verdiende Hilary Duff om te schitteren in een van de meest populaire shows in de geschiedenis van Disney Channel? Verrassend genoeg trok de actrice geen premium salaris naar beneden, en de meeste fans zouden verbaasd zijn te horen dat ze niet zoveel verdiende als een televisiester zou moeten.

Volgens We althy Gorilla: "Tijdens de uitvoering van de show verdiende Disney alleen al meer dan $ 100 miljoen aan de verkoop van merchandise. Duff verdiende $ 15.000 per aflevering van Lizzie McGuire, iets minder dan $ 1 miljoen voor de volledige serie."

Dit aantal is ook gerapporteerd door Celebrity Net Worth, en het is behoorlijk verrassend, gezien de populariteit van de show en hoeveel het voor het netwerk heeft gegenereerd.

Duff zou haar populariteit van de show echter gebruiken om andere kansen te verzilveren, vooral op het grote scherm.

"Ze verdiende $ 1 miljoen voor de film uit 2003. Ze verdiende $ 500.000 om samen met Frankie Muniz te spelen in Agent Cody Banks uit 2003. Ze verdiende hetzelfde jaar nog eens $ 1 miljoen om mee te spelen in Cheaper by the Dozen. Ze zou in 2005 $ 2 miljoen verdienen om in het vervolg van die film te verschijnen ", schreef Celebrity Net Worth.

Duff heeft onlangs haar tijd in de hitserie Younger afgesloten en we stellen ons voor dat ze deze keer veel meer geld verdiende. Ze zal ook de hoofdrol spelen in How I Met Your Father, en ze zal ongetwijfeld geld verdienen voor de show.

Ondanks zijn populariteit kreeg Hilary Duff geen premium salaris voor Lizzie McGuire. De show was echter een startpunt voor haar carrière, die haar miljoenen dollars heeft opgeleverd, dus het is uiteindelijk allemaal gelukt.

Aanbevolen: