Schitt's Creek'-fans zeggen dat Dan Levy geen 'ontevreden pelikaan' meer is na Emmy's sweep

Inhoudsopgave:

Schitt's Creek'-fans zeggen dat Dan Levy geen 'ontevreden pelikaan' meer is na Emmy's sweep
Schitt's Creek'-fans zeggen dat Dan Levy geen 'ontevreden pelikaan' meer is na Emmy's sweep
Anonim

Dan Levy vierde gisteravond de Schitt's Creek-sweep van in totaal negen Emmy's met een korte maar lieve tweet: "Nou … Moira heeft haar Emmy gekregen." Hij plaatste de hele nacht meer dankbare en ontzagwekkende tweets, en fans konden het niet helpen, maar waren opgetogen om te zien dat een van de plots van de show de cirkel rond was. Hoewel de prijzen misschien niet naar The Crows Have Eyes III waren gegaan, waren alle ogen gericht op de geliefde cast.

Een perfecte finale

Fans stroomden binnen om te reageren op Levy's Twitter-viering met bewondering voor zijn steun aan andere castleden. Een Twitter-gebruiker deelde: "De trots en liefde die je voelt is voelbaar. Je bent een schat van een persoon. Ps: zo zou ik willen dat mijn toekomstige vriend zou reageren als ik iets doe." Levy was te zien in de hoek van het scherm tijdens elke nieuwe prijsacceptatie, en zijn stralende uitdrukking liet zien hoeveel deze show voor hem betekent.

In een perfecte ode aan Moira's eenvoudige maar excentriek geformuleerde oneliners, tweette een andere fan van Schitt's Creek een screenshot van Levy die een van de prijzen van de show in ontvangst nam in een perfecte David-achtige outfit: "Iemand is geen ontevreden pelikaan vanavond!" Het verhaal over een rijke elitaire familie die opnieuw contact maakt en de ware geneugten van het leven leert, won de harten van de kijkers, en de lofbetuigingen zijn echt verdiend.

Een bitterzoet afscheid

Naarmate meer en meer Emmy's standbeelden in de handen van Levy's team belandden, deelden de fans die deel uitmaakten van de Rose-familie hoe de show hun leven veranderde. Het zesde en laatste seizoen liet trouwe kijkers in tranen afscheid nemen, maar waren dolblij om te zien dat het de eer kreeg.

Een fan reageerde op het zien van Dan's on- en offscreen-vader Eugene Levy die zijn prijs voor hoofdrolspeler in een comedyserie in ontvangst nam: "Ik moet hier weer om huilen. Stel je voor dat je een ouder bent, naar je baby kijkt en droomt van de toekomst. Hoe kun je van dit scenario dromen? Bedankt voor je show en je familie."

Hoewel we bedroefd zijn om te zien hoe de fictieve Rose-familie verder gaat en in de vriendelijkste hoekjes en gaatjes van onze verbeelding leeft, zijn we trots om een moment als gisteravond te zien waar het harde werk achter zo'n ontroerende serie afbetalen.

Aanbevolen: