Hoe slim is Mayim Balik van 'The Big Bang Theory' in het echte leven?

Inhoudsopgave:

Hoe slim is Mayim Balik van 'The Big Bang Theory' in het echte leven?
Hoe slim is Mayim Balik van 'The Big Bang Theory' in het echte leven?
Anonim

Vaker wel dan niet, Hollywood-sterren staan erom bekend dat ze in de entertainmentbusiness zitten, hetzij als acteur, zanger, danser of gewoon ondergedompeld in de showbizzwereld. Een voorbeeld van een Hollywood-ster is de Amerikaanse actrice Mayim Chaya Bialik, in de volksmond bekend van haar rol als Amy Farrah Fowler in de CBS-sitcomserie The Big Bang Theory.

Mayim's personage in The Big Bang Theory, Amy Farrah Fowler, is een neurowetenschapper, heeft een Ph. D. in neurobiologie, en is een van de hersenkrakers van de show. Het zal je echter interesseren om te weten dat Amy iets dichter bij huis komt dan we weten. Dus de echte vraag is hoe slim Mayim in het echte leven is en als ze slim is, is ze dan net zo slim als Amy? Hier is een lijst met dingen die ze gemeen heeft met haar karakter, Amy.

8 Mayim Bialik heeft ook een doctoraat

Net als haar karakter, Amy, die een Ph. D. in neurobiologie op de show, Mayim Bialik heeft ook een Ph. D. in de neurowetenschappen. Een van de vele prestaties van Dr. Amy Fowler op de show was hoe ongelooflijk slim ze is en hoewel haar exacte IQ niet op de show werd vastgesteld, wordt haar IQ geschat tussen 180 en 185 vanwege haar intellect en positie die ze bekleedde bij C altech waar ze werkte en Mayim wedijvert daar ook mee.

De actrice, wiens IQ naar verluidt tussen de 153 en 160 ligt, wordt in de IQ-wereld als 'uitzonderlijk begaafd' beschouwd. En hoewel Mayim naar buiten is gekomen om te zeggen dat haar leven als onderzoeksprofessor haar niet helemaal de flexibiliteit bood die ze nodig had om een huidige ouder voor haar kinderen te zijn, schakelde ze terug naar acteren omdat ze dacht dat 'acteurs nooit werken, dus het is de perfecte baan om te hebben, het is nog steeds vrij duidelijk hoe slim Mayim Bialik is.

7 Mayim werd toegelaten tot Harvard

Van de show The Big Bang Theory weten we dat Mayims personage Amy Farrah Fowler haar doctoraat in de neurobiologie behaalde aan de Harvard University. Daarvoor behaalde Mayim een Bachelor of Science-graad aan de UCLA en behaalde later een Ph. D. van de instelling.

6 Harvard en Yale waren ook opties voor de actrice

De actrice heeft ook onthuld dat het een beetje moeilijk was om te beslissen naar welke universiteit ze moest gaan. Vooral omdat ze ook werd toegelaten tot twee Ivy League-scholen … Harvard en Yale. Mayim's keuze om naar UCLA te gaan werd echter bezegeld door haar wens om dicht bij huis te zijn. Hoe dan ook, het v alt niet te ontkennen dat Mayim zo slim is als slim kan zijn.

5 Mayim Bialik speelt meerdere instrumenten

Met hoe slim Mayim is, is het geen verrassing dat ze meerdere muziekinstrumenten bespeelt. De actrice en moeder van twee speelt naar verluidt piano, trompet en harp. Ze leerde specifiek harp spelen om de interpretatie van haar rol in The Big Bang Theory te vergemakkelijken. Het lijkt erop dat Mayim Bialik niet alleen ontzettend slim is, ze leert ook snel.

4 Ze is een schrijver

Mayim Bialik is niet alleen een actrice, maar ze is ook een gepubliceerde schrijver. In een interview met USA Today in februari 2019 zei Mayim: 'Ik ben altijd een schrijver geweest; Ik heb altijd al interesse gehad in schrijven' en trouw aan haar woorden, heeft de actrice haar schrijfvaardigheid getoond met een aantal gepubliceerde boeken op haar naam door de jaren heen.

In 2012 bracht ze een boek uit met de titel Beyond the Sling: A Real-Life Guide to Raising Confident, Loving Children the Attachment Parenting Way en schreef samen met kinderarts Dr. Jay Gordon nog een boek voor veganisten zoals zij. 2014 getiteld Mayim's Vegan Table: meer dan 100 heerlijk smakende en gezonde recepten van mijn familie voor die van jou.

3 Ze heeft een wetenschappelijke achtergrond

Mayim's andere opmerkelijke schrijfprestaties zijn onder meer het gebruik van haar echte wetenschappelijke achtergrond als neurowetenschapper om jonge mensen te helpen met de veranderingen en uitdagingen die het leven met zich meebrengt. In 2017 bracht ze Girling Up: How to Be Strong, Smart and Spectacular uit en twee jaar later volgde Boying Up: How to Be Brave, Bold and Brilliant. In 2019 schreef ze ook de forward voor Laura Silverman's It's a Whole Spiel: Love, Latkes, and Other Jewish Stories.

2 Niet zomaar een actrice, maar een Hollywood-ster

Ze is een actrice, schrijfster en regisseur, maar om aan haar toch al indrukwekkende cv toe te voegen, is ze ook een producent. Nadat ze de productie van The Big Bang Theory in 2019 had afgerond, voegde ze zich bij haar TBBT-echtgenoot op het scherm, Jim Parsons, die de rol van Sheldon Cooper speelde, om gezamenlijk een show te produceren genaamd Carla waar ze ook in speelde.

1 Ze is een manusje van alles

Naast acteren, schrijven en een intellectuele badass zijn, heeft Mayim Bialik nog een paar andere veren op haar pet. In september 2015 lanceerde Bialik haar titelloze YouTube-kanaal, waar ze inzichten in haar leven en haar gedachten deelt met haar fans.

Een maand eerder, in augustus 2015 lanceerde Mayim Bialik haar online publicatiewebsite genaamd Grok Nation, die ze later in maart 2018 veranderde in een lifestyle-site voor vrouwen. Ze is ook een gecertificeerde lactatiekundige, een toegewijde jood en een geweldige moeder van 2 kinderen. Mei is waar fictieve superhelden van gemaakt zijn, al zeggen we het zelf!

Aanbevolen: