Alles wat we weten over de rol van Ana De Armas in de spin-off van John Wick

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de rol van Ana De Armas in de spin-off van John Wick
Alles wat we weten over de rol van Ana De Armas in de spin-off van John Wick
Anonim

Ana de Armas heeft misschien binnenkort haar eigen actiefranchise als Ballerina, een personage dat voor het eerst werd geïntroduceerd in het derde 'John Wick'-hoofdstuk, 'Parabellum'.

De 'Blonde' actrice kan binnenkort worden bevestigd in de rol nadat afgelopen oktober voor het eerst werd aangekondigd dat er onderhandelingen plaatsvonden. Die van Ballerina zou de eerste hoofdrol van De Armas zijn in een actiefilm, een natuurlijk vervolg op haar rol als Paloma in het nieuwste James Bond-uitje, 'No Time To Die', en die van Dani Miranda in Netflix' aankomende, met sterren bezaaide 'The Grey Man', ook met Ryan Gosling en Chris Evans.

Wat weten we over John Wick Spin-off 'Ballerina'?

Volgens IMDb komt de plot van 'Ballerina' - dit is de werktitel van het project - voort uit hetzelfde uitgangspunt als 'John Wick' en een krachtige: wraak.

"Een jonge vrouwelijke huurmoordenaar zoekt wraak op de mensen die haar familie hebben vermoord", luidt de synopsis.

'Ballerina' wordt geleid door regisseur Len Wiseman, bekend van zijn werk aan de 'Underworld'-franchise. De filmmaker schrijft ook het script met Shay Hatten, die een schrijver was voor 'John Wick: Chapter 2' uit 2017 en 'John Wick: Chapter 3 – Parabellum' uit 2019 en een van de scenarioschrijvers is voor 'John Wick 4', die momenteel in post is. -productie en zal in maart volgend jaar in de bioscoop verschijnen. Dit betekent dat, ondanks dat het slechts losjes verbonden is met het hoofdverhaal, 'Ballerina' gegarandeerd die noir en over-the-top kwaliteit heeft die de 'John Wick'-franchise tot een verademing voor het actiegenre hebben gemaakt.

Chad Stahelski, die tot nu toe alle 'John Wick'-films heeft geregisseerd en achter de camera zal treden voor de reeds bevestigde 'John Wick 5', behoort samen met Basil Iwanyk en Erica tot de producers van 'Ballerina' Lee.

Eerder dit jaar kondigde Lionsgate aan dat de spin-off deze zomer begint te filmen, dus het kan een kwestie van weken, zo niet dagen zijn, voordat de officiële castingaankondigingen (en zelfs foto's van de set!) vrijgegeven.

Wie speelt het personage in 'John Wick: Chapter 3 – Parabellum'?

Fans van de franchise onder leiding van Keanu Reeves herinneren zich misschien dat Ballerina vluchtig in een van de films te zien is.

Het personage werd geïntroduceerd in 'Parabellum' toen Reeves' Wick naar de directeur ging, het hoofd van het misdaadsyndicaat Ruska Roma, om een veilige doorgang naar Casablanca te eisen. Gespeeld door Anjelica Huston, leidt de regisseur John door haar dodelijke balletacademie, waardoor de kijkers geloven dat deze jonge vrouwen trainen in meer dan alleen klassiek ballet.

De titulaire ballerina is echter niet zomaar een van deze meisjes. We krijgen een glimp te zien van haar optreden op het podium, gespeeld door professionele balletdanseres Unity Phelan, de hoofddanseres van het New York City Ballet.

Het is onduidelijk of Reeves zal verschijnen in 'Ballerina', maar het lijkt waarschijnlijk dat Huston in een of andere hoedanigheid als regisseur terugkeert. Geen van de castleden is echter nog aangekondigd.

Zal Ballerina verschijnen in 'John Wick 4' of 'John Wick 5'?

Evenzo lijkt het onwaarschijnlijk dat Ballerina zal verschijnen in het langverwachte vierde hoofdstuk in de 'John Wick'-saga.

Als het personage eenmaal formeel is vastgesteld, is het echter niet onmogelijk voor Ballerina en John Wick om elkaar te kruisen in het vijfde hoofdstuk van de wijze, met de voorlopige titel 'John Wick: Chapter 5', wat niet hebben momenteel een releasedatum en bevinden zich in de vroege ontwikkelingsfase.

Als de twee huurmoordenaars elkaar zouden kruisen in een 'John Wick'-film, zou het niet de eerste keer zijn dat Reeves en de Armas co-sterren zijn. De twee acteurs werkten eerder samen aan de psychologische thriller 'Knock Knock', geregisseerd door Eli Roth en ook met Lorenza Izzo in de hoofdrol.

'John Wick: Hoofdstuk 4': Waar gaat het over?

In het komende hoofdstuk in de franchise zal Reeves de rol van John Wick hernemen na de gebeurtenissen van 'Parabellum'. Dit betekent dat de huurmoordenaar nu wordt opgejaagd door de High Table terwijl hij en de Bowery King (Laurence Fishburne) een onwaarschijnlijke alliantie hebben gevormd.

Naast Reeves en Fishburne zal de vierde film ook de terugkeer zien van Ian McShane en Lance Reddick als Winston Scott en Charon, respectievelijk de manager en de conciërge van het Continental Hotel. Zangeres Rina Sawayama zal in de rol van Akira verschijnen.

De cast wordt afgerond met Bill Skarsgård, Donnie Yen, Shamier Anderson, Hiroyuki Sanada, Scott Adkins en Clancy Brown, allemaal gecast in geheime rollen.

Zoals eerder onthuld, is 'Ballerina' niet de enige spin-off die 'John Wick' heeft voortgebracht, aangezien de franchise de sprong naar het kleine scherm zal maken voor de prequel-serie 'The Continental', gericht op het Continental Hotel, de veilige haven voor huurmoordenaars. In de serie speelt Mel Gibson, terwijl Colin Woodell de jongere Winston Scott speelt. Katie McGrath speelt de rol van The Adjudicator, gespeeld door Asia Kate Dillon in 'Parabellum'.

'John Wick: Chapter 4' zal op 24 maart 2023 in de bioscoop verschijnen. 'Ballerina' heeft nog geen releasedatum.

Aanbevolen: