Alles wat we weten over de eerste vriendin van Freddie Highmore, Sarah Bolger

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de eerste vriendin van Freddie Highmore, Sarah Bolger
Alles wat we weten over de eerste vriendin van Freddie Highmore, Sarah Bolger
Anonim

Van hoe Freddie Highmore werd gecast voor The Good Docto r tot het liefdesleven van de acteur, fans hebben veel vragen over deze rijzende ster. Hij charmeerde het publiek in de lieve films Finding Neverland en August Rush en toonde de afgelopen jaren zijn bereik met de griezelige tv-thriller Bates Motel.

Terwijl fans nieuwsgierig zijn naar de romance van Freddie Highmore en Abigail Breslin, had de jonge acteur ooit een relatie met een andere actrice. Laten we eens kijken naar wat we weten over Freddie Highmore's eerste vriendin, Sarah Bolger.

Sarah's carrière

Hoewel Sons Of Anarchy verwarrend kan zijn, waren fans enthousiast om de spin-off Mayans, M. C., die in 2018 werd uitgezonden en tot nu toe drie seizoenen heeft gehad. Het blijkt dat de allereerste vriendin van Freddie Highmore, Sarah Bolger, fans heeft verrast met haar rol, Emily Thomas, in die show, en ze heeft een geweldige acteercarrière gehad.

Volgens IMDb werd Sarah Bolger geboren in Dublin, Ierland, en werkt ze al een tijdje in Hollywood.

Sarah's carrière begon met de film The Spiderwick Chronicles uit 2008 en van 2008 tot 2010 speelde de actrice Mary Tudor in de tv-serie The Tudors.

Andere filmcredits zijn onder meer The Moth Diaries uit 2011, de tv-film Locke & Key uit 2011 en The Lazarus Effect uit 2015.

Sarah staat ook bekend om het spelen van prinses Aurora in verschillende afleveringen van het fantasy-tv-drama Once Upon A Time. Meest recent speelde ze Emily Thomas in het tv-programma Mayans M. C.

Sarah is nu 30 jaar oud en deelt snapshots van haar werk samen met selfies op haar Instagram-account. Het is altijd interessant wanneer iemand zich als kind begint te gedragen en vervolgens opgroeit terwijl hij deze Hollywood-carrière voortzet, en dat is precies wat Sarah heeft gedaan.

In een interview over haar Maya's M. C. rol, vertelde Sarah Bolger dat haar karakter karakter en sterk mag zijn en dat waardeert ze enorm. De actrice zei: "Een van de prachtige dingen, zelfs uit de auditie, is dat deze personages niet zijn geschreven als 'Emily Thomas, vriendin van', 'Emily Thomas, echtgenote van' of 'Emily Thomas, love interest'. Het was, 'Emily Thomas, power player.' Dit zijn vrouwen die niet per se aan iemand gehecht zijn. Hun verhaalpunten zijn van henzelf, en dat is ongelooflijk. Dat maakt me zo trots om deel uit te maken van dit stuk."

Volgens The Cinemaholic ging Sarah naar de The Young People's Theatre School in Dublin en het lijkt erop dat acteren in de familie zit, aangezien haar zus Emma ook actrice is. Sarah's moeder wordt beschreven als huisvrouw en Sarah's vader werkt als slager.

Het liefdesverhaal van Freddie en Sarah

Terwijl Freddie Highmore en Sarah Bolger broers en zussen speelden in The Spiderwick Chronicles, ging het paar uit tijdens het filmen van de film. Volgens The Cinemaholic.com hadden ze een relatie voorafgaand aan de opnames van de film.

In de publicatie staat dat de relatie tussen Freddie en Sarah in 2006 begon en dat ze uit elkaar gingen toen ze eenmaal aan het filmen waren voor hun film. Niemand weet precies waarom ze hun eigen weg gingen. Misschien was het gewoon omdat ze toen erg jong waren.

In een interview met The Diva Review deelde Sarah Bolger mee dat de cast samen films zou kijken en ze zorgden ervoor dat ze enkele films zagen die Mark Waters had geregisseerd sinds hij achter de camera stond bij The Spiderwick Chronicles. Sarah legde uit: "We hadden filmavonden in het weekend. Montreal was fantastisch, maar er was weinig te doen voor mensen van onze leeftijd, dus we gaan naar elkaars familie en kijken naar de films van Mark. Just Like Heaven is een van onze favorieten."

Sarah legde ook uit dat ze een fan was van de boekenreeks en in de film wilde spelen. Ze zei: "Ik was erg geïnteresseerd in het script nadat ik de boeken had gelezen. Ik las ze ongeveer anderhalf jaar voordat ik hoorde dat er een film van werd gemaakt. En ik moet toegeven - misschien was dit wishful thinking - maar ik dacht echt dat de illustratie op mij leek! (lacht) Ik zweer bij God, eerlijk gezegd, ik liep rond en zei: "Dit zou ik kunnen zijn, toch?'"

Telkens wanneer Sarah Bolger over acteren praat, klinkt ze erg gepassioneerd over haar vak en ze heeft ook een aantal geweldige woorden van wijsheid.

In een interview met de website van IFTN deelde Sarah hoe ze over audities denkt. Ze gaf wat advies en zei dat het altijd een goed idee is om het hele script te lezen voordat je de "kanten" van het personage ziet waar iemand naar op zoek is. Sarah zei dat alvorens over dit specifieke personage na te denken, het belangrijk is om naar de grotere 'wereld' van de film of het tv-programma te kijken.

Hoewel Freddie Highmore en Sarah Bolger al jaren niet meer samen zijn geweest, lijkt het erop dat Sarah de liefde weer heeft gevonden. Volgens The Cinemaholic is de actrice romantisch gelinkt aan Julian Morris, die ook speelde in seizoen 2 van Once Upon A Time.

Aanbevolen: