De waarheid over de echte relatie tussen Will Smith en Margot Robbie

Inhoudsopgave:

De waarheid over de echte relatie tussen Will Smith en Margot Robbie
De waarheid over de echte relatie tussen Will Smith en Margot Robbie
Anonim

Will Smith en Margot Robbie zijn A-lijst filmsterren wiens rollen in films hebben geresulteerd in blockbusters. Het paar was ook collega's in een paar films en breidde hun Hollywood-cv verder uit. Maar bovenal zijn Will en Robbie meer onderwerp van onderzoek geweest vanwege de geruchten over een relatie dan dat ze louter thespians waren.

Door de jaren heen hebben fans met arendsogen hun eerdere relatie in twijfel getrokken en gespeculeerd of het meer was dan co-sterren zijn. Het onderwerp van hun relatie werd pas weer vernieuwd na het "verstrengelingsdrama" van Will's vrouw, Jada Pinkett Smith, met muziekster August Alsina.

11 Will en Robbie waren co-sterren op Focus

De twee werden voor het eerst samen gezien op de set van de actiefilm uit 2015, Focus. Insiders vertelden dat Will's relatie met de Harley Quinn-actrice een gezellig begin werd in 2013 toen de film werd gefilmd. Ze trokken uiteindelijk de wenkbrauwen op toen het duo aan het einde van de Focus-opnames romantiek leek te brouwen. Er werd gezegd dat het op het wrap-party van de film was en Will en Robbie sprongen eruit om in zijn trailer te blijven.

10 Hun chemie werd ook waargenomen bij Suicide Squad

Naast het verschijnen als co-sterren in Focus, traden Will en Robbie naast elkaar op in de DC Comic Suicide Squad 2021. Nogmaals, de film leidde tot geruchten over een romance tussen hen, aangezien de intense chemie tussen hen niet onopgemerkt bleef door veel fans.

9 Robbie ontkende alle beschuldigingen

De actrice was nogal fel over haar houding om fans en critici te laten weten dat het enige wat tussen haar en Will een werkrelatie was. In 2013 ging Robbie, die toen 23 was, naar Twitter om de beweringen af te wijzen. Ze liet weten dat er "absoluut geen waarheid" in de geruchten zit. Robbi vertelde dat ze teleurgesteld was dat 'geklets' iets kon worden dat uit de context kon worden gehaald.

8 Een insider verduidelijkte de wilstoestand en de vriendschap van Robbie

Terwijl geruchten over hun relatie wervelden en intensiveerden, beweerde een naaste bron dat de relatie tussen Robbie en Will hartelijk was. Het paar was gefotografeerd in een telefooncel terwijl ze hun borst ontblootten voor 'Focus', maar de insider deelde dat ze gewoon 'dom waren'. De insider voegde eraan toe dat Robbie's relatie met Wil geen bedreiging vormde voor zijn huwelijk, en dat het goed met hem en Jada ging.

7 Robbie deelde ooit haar relatievoorkeur

Tijdens een oud interview maakte Robbie bekend dat ze een "bewuste beslissing" had genomen om met niemand te daten die een acteur was. De ster merkte op dat ze geen hekel had aan acteurs, maar dat ze remmingen had over hoe mensen zich bemoeiden met een relatie tussen sterren. Robbie voegde eraan toe dat dit op zijn beurt veel druk en stress op de relatie legt.

6 Robbie leek later geheimzinnig te zijn

Robbie's act was nogal twijfelachtig tijdens haar optreden in The Tonight Show Starring Jimmy Fallon Show. Terwijl er een drankspelletje aan de gang was, kwam er een vraag over haar met betrekking tot Will. Robbie koos ervoor om in plaats daarvan een foto te maken om persoonlijke informatie over hun relatie te onthullen. Hierdoor waren fans er alleen maar meer van overtuigd dat er iets aan de hand was tussen de twee.

5 Robbie trouwde met Tom Ackerley

The Wolf of Wall Street-actrice trouwde in 2016 met producer en regisseur Tom Ackerley in New South Wales. Het stel ontmoette elkaar in 2014 op de set van Suite Française. Het klikte meteen vanaf het begin en richtte een productiebedrijf op, LuckyChap Entertainment. Robbie en Ackerley zijn al een tijdje getrouwd en ze houden hun huwelijk buiten de publieke controle.

4 Robbie en zal opnieuw trenden

Nadat steractrice Jada Pinkett Smith toegaf een affaire buiten het huwelijk te hebben gehad, gaf Will toe dat hij en zijn vrouw fouten hadden gemaakt die hun huwelijk in gevaar hadden kunnen brengen. Dit leidde tot controverse onder gebruikers van sociale media toen Robbie's naam weer opdook. Veel mensen waren van mening dat Wills toespeling op het maken van "fouten" verband hield met de actrice.

3 Jada ondersteunde Will On Focus

Will deelde dat ooit in 2015, nadat zijn vrouw erachter kwam dat hij en Robbie in dezelfde film zouden spelen, bewonderde ze de ster. Will merkte op dat de GirlsTrip-ster grappen maakte en hem vertelde om in vorm te komen. De acteur voegde eraan toe dat zijn vrouw ooit grapjes maakte over het feit dat Margot geen seks met hem mocht hebben. Voor zover we kunnen zien, voelt Jada zich niet bedreigd door de relatie van haar man met Margot.

2 Will legt de voorwaarden van zijn huwelijk uit

Hij deelde dat hij en Jada in de loop van de tijd hun huwelijk hebben bepaald, waardoor het door de jaren heen is geëvolueerd. De ster van Men In Black merkte op dat ze op een plek waren waar vriendschap belangrijker was. Hij verklaarde dat ze op een punt kwamen waarop men het beste voor de ander wil en soms zelfs hun pijn verdraagt. Jada, aan de andere kant, deelde dat haar man "spiritueel en intellectueel uitgedaagd" het huwelijk in vorm hield.

1 Robbie deelt het geheim van haar huwelijk

In 2016 vertelde Robbie dat het geheim van haar huwelijk was afgeleid van hoe zij en haar echtgenoot allebei in de filmindustrie werkten. Ze wees erop dat ze van andere koppels had geleerd om geen weken zonder elkaar te zien. De 31-jarige actrice zei dat zij en haar echtgenoot niet meer dan drie weken zonder elkaar te zien. Robbie voegde eraan toe dat langeafstandsrelaties te moeilijk kunnen worden als je "het licht aan het einde van de tunnel niet ziet".

Aanbevolen: