Welke voormalige 'Dance Mom'-meisjes zijn vandaag nog steeds vrienden?

Inhoudsopgave:

Welke voormalige 'Dance Mom'-meisjes zijn vandaag nog steeds vrienden?
Welke voormalige 'Dance Mom'-meisjes zijn vandaag nog steeds vrienden?
Anonim

Dance Moms liep 8 seizoenen op Lifetime. De serie ging in première in juli 2011 en liep tot september 2019. Dance Moms volgde Abby Lee Miller en haar dansgezelschap, waar ze kinderen opleidde in dans en showbusiness en omging met de vaak kibbelende moeders.

De realityshow heeft veel dansers zien komen en gaan. Sommigen van hen hebben het zelfs groot gemaakt in de dans-/entertainmentwereld. Enkele opmerkelijke namen die uit de show kwamen zijn Maddie en Kenzie Ziegler, Jojo Siwa en Chloe Lukasiak. Sommige moeders zijn ook in de openbaarheid gebleven.

Maar behalve dat deze jonge meisjes de kunst van dans, wedstrijden en ruzie leren leren, zijn er echte vriendschappen ontstaan. Dansfamilies vormen hechte banden en het is moeilijk voor hen om geen vrienden te zijn, vooral wanneer ze zoveel tijd samen doorbrengen in nauwe kringen. Dit is welke voormalige Dance Moms-meisjes vandaag nog steeds vrienden zijn.

8 Chloe Lukasiak en Nia Sioux

Een van de meest memorabele vriendschappen uit de show waren Chloe Lukasiak en Nia Sioux. Ze deden allebei mee aan seizoen 1 en waren vrienden voordat de show begon. Ondanks dat de show de meisjes tegen elkaar probeerde op te zetten, bleven Lukasiak en Sioux vrienden. Volgens Lukasiak's Instagram hebben ze voor het laatst rondgehangen in juni 2021 en lijken ze nog steeds beste vrienden te zijn. Dans brengt echt iedereen samen.

7 Maddie en Kenzie Ziegler

Ja, deze twee zijn misschien zussen, maar dat betekent niet dat ze geen beste vrienden kunnen zijn. Soms maken broers en zussen ruzie en vallen hun relaties uit elkaar, maar deze twee zijn eigenlijk naar elkaar toe gegroeid sinds ze de show hebben verlaten. Ze verlieten de show in 2016 om andere carrièreavonturen na te streven en hebben sindsdien samengewerkt aan een podcast en elkaar bij elke inspanning ondersteund.

6 Chloe en Paige Hyland

In een interview met Bustle in 2015 onthulde Lukasiak dat ze nog steeds bevriend is met Paige en Brooke Hyland nadat ze de show had verlaten. Maar het is onduidelijk of ze in 2021 vrienden zijn gebleven. Ze werkten samen met hun moeders aan veel YouTube-video's. Lukasiak blijft ook bevriend met Paige's zus, Brooke. De meeste andere meisjes waren op reis en druk bezig met andere verplichtingen, terwijl deze meisjes bezig waren hun vriendschap hechter te maken.

5 Nia en Maddie

Sioux, de Zieglers en Chloe Lukasiak wonen allemaal in Los Angeles en leven hun beste leven terwijl ze zich een weg banen door hun carrière. Afgaande op foto's die ze in de zomer van 2021 plaatsten, lijkt het erop dat Sioux en Maddie Ziegler nog steeds redelijk dichtbij zijn. De twee vrienden, samen met Kenzie Ziegler en Chloe, hangen allemaal van tijd tot tijd samen. Omdat de andere meisjes in andere staten wonen, krijgen ze ze niet zo vaak te zien. Het grootste deel van de originele cast is tot op de dag van vandaag vrienden gebleven.

4 Kendall Vertes' vriendschappen

Hoewel Vertes geen lid was van de originele cast, nadat ze in seizoen 2 bij de show was gekomen, is ze nog steeds bevriend met veel van de OG-leden. In 2019 had Vertes een reünie met Maddie Ziegler en Nia Sioux. En in de zomer van 2020 ging ze om met zussen, Paige en Brooke Hyland, dus ze lijkt nog steeds dicht bij velen van de show te zijn.

3 JoJo Siwa

Hoewel JoJo Siwa misschien wel het meest succesvolle lid van Dance Moms is, heeft ze nog steeds contact met enkele van haar medesterren. In 2020 had Siwa een van haar castmates en vrienden, Kalani Hilliker, in haar videoclip, "High Tops Shoes Dance Remix." Siwa had ook Elliana Walmsley op een van haar tours. Ze is ook een van de weinige originele leden die nog contact heeft met Abby Lee Miller. Hoewel veel van de meisjes verschillende meningen hebben over hun voormalige instructeur, bleven Siwa en Maddie Ziegler vrienden buiten de show.

2 Lilly K en Elliana Walmsley

Lilly K en Elliana Walmsley waren beste vrienden op en buiten de show. Ze leken echter een beetje ruzie te krijgen na de show, vanwege tegenstrijdige meningen over Abby Lee Miller. In een nu verwijderde YouTube-video lijkt het echter alsof de twee zich hebben verontschuldigd en verzonnen, maar ze zijn niet zo close als voorheen.

1 Algemene vrienden

Over het algemeen zijn de meeste meisjes sinds hun seizoenen vrienden of hechte vrienden gebleven met de anderen. Er lijkt niet al te veel kwaad bloed onder hen te zitten. Dat is echter een ander verhaal voor Miller en hun moeders. Dans maakt je echt voor altijd vrienden.

Aanbevolen: