15 Verrassende feiten over James Corden's Carpool Karaoke

Inhoudsopgave:

15 Verrassende feiten over James Corden's Carpool Karaoke
15 Verrassende feiten over James Corden's Carpool Karaoke
Anonim

James Corden leeft zijn beste leven, en een groot deel van zijn geluk hangt samen met het feit dat hij houdt van wat hij doet voor de kost, en het beta alt hem goed. Laten we eerlijk zijn, we zouden allemaal willen dat we zijn baan hadden. James Corden mag zijn favoriete beroemdheden op een rij zetten en met hen een ritje maken terwijl ze zingen op zijn passagiersstoel.

Er is echt niets anders zoals deze show, en we zijn verslaafd. Het is moeilijk om er niet van te houden vanwege de enorme hoeveelheid plezier die we beleven aan elke aflevering die we van Carpool Karaoke kijken.

15 Hij rijdt echt

Voor degenen onder jullie die dachten dat zijn auto op een aanhanger was getrokken, laat de geruchtenmolen een pauze nemen en wees gerust dat James Corden in elke aflevering echt de auto bestuurt. Een deel van het werk vereist dat hij daadwerkelijk kan rijden terwijl hij een gesprek voert en de deuntjes uitha alt met onze favoriete sterren.

14 Er is een hele colonne voor en achter James Corden terwijl hij rijdt

Ok, we geven het toe, hij rijdt maar hij wordt geassisteerd… heel erg. Er is eigenlijk een hele colonne-service gewijd aan het opnemen van elke aflevering. Corden volgt de leider voor hem, en hij is ook ingesloten met auto's achter hem. Zijn pad is vrijgemaakt en ze reizen op een parade-achtige manier terwijl de camera's draaien.

13 Ze kunnen de airconditioning in de auto niet laten draaien, dus het wordt erg, erg heet

Omdat de show vanuit het voertuig zelf is opgenomen, is het minste geluid van de airconditioning te veel voor de camera's. Het constante geluid van het gedreun van de airconditioning is gewoon niet acceptabel, dus het is niet toegestaan om het te gebruiken. Gasten moeten een zeer warme rit doorstaan.

12 Als Mariah Carey er niet was geweest, was deze show misschien nooit van de grond gekomen

Een groot deel van het succes van de show kan worden toegeschreven aan Mariah Carey's eerste optreden in de show. Volgens Eternal Lifestyle bedacht Corden de show vele jaren eerder, maar werd afgewezen door elke beroemdheid die hij probeerde te boeken. Mariah Carey waagde een kans op zijn idee en opende de sluizen voor andere beroemdheden om dit voorbeeld te volgen.

11 The Show Is All Improv

James moet elke keer dat ze een ritje maken op zijn hoede zijn. De producenten zorgen ervoor dat er geen pre-scripting aan te pas komt. Elke aflevering is gebaseerd op pure improvisatie van beide partijen, met weinig tot geen discussie over de nummers die zullen worden uitgelicht. Een deel van het succes van deze show kan worden toegeschreven aan hoe erg "echt" het eigenlijk is.

10 De show lijkt Kanye niet te pakken te krijgen. Hij stemde ermee in om te verschijnen, maar annuleerde toen … Twee keer

We hopen dat jullie allemaal genoten hebben van de aflevering met Kanye West die eigenlijk "Airpool" Karaoke was, want het ziet er niet naar uit dat hij binnenkort in de karaoke-auto zal stappen. Een van de meest verrassende onthullingen van de show is dat ze Kanye niet lijken te krijgen. Hij heeft een paar keer afgesproken en geannuleerd, maar hij is nooit een gast in de auto geweest.

9 Het beta alt heel goed en verdient $ 4 miljoen per jaar voor James Corden

James Corden krijgt maar liefst $ 4 miljoen betaald om deze show te hosten, en we zijn allemaal jaloers! We kunnen ons niet voorstellen hoe leuk het zou zijn om zo nonchalant om te gaan met beroemdheden terwijl ze leuke discussies aangaan en meezingen. Oké, we weten zeker dat er meer "werk" in zit, maar toch… $4 miljoen!

8 20 Penny-sized camera's zijn in het voertuig geïnstalleerd

Elke hoek wordt vastgelegd en het geluid moet zo helder mogelijk zijn, dus rijdt James Corden in een auto met overal camera's. Het is interessant om te weten dat er ten minste 20 cent-sized camera's waren geïnstalleerd om de ongelooflijke momenten die zich in de auto ontvouwen discreet vast te leggen.

7 Het idee voor deze show kwam van een sketch die hij deed met George Michael

Het was in 2011 toen George Michael en James Corden samenwerkten om een komische sketch te maken voor een liefdadigheidsevenement. Ze hadden zoveel plezier dat James deze serie ging maken. Het lijkt erop dat George Michael serieus opschept over het succes van deze show!

6 Ze hebben meestal maar 15 minuten aan beeldmateriaal na een uur filmen

Het is geen verrassing dat deze show, net als elke andere, veel bewerking vereist voordat deze in de juiste staat is om door fans te kunnen worden bekeken. We waren echter verrast door hoeveel bewerking er nodig was. Schokkend genoeg resulteert elk uur slechts in ongeveer 15 minuten aan dekking die geschikt is voor fans.

5 Bryan Adams liet de show zien toen hij erachter kwam dat het niet om hem heen was

Het was mei 2018 toen Bryan Adams een aanval kreeg en de show verliet om uiteindelijk nooit meer terug te keren. Hij was helemaal klaar voor zijn uiterlijk, maar toen hij erachter kwam dat hij deel uitmaakte van een samenwerkingsfunctie, brak hij zijn missie af. Als de show niet alleen aan hem was gewijd, was hij helemaal niet geïnteresseerd in deelname.

4 James Corden heeft zijn zinnen gezet op het krijgen van Beyoncé op de show

De ultieme beroemdheidsoptreden voor James Corden zou niemand minder zijn dan Beyoncé Knowles. James onthulde aan Eternal Lifestyle dat zijn wens haar aanwezigheid in zijn show zou zijn. Tot nu toe heeft Beyoncé de uitnodiging niet geaccepteerd, maar we hopen dat dit in de nabije toekomst verandert.

3 De show maakt beroemdheden comfortabel en ze werpen vaak hun geheime vuil op

James Corden heeft zeker iets met zijn gasten. Hij zorgt ervoor dat ze zich ongelooflijk op hun gemak voelen, en de hele ervaring is zo leuk dat ze vaak vergeten dat ze vanuit elke hoek op video worden opgenomen! Gasten onthullen een paar sappige geheimen en nemen deel aan wilde avonturen tijdens hun rit!

2 Artiesten zien een piek in omzet en winst nadat ze op de show zijn verschenen

Verschijnen op Carpool Karaoke is niet alleen heel leuk, het is ook een zeer winstgevende ervaring. Fans krijgen een uniek, niet-gescript beeld van hun favoriete sterren die zich losmaken en plezier hebben, waardoor ze actueler en relevanter zijn dan ooit tevoren. Beroemdheden zien een stijging van de verkoop en toegenomen populariteit nadat ze in de show zijn verschenen.

1 James Corden filmt alleen met artiesten waar hij echt fan van is

Elke baan heeft zijn voordelen, en het grootste voordeel voor James Corden is het feit dat hij zijn dromen kan waarmaken! Corden beslist wie er in de show zal verschijnen, en hij nodigt uiteindelijk alleen sterren uit waarmee hij persoonlijk verbonden is. Elke gast van de show is iemand waar James Corden echt een fan van is.

Aanbevolen: