Wat de cast van 'The Vampire Diaries' heeft gedaan sinds de finale

Inhoudsopgave:

Wat de cast van 'The Vampire Diaries' heeft gedaan sinds de finale
Wat de cast van 'The Vampire Diaries' heeft gedaan sinds de finale
Anonim

Vampierentertainment is al tientallen jaren populair, maar toen de Twilight-boekenreeks werd uitgebracht, gevolgd door de saga van grote films, besteedden meer mensen dan ooit aandacht aan vampierromans. Daarom was het zo logisch dat The Vampire Diaries in première ging op The CW Network! TVD liep van 2009 tot 2017 acht seizoenen lang en concentreerde zich op lage driehoeken, actiescènes, bloeddorst, het eeuwige leven, opschudding in relaties, loyaliteit aan vriendschappen en nog veel meer.

De show is geclassificeerd als een drama-, fantasie- en horrorshow, hoewel het de grenzen van te eng zijn niet verlegt. Dit is wat de cast van de show heeft gedaan sinds de show eindigde.

10 Ian Somerhalder

Liefde en huwelijk vonden plaats voor Ian Somerhalder voordat zijn tijd op TVD ten einde liep. Hij trouwde met zijn vrouw, Nikki Reed, in 2015, dat was twee jaar voordat TVD eindigde. In 2017 verwelkomden ze samen hun eerste kind op de wereld: Bodhi Soleil Reed Somerhalder. Het is bijzonder om hun gezin te zien groeien en uitbreiden. In 2019 kreeg hij de hoofdrol in een andere vampier-tv-serie genaamd V Wars. De sci-fi-show liep maar één seizoen, ondanks het feit dat Ian Somerhalder geweldig werk deed door voorop te lopen.

9 Nina Dobrev

Iedereen weet dat Nina Dobrev afscheid nam van TVD voordat de show echt ten einde kwam, maar ze was zo'n cruciaal onderdeel van de serie dat ze nog steeds wordt beschouwd als een van de grootste namen uit de show. Het was triest om haar de show te zien verlaten en de dingen niet tot het einde af te maken, maar ze had geldige redenen. Vooral het feit dat ze met Ian Somerhalder uitging en toen met Nikki Reed begon te daten. Het is heel moeilijk om met een ex-vriendje op de set te werken. Ze is uitgegaan met een Olympische snowboarder genaamd Shaun White en ze heeft de afgelopen jaren rollen gespeeld in films als Dog Days en Then Came You.

8 Paul Wesley

De rol van Stefan Salvatore werd feilloos gespeeld door Paul Wesley op TVD. Hij is een ongelooflijke acteur die zelfs zijn hand heeft geprobeerd te regisseren en achter de schermen te werken in plaats van altijd de acteur te zijn die zaken voor de camera afhandelt. Sinds 2019 is hij gelukkig getrouwd met zijn vrouw Ines de Ramon en de twee lijken het prima te doen zonder kinderen te hebben. Sinds TVD speelde hij tussen 2018 en 2020 in een show genaamd Tell Me a Story. De duistere serie speelt zich af in New York City en richt zich op wraak en hebzucht.

7 Candice King

Het karakter van Caroline Forbes werd gespeeld door de mooie blonde bom, Candice King. Ze is al geruime tijd getrouwd en stapte in het huwelijksbootje voordat haar tijd op TVD ten einde liep. Haar huwelijk vond plaats in 2014 en ze trouwde met haar man, Joe King. Ze hebben samen twee kinderen en ze lijken zichtbaar één grote gelukkige familie te zijn! Volgens haar Instagram, waar ze meer dan 8,6 miljoen volgers heeft, plaatst ze graag mooie solo-selfies, foto's van haar kinderen, foto's van haar hond en foto's met haar vrienden.

6 Kat Graham

Het is moeilijk om niet van iemand te houden die zo getalenteerd en mooi is als Kat Graham! Ze is zoveel meer dan je typische actrice. Ze is ook een artiest, danseres, producer en volgens haar Instagram is ze een Goodwill-ambassadeur voor vluchtelingen van Ethiopië. Als je door haar Instagram-pagina bladert, kun je zien hoeveel model ze werkelijk is, ook al vermeldt ze zichzelf niet als model in haar bio. Ze weet op de meest stijlvolle manieren te poseren voor een fotoshoot. Bovendien heeft ze de afgelopen jaren een paar hele leuke vakantiefilms voor Netflix gemaakt.

5 Zach Roerig

Zach Roerig speelt het personage van Matt Donovan op TVD. Na TVD kreeg hij ook een rol bij legaten, wat de spin-off was in 2018. Interessanter dan dat? Hij kreeg een rol in de cheerleadingshow Dare Me van 2019 tot 2020.

Dare Me is een zeer griezelige en beklijvende show die zich richt op opstandige tieners die verwikkeld raken in nogal wat illegaal drama. Op dit moment is hij niet getrouwd, maar hij was ooit getrouwd met een vrouw genaamd Alanna Turner.

4 Steven R. McQueen

Steven R. McQueen speelde de rol van de jongere broer van Elena Gilbert, Jeremy Gilbert. Het personage dat hij in de show speelde, was gemakkelijk om van te houden en gemakkelijk om voor te rooten! Sinds TVD eindigde, heeft hij een breed scala aan acteerwerk gedaan, van films als Home by Spring, een totale romantiek, tot shows als Medal of Horror, een documentaireserie gebaseerd op de militie. Zijn fans hopen binnenkort meer van hem te zien verschijnen.

3 Matthew Davis

Voordat we Matthew Davis in TVD zagen schitteren, zagen we hem begin jaren 2000 beginnen in Legally Blonde naast Reese Witherspoon! Nadat TVD tot een einde kwam, leerde hij een rol in de spin-off serie Legacies die begon in 2018.

2018 was een belangrijk jaar voor hem, omdat hij ook trouwde met zijn huidige vrouw Kiley Casciano. Hij was vóór haar getrouwd met Leelee Sobieski. Behalve Legacies speelde hij in 2019 ook in een romantische kerstfilm genaamd Christmas Wishes and Mistletoe Kisses.

2 Michael Trevino

Michael Trevino heeft het behoorlijk druk gehad sinds TVD in 2017 eindigde. Vanaf 2019 kreeg hij een rol in de sci-fi-serie Roswell, New Mexico op de CW. De CW is er erg goed in om veel van dezelfde acteurs in rotatie te houden voor verschillende nieuwe tv-shows en films. Hij heeft ongeveer 2 miljoen volgers op Instagram en hij plaatst foto's van zichzelf terwijl hij op wilde avonturen gaat zoals parachutespringen, snowboarden, motorrijden en meer.

1 Claire Holt

Kijken naar Claire Holt op TVD was altijd erg leuk omdat ze zo'n schoonheid is. Volgens haar Instagram geniet ze enorm van het moederschap. Ze plaatst veel foto's van haar kleintjes omdat het gezinsleven haar op een belangrijke manier lijkt te passen! Ze lijkt erg gelukkig en verliefd te zijn op haar man, Andrew Joblon. Tijdens de quarantaine is ze bezig gebleven met het plaatsen van inhoud voor haar fans, het zorgen voor haar kinderen en het genieten van tijd met haar partner.

Aanbevolen: