10 Beroemdheden die gastgastheren waren op 'The Ellen DeGeneres Show

Inhoudsopgave:

10 Beroemdheden die gastgastheren waren op 'The Ellen DeGeneres Show
10 Beroemdheden die gastgastheren waren op 'The Ellen DeGeneres Show
Anonim

De Ellen DeGeneres Show is een van de langstlopende talkshows. Sinds de oprichting in 2003 heeft de altijd zo charmante Ellen de kijkcijfers overdag overtroffen totdat het nieuws brak over de giftige werkcultuur van de show. In mei kondigde Ellen aan dat het 19e seizoen van de show het laatste zal zijn, daarbij verwijzend naar de noodzaak van een uitdaging en vertrouwend op haar instincten als reden voor het einde. "Twee jaar geleden tekende ik een deal voor nog eens drie jaar, en ik heb altijd in mijn hart geweten dat seizoen 19 mijn laatste zou zijn." Ellen zei.

Hoewel Ellen de tand des tijds sterk heeft doorstaan en 18 jaar lang opdook, waren er momenten dat ze een pauze nodig had en in plaats daarvan gasten uitnodigde om te hosten. Hun redenen voor hosting zouden echter ergens tussen "Ellen telt haar geld thuis" en "Ellen is trick or treat bij Oprah's huis." Hoe dan ook, ze brachten hun A-Game nog steeds naar de tafel.

10 Sean Hayes

Emmy Award-winnende acteur Sean Hayes is een van de frequente stand-in hosts van de show. In een van zijn optredens wees hij erop dat Ellen haar volgende Emmy zou moeten delen. Hij heeft het vrijwel allemaal verdiend, van het scannen van de menigte om Cher te vinden, tot het spelen van '5-Second Rule' met Adam Levine van Maroon 5, Hayes heeft zijn punten verzameld. Trouwens, hij is besties met de bemanning, wiens namen hij verwart. Maar dat telt niet, toch?

9 Tiffany Haddish

Sinds ze uitbrak bij het succes van de kassa, Girl's Trip, is Tiffany Haddish bezig geweest. Van films tot televisie, ze blijft het allemaal doen. Als gastpresentator van de show heeft ze zelfs haar eigen segment genaamd 'Tiff's Love Tips'. Gezien het feit dat ze een vaste relatie heeft met haar vriend, Common, heeft ze zeker veel te zeggen over liefde. Onze grootste afhaalma altijd is: "Krijg de kredietscore van de man, dan weet je hoe verantwoordelijk hij is."

8 Melissa McCarthy

Als gastpresentatrice van de show stelde Melissa McCarthy zichzelf voor en vertelde ze het publiek waarom Ellen er niet was. 'Ze neemt een dag vrij. Ik denk dat ze meer tijd met sommige van haar huizen wilde doorbrengen. En ik snap het, ze worden zo snel groot.” zei McCarthy, het publiek brullend van het lachend. Ze kreeg ook veel advies van voormalig gastgastheer Kristen Bell.

7 Kristen Bell

In 2016 was Kristen Bell de co-host van Ellen. Bij de introductie van de Veronica Mars-actrice zei Ellen: Ik zou een co-host kunnen hebben, en niet zomaar een co-host. Ik zou een co-host kunnen hebben die mijn vriendin is, ze is een prinses, ze verkoopt er wasmachines en drogers bij.” Twee jaar later zou Bell gastheer zijn in Ellen's afwezigheid en 'You Bet Your Daughter' spelen met Jamie Foxx en zijn dochter.

6 Kate Hudson

Hudson won voor het eerst de harten van het publiek toen zij en Ellen samenkwamen om hun eigen Snapchat-filters te beoordelen. In 2019 presenteerde ze de show samen met haar moeder Goldie Hawn, waar zij en haar broer Oliver Hudson hun meest gênante moedermomenten deelden. Tijdens de show onthulde Hudson dat hij het grootste deel van zijn leven rustig leefde, niemand liet weten wie zijn moeder was, maar Hawn veranderde dat toen ze voor zevenhonderd kampeerders verscheen.

5 Mila Kunis

Onlangs hadden Mila Kunis en echtgenoot Ashton Kutcher de tongen los toen ze hun badroutine bekend maakten. In april 2019 kreeg ze, als Ellens gastheer voor die dag, de kans om kennis op te doen over astronomie van de 6-jarige astronautenexpert Jerry Morrison III, die haar op de grond had genageld. De ster van Bad Moms, een grote fan van The Bachelor, had Colton Underwood als DJ in de show.

4 Whitney Cummings

September 2019 was een Two Broke Girls-affaire toen een van de schrijvers van de show, Whitney Cummings, naast ster Beth Behrs verscheen.“Ellen is hier niet omdat we haar backstage in een kofferbak hebben opgesloten. ' zei Behrs, waaraan Cummings toevoegde: 'Ze zou eruit kunnen komen als ze de kofferbakcombinatie kon bedenken.' Het paar gaat door met een fantastische show en speelt de '5-Second Rule', bemiddeld door Randall Park.

3 John Cena

WWE-ster John Cena verving Ellen voor een dag in 2019, waar hij een eenzijdig gesprek had met zijn tegenspeler van Blockers, Leslie Mann, en armworstelde met het periodieke genie Brielle, die haar regenboog meebracht swirl vanille cupcakes waar Cena van kon genieten. Hoewel de kijkers hem niet konden zien, presenteerde hij ook een clip van Ellen die van plaats ruilde met hem door in de ring te staan.

2 Josh Gad

Gad bracht Broadway naar Ellen onder applaus van het publiek.” Sommigen van jullie als waarnemers met arendsogen hebben misschien gemerkt dat ik Ellen niet ben. Maar ik ben Ellen's understudy Josh Gad. Ellen kon er vandaag helaas niet bij zijn, ze heeft juryplicht. Ze gaat er niet naar toe, maar ze heeft het.' zei Gad. Gad vertelde het publiek verder dat hij dol was op zingen en optreden, en ging verder met iets glinsterends en muzikaals. Samen met twee dansers bracht hij een persoonlijke ode aan The Ellen DeGeneres Show.

1 Howie Mandel

Mensen kunnen de plaats van Ellen een dag innemen, maar niet veel van hen kunnen hosten vanaf hun oprit zoals Howie Mandel deed. De America's Got Talent Judge bracht het publiek in vervoering terwijl hij voor zijn garage stond. “Als dit een verkiezing was, en ik was een vrouw, zou ik worden verkozen tot Miss Understanding… Ik ben 65 jaar oud, de Covid-cijfers zijn gestegen. Ik ben een beetje geschrokken… Mijn vrouw en ik zijn hier alleen, we gaan het huis niet uit.” zei Mandel.

Aanbevolen: