Amber Heard splitst naar verluidt van vriendin Bianca Butti

Inhoudsopgave:

Amber Heard splitst naar verluidt van vriendin Bianca Butti
Amber Heard splitst naar verluidt van vriendin Bianca Butti
Anonim

Amber Heard en Bianca Butti hebben naar verluidt hun relatie beëindigd na bijna een jaar daten. Een bron vertelde de Sunday Mirror dat hun relatie gewoon "op de vlucht sloeg".

Heard is druk bezig geweest met het filmen van Aquaman 2 in Engeland, terwijl Butti in Los Angeles is gebleven, waar ze als cameraman werkt.

Amber verwelkomde haar dochtertje in april

De insider zegt dat Heard, 35, die haar dochtertje Oonagh Paige acht maanden geleden via een draagmoeder verwelkomde, een "zeer drukke vrouw" is.

"Omdat we maandenlang niet in hetzelfde land zijn en te maken hebben met een nieuwe baby, blijft er weinig tijd over voor romantiek", voegde de bron eraan toe.

Amber Heard onthulde in juli dat ze haar eerste kind - Oonagh Paige Heard - dat op 8 april werd geboren via een draagmoeder had verwelkomd. De middelste naam van Paige lijkt een eerbetoon te zijn aan haar overleden moeder Paige Heard, die stierf in mei 2020. Heard ging naar Instagram om een foto te delen van zichzelf terwijl ze haar schattige dochter wiegde.

Ze ondertitelde de snap voor haar 4 miljoen volgers: Ik ben zo opgewonden om dit nieuws met jullie te delen. Vier jaar geleden besloot ik dat ik een kind wilde hebben. Ik wilde het op mijn eigen voorwaarden doen ''

Heard kreeg te horen dat ze geen kind kon dragen

De naam Oonagh (uitgesproken als oo-nuh) is van Ierse oorsprong en betekent "lam".

Bronnen in de buurt van Heard beweren dat ze het kind verwelkomde via een draagmoeder nadat haar was verteld dat ze nooit haar eigen baby zou kunnen dragen, volgens Page Six op donderdag.

De aankondiging van Heards kind komt vijf jaar nadat ze de scheiding aanvroeg van Hollywood-acteur Johnny Depp, 58.

Heard was betrokken bij een bittere rechtszaak met ex Johnny Depp

Afbeelding
Afbeelding

Heard en Depp, 57, hebben elkaar herhaaldelijk beschuldigd van huiselijk geweld tijdens hun tweejarige huwelijk dat eindigde in 2017.

Depp koos ervoor om een zaak aan te spannen tegen The Sun-uitgever News Group Newspapers en uitvoerend redacteur Dan Wootton omdat ze hem in een artikel uit 2018 een "vrouwenklopper" noemden. "Gone Potty: Hoe kan JK Rowling echt gelukkig zijn met het casten van zijn vrouw Johnny Depp in de nieuwe Fantastic Beasts-film?" de kop gelezen.

Tijdens het proces in Londen werd Butti gezien aan de zijde van Heard. Ze vierde het samen met haar toen rechter Nicol vaststelde dat de bewering van The Sun "substantieel waar" was en de zaak wegens smaad in het voordeel van de uitgever uitsprak.

Aanbevolen: