Welke 'Happy Days'-castleden leven vandaag nog?

Inhoudsopgave:

Welke 'Happy Days'-castleden leven vandaag nog?
Welke 'Happy Days'-castleden leven vandaag nog?
Anonim

Happy Days was een van de meest populaire sitcoms van de jaren '70 en '80, met een vleugje gezonde nostalgie uit de jaren '50. De show, die een zorgeloze periode inkapselt via zijn geïdealiseerde volledig Amerikaanse familie, roept veel "gelukkige dagen" op voor fans. De getalenteerde cast van de klassieke sitcom zal voor altijd herinnerd worden vanwege hun iconische karakteriseringen die de sfeer van de periode prachtig samenvatten, elk op hun eigen unieke manier.

Door de jaren heen hebben we helaas een aantal sterren van de sitcom verloren. Meest recentelijk stierf Erin Moran, die Richie's jongere zus Joanie speelde, in 2017 op 56-jarige leeftijd in armoede in een woonwagenpark. Op dezelfde manier werd de geliefde patriarch Howard gespeeld door Tom Bosley, die in 2010 overleed na een gevecht met longkanker. Dus, welke leden van de Happy Days-cast leven nog steeds? Laten we het uitzoeken.

9 Ron Howard

De meest succesvolle (en rijkste) van de Happy Days-cast, Ron Howard leeft en bloeit op 67-jarige leeftijd. Van zijn afbeelding van de timide maar zeer morele en intelligente Richie Cunningham, is Howard gaan genieten een voorspoedige carrière als filmregisseur.

Met name regisseerde hij A Beautiful Mind, dat 4 Oscars won, waaronder de prijs voor beste regisseur voor Howard. Daarnaast regisseerde hij Apollo 13, Frost/Nixon en The Da Vinci Code.

8 Henry Winkler

Als de Fonz was Henry Winkler de coolste kerel van de stad. Met het knippen van zijn vingers had hij een schare mooie vrouwen die over hem bezwijmden, maar zijn machogedrag werd tegengegaan door Richie's zachte en respectvolle houding ten opzichte van vrouwen.

Nu is Winkler 75 en heeft hij een aantal rollen gehad op zowel het grote als het kleine scherm. Hij is momenteel samen met Bill Hader te zien in de donkere komedie Barry.

7 Marion Ross

Marion Ross was onvergetelijk als liefhebbende moeder Marion Cunningham op Happy Days. De vaak broedende en anarchistische Fonzie verwelkomde altijd met open armen in haar huis, Ross 'karakter was een soort voorloper van de huidige 'coole moeder'-trope die de televisie domineert.

Na een periode als stemactrice in de jaren '90, te zien in Spongebob Squarepants en King of the Hill, is de actrice momenteel met pensioen en viert ze in oktober haar 93ste verjaardag.

6 Anson Williams

Als Richie's vriend Potsie, belichaamde Anson Williams (tweede van rechts afgebeeld) perfect de geestige maar lieve persoonlijkheid van het personage. Williams is nu 71 en leidt een eenvoudig leven dat ver afstaat van zijn roem in Happy Days.

Zijn financiële situatie is een weerspiegeling van zijn tanende roem; samen met wijlen co-sterren Erin Moran en Tom Bosley, evenals Marion Ross en BFF Don Most op het scherm, klaagde Williams CBS aan. De acteurs beweerden dat de omroep roy alty's van hen had ingehouden en de zaak werd uiteindelijk geregeld waarbij elk castlid $ 65.000 ontving.

5 Don Most

De zoete band tussen Ralph en Potsie was een belangrijk onderdeel van de aantrekkingskracht van Happy Days. Lang voordat de term 'bromance' in het culturele lexicon terechtkwam, waren deze twee hardcore BFF's.

De acteur die Ralph speelde, Don Most (foto linksonder), is momenteel 68 en wijdt zijn tijd liever aan zijn carrière als swingmuzikant in plaats van acteren. Zoals hierboven vermeld, heeft Most CBS aangeklaagd voor roy altybetalingen, samen met zijn co-ster en beste vriend op het scherm, Anson Williams.

4 Scott Baio

Op Happy Days speelde Scott Baio Chachi, het ongelukkige vriendje van Joanie, een rol die hij hernam in de gedoemde spin-off Joanie Loves Chachi. Tegenwoordig heeft de 60-jarige zichzelf gevormd als een alt-right, Trump-liefhebbende Republikein.

Vervolgens hebben hij en zijn vrouw een aantal uiterst problematische opmerkingen gemaakt over schietpartijen op scholen. Dit staat in schril contrast met zijn voormalige co-ster Ron Howard, die Trump beschreef als "een egoïstische, oneerlijke, moreel failliete ego-maniak die niets of niemand anders geeft dan zijn Roem & bankrekening & de VS bestormt " in een gepassioneerde Tweet.

3 Lynda Goodfriend

Lynda Goodfriend speelde Lori Beth, Richie's vriendin en latere vrouw, op Happy Days. Goodfriend is nu 67 jaar oud en heeft de acteerwereld achter zich gelaten. In plaats van voor de camera te staan, deelt ze haar wijsheid mee aan beginnende acteurs als voorzitter van de acteerafdeling van de New York Film Academy.

2 Roz Kelly

Beroemd om haar rol als Pinky Tuscadero, Fonzie's vriendin, Roz Kelly speelde in enkele van de meest absurde Happy Days-verhaallijnen. In het bijzonder stond haar personage centraal in de driedelige boog "Fonzie Loves Pinky" uit seizoen 4, waarin ze ernstig gewond raakt tijdens een sloopderby.

De 78-jarige is over het algemeen verder gegaan met haar acteerdagen en is de afgelopen jaren helaas verwikkeld in verschillende juridische kwesties.

1 Suzi Quatro

Helaas raakte de andere, minder gelukkige ondersteunende spelers op Happy Days in de vergetelheid. Dat was echter niet het geval voor Suzi Quatro, die de enige echte Leather Tuscadero speelde, de zus van Pinky Tuscadero, die de Fonz een run voor zijn geld gaf in haar met leer beklede outfits.

Quatro is 71 en heeft een succesvolle carrière als rockmuzikant achter de rug en woont in een prachtig herenhuis in Groot-Brittannië.

Aanbevolen: