Was Amber Rose bijna de vriendin van Eric Andre?

Inhoudsopgave:

Was Amber Rose bijna de vriendin van Eric Andre?
Was Amber Rose bijna de vriendin van Eric Andre?
Anonim

Relaties in Hollywood kunnen vaak verwarrend zijn omdat ze van korte duur kunnen zijn. Een paar zou de ene dag openlijk de liefde voor elkaar kunnen verklaren en de volgende dag hun scheiding aankondigen. In een wereld waar de ene ex van beroemdheden precies is wat een andere ster wil, is niets of niemand verboden terrein. Dat maakt daten in Hollywood in het slechtste geval wispelturig en op zijn best onvoorspelbaar. Hé, alles is eerlijk in liefde en oorlog toch?

Maar terwijl aan en uit relaties het nieuwe normaal zijn geworden, zijn er ook veel gevallen van beroemdheden die bijna uitgingen. Een van die voorbeelden is het Amerikaanse model Amber Rose die ooit "iets" had met de populaire komiek, televisiepresentator en acteur Eric AndréMaar ondanks hoe stom het tussen deze twee was geworden, was er bijna een relatie? Lees verder om erachter te komen!

6 Voor Eric was er Kanye

Eric André was niet de eerste beroemdheid die aan Amber Rose werd gekoppeld, aangezien ze geen onbekende was in het daten van Hollywood A-Listers. In 2008 werd Amber meteen populair toen werd onthuld dat ze een relatie had met rapper Kanye West. Haar relatie met Kanye duurde twee jaar voordat ze uit de hand liep, maar tegen die tijd was Amber Rose al een begrip geworden en een van de meest begeerde vrouwen in Hollywood, zoals ze door veel in aanmerking komende vrijgezellen werd aangeduid als 'Super hot'.

5 Amber was ooit getrouwd

Na hun breuk hadden Kanye en Amber veel heen en weer na het uiteenvallen en het noemen van namen. Maar het duurde niet lang voordat Amber in 2011 begon te daten met rapper Wiz Khalifa. Twee jaar later trouwden Amber en Wiz in 2013. Hun eerste kind, een zoon genaamd Sebastian "Bash" Taylor Thomaz, werd geboren in februari 2013. Het huwelijk was echter van korte duur toen Amber in 2015 de scheiding aanvroeg, waarbij ze onverzoenlijke verschillen aanhaalde. Het model zou Wiz betrapt hebben op een triootje met tweelingzussen. Maar dat was naar verluidt niet zijn eerste keer. De scheiding van het duo werd in 2016 afgerond. Maar het was in 2015, na het indienen van een echtscheiding, dat Amber Rose en Eric André voor het eerst datinggeruchten veroorzaakten.

4 Het begon op Instagram

In oktober 2015 ontstak Amber de geruchtenmolen toen ze André verwees als haar man-verliefdheid en hij op zijn beurt verwees naar haar als zijn vrouw-verliefdheid. Het model voedde het gerucht vervolgens nog een stap verder toen ze wat leek op een geliefde foto van het paar in 2015 op haar Instagram-pagina plaatste en het onderschrift 'My fin bae' onderschreef. Eric plaatste de genoemde foto opnieuw en schreef: "Amber Rose en ik beginnen een band. Ik kerf al mijn teksten in hout.” Als om zijn liefde voor haar nog meer te laten zien, plaatste Andre toen nog een foto van haar als zijn vrouw verliefd op woensdag, waar hij schreef: "Mijn wcw is de mooie, de mooie @amberrose," Voor beide fans was dat de beste nieuws ooit en het bracht de hoop en mogelijkheid van een langdurige relatie voort.

3 Hun romantiek was van korte duur

Eric André onthulde in The Jenny McCartney Show hoe hij zijn kansen om bij Amber Rose te zijn, in de volksmond Muva genoemd, verknoeid heeft. Hij legde uit hoe hij en Amber 'een hete seconde rondhingen', maar hij verpestte het helemaal. Volgens hem ging hij, nadat hij haar had afgeblazen, zich bij haar verontschuldigen. De acteur zei: "Ik smeekte haar op handen en knieën - ik bedoel, via sms." voor een tweede kans, maar Rose's antwoord toonde aan dat ze niets meer met hem te maken wilde hebben. Eric geloofde ook dat Rose destijds naar iemand anders was overgestapt.

2 Echt of nep?

Nadat hun relatie een plotselinge dood stierf, kwamen veel fans naar buiten om te zeggen dat de twee misschien samen waren gekomen als een publiciteitsstunt. Er werd beweerd dat ze gewoon wat aan het spelen waren, hoogstwaarschijnlijk om een buzz te creëren. De omdat ze allebei werkten aan een aankomend filmproject. Deze geruchten werden als waar beschouwd toen het paar niet precies bevestigde dat ze een affaire hadden. Rose verwierp ooit geruchten dat zij en de komiek aan het daten waren en noemde de rapporten volledig vals. Het werd uiteindelijk duidelijk dat er verder niets aan de hand was toen Amber en Eric na een tijdje allebei de sociale-mediaberichten die ze aan elkaar hadden opgedragen, verwijderden.

1 Eric en Amber zijn allebei verder gegaan

Ondanks de gedachten over wat er tussen Eric en Amber had kunnen zijn, zijn ze allebei overgestapt naar andere partners. Het model heeft momenteel een relatie met Alexander A. E. Edward, een producer van Def Jam, met wie ze sindsdien een feestje heeft gevierd met Amber Rose, die momenteel een relatie heeft met haar vriend, de producer van Def Jam, Alexander A. E. zoon, Slash Electric.

Op dit moment gaat Eric André ook uit met een mysterieuze vrouw wiens identiteit hij geheim heeft gehouden. Hoe dan ook, het v alt niet te ontkennen dat er ooit een duidelijke chemie was tussen deze twee. Geënsceneerd of niet, Amber en Eric zouden zeker een geweldig heet koppel zijn geweest!

Aanbevolen: