Verrassende feiten over de rol van James Woods in 'Family Guy

Inhoudsopgave:

Verrassende feiten over de rol van James Woods in 'Family Guy
Verrassende feiten over de rol van James Woods in 'Family Guy
Anonim

James Woods is veel: Emmy Award-winnende acteur, beroemde complottheoreticus en frequente Family Guy gastrol. Sinds zijn eerste optreden in "Peter's Got Woods" van seizoen 4, dat diende als een eerbetoon aan de acteur, heeft Woods 8 keer meegewerkt aan de langlopende animatieserie. Door de jaren heen zijn er talloze cameo's van beroemdheden geweest op Family Guy, waarvan de meeste van het oog zijn en je zult de afwisseling missen, maar James Woods is een vaste waarde in de show geworden. Dat was in ieder geval tot een paar jaar geleden het geval.

Tegenwoordig is Woods opvallend afwezig in de serie. Zijn gecompliceerde en kleurrijke geschiedenis met de producenten van de show werpt enig licht op zijn opkomst en ondergang in het animatie-universum van Family Guy. Blijf lezen om enkele verrassende feiten te ontdekken over de rol van James Woods in Family Guy.

9 James Woods heeft een speciale band met Rhode Island

Hoewel hij in Utah werd geboren, groeide James Woods eigenlijk op in Rhode Island, waar Family Guy zich afspeelt. Dit verduidelijkt de zet van de producenten om Woods voor de show te rekruteren, aangezien er maar weinig beroemdheden zijn die uit Rhode Island komen. Rhode Island, een van de kleinste staten in de VS, heeft iets meer dan 1 miljoen inwoners.

8 Zo kreeg hij zijn rol in 'Family Guy'

057a5bdd42088269b9884ecc6018_Gallery
057a5bdd42088269b9884ecc6018_Gallery

Hoe is James Woods eigenlijk gecast voor Family Guy? Het begon allemaal met de beslissing van Seth MacFarlane om Quahogs middelbare school James Woods High te noemen. In plaats van geïrriteerd te raken toen hij zag dat de geanimeerde school naar hem vernoemd was, vroeg Woods of hij in de show mocht zijn.

"James Woods speelt zichzelf. De school in de show heet James Woods High, en hij kreeg daar lucht van en vond het grappig en wilde de show doen. We waren duidelijk opgewonden, dus we schreven een aflevering om hem heen," vertelde Seth MacFarlane aan de AV Club.

7 Hij vindt het leuk om zichzelf voor de gek te houden

In een backstage-interview met Whitney Ullman tijdens Woods' optreden op Poker Night in Amerika in 2015, vertelde Woods hoeveel hij geniet van gastrollen op Family Guy. De waarheid is dat Woods ervan houdt om zichzelf voor de gek te houden. "Nou, ik moet zeggen, Family Guy is grappig omdat ik het gewoon heel leuk vind om mezelf voor de gek te houden", grapte hij.

6 Hij wordt niet betaald voor de rol

Tijdens zijn interview op het Poker Night in America-evenement deed Woods een nogal verrassende onthulling. Hoewel hij gewoonlijk een vergoeding van miljoenen dollars vraagt voor zijn talenten, wordt Woods eigenlijk niet betaald om in Family Guy te verschijnen.

"Ik doe het gratis, eigenlijk. Ik doe het gewoon voor de lol", zei hij, voordat hij eraan toevoegde dat hij en MacFarlane graag weerhaken improviseren over andere celebs in de opnamecabine, wat suggereert dat als hun opmerkingen ooit openbaar werd, zouden ze "aangeklaagd" worden.

5 'Family Guy' hints naar zijn problematische verleden met vrouwen

James Woods is berucht om zijn vermeende problematische interacties met tieners en relaties met veel jongere vrouwen. James Woods heeft een keer geprobeerd mij en mijn vriend op te halen in een restaurant. Hij wilde ons naar Vegas brengen. 'Ik ben 16', zei ik. 'Nog beter', zei hij, 'tweette Amber Tamblyn.

Vervolgens heeft Family Guy verwezen naar zijn seksistische houding ten opzichte van vrouwen. In de aflevering "Back to the Woods" van seizoen 6 vraagt Chris de acteur hoe hij ervoor kan zorgen dat een meisje hem leuk gaat vinden, wat resulteert in extreem vulgair advies van Woods.

4 Een Republikein, Woods weigerde te schitteren in deze aflevering

Seth MacFarlane, die regelmatig naar Twitter gaat om zijn politieke ideologie te delen met zijn 13,7 miljoen volgers, staat bekend om zijn linkse opvattingen. James Woods daarentegen niet. De acteur is een van de weinige openlijk Republikeinse sterren in Hollywood. Als zodanig weigerde hij zijn stem te lenen aan een anti-conservatieve aflevering van Family Guy, hoewel hij niet specificeerde welke aflevering het was.

"Ik kreeg onlangs een nieuwe aflevering van FamilyGuy aangeboden en wees die met tegenzin om soortgelijke redenen af", tweette hij. "Het was zo gemeen, zo totaal politiek, en (de ergste misdaad van allemaal) gewoon niet grappig. De hondsdolle haat tegen conservatieve waarden heeft de komedie verpest."

3 Dit is het tragische verhaal achter waarom hij ondanks zijn opvattingen nog steeds op 'Family Guy' zat

Veel fans vragen zich misschien af waarom de linkse MacFarlane Woods in zijn show bleef casten, ondanks de uitgesproken conservatieve opvattingen van de acteur. Dienovereenkomstig heeft Woods enig inzicht gegeven in zijn relatie met de maker van Family Guy.

Ik weet dat Seth een zeer liberaal persoon is, maar we kunnen goed met elkaar overweg. We verloren allebei onze moeders rond dezelfde tijd en steunden elkaar tijdens die vreselijke periode van shock en verdriet.

@SethMacFarlane is echt een fantastische kerel en ik beschouw hem als een dierbare vriend, Woods Tweeted.

2 De duistere reden waarom ze de James Woods High School hebben hernoemd

James Woods in Family Guy
James Woods in Family Guy

In de aflevering "Adam West High" van seizoen 17 wordt de plaatselijke school hernoemd ter ere van wijlen burgemeester Adam West, die voorheen James Woods High heette.

"We dachten dat het passend was om hem eer te bewijzen, niet alleen als een personage, maar ook als een persoon in ons leven", legde uitvoerend producent Steve Callaghan uit op de San Diego Comic-Con, voordat Alex Borstein uitriep: "En blijf bij James Woods!" in verwijzing naar zijn alt-rechtse opvattingen.

1 De show wierp nog meer schaduw in Woods

Toen de eerder genoemde aflevering "Adam West High" werd uitgezonden, gebruikte de show het als een kans om eindelijk afstand te nemen van James Woods.

"James Woods is een schande voor Quahog. Hij is een politieke trol en een maniak op Twitter", zegt Brian, die vaak wordt gezien als een hond, Seth MacFarlane. Het lijkt nu duidelijk dat James Woods niet snel naar Quahog zal terugkeren.

Aanbevolen: