The Crown': wie is de nieuwe prinses Diana, Elizabeth Debicki?

Inhoudsopgave:

The Crown': wie is de nieuwe prinses Diana, Elizabeth Debicki?
The Crown': wie is de nieuwe prinses Diana, Elizabeth Debicki?
Anonim

Kun je je voorstellen dat je de rol speelt van de geliefde Prinses Diana? Nou, voor Elizabeth Debicki is het dankzij de populaire Netflix-serie The Crown een realiteit. De in Melbourne opgegroeide Debicki werd gecast als de nieuwe prinses Diana, ook wel bekend als de prinses van Wales, voor de rest van het drama over de koninklijke familie.

In augustus 2020 maakten de makers van de populaire Netflix-serie hun castingbeslissing voor de nieuwe prinses Diana bekend. Naarmate de seizoenen vorderen, veranderen de leeftijden van het personage, en dus moet het team achter de show hun acteurs vrij vaak vervangen. De Australische actrice die wordt getikt om Lady Di te spelen is een bekend gezicht, want haar kredieten omvatten rollen in Tenet en The Great Gatsby. De rijzende ster zou op je radar moeten staan, dus we willen je een handige gids geven die je alles leert wat je moet weten over Debicki.

6 Haar grote doorbraak

We zijn er zeker van dat het spectaculaire The Great Gatsby op je lijst van meest geliefde films staat! Het verhaal van de rijke Jay Gatsby en de liefde van zijn leven, Daisy Buchanan, bevatte acteurs Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan EN Elizabeth Debicki in Baz Luhrmanns bewerking. Ja, de uitbundige Jazz Age-aanpassing bevatte Debicki als Jordan Baker.

Wat velen niet weten, is dat toen ze de rol in de elegante film scoorde, dit haar debuutrol was! Net van school, sprak Debicki in een interview en gaf toe dat ze "nul camerawerk" had toen ze de rol van haar leven kreeg.

5 Ze had een model kunnen zijn

De actrice, die speelde in een film van Christopher Nolan, had een heel ander pad in het leven kunnen inslaan - een op de catwalk.

Debicki, die op het eerste gezicht zeker een catwalk-ster lijkt, staat op een statige 1.80 meter! Hoewel ze model stond voor Max Mara in een merkshoot en poseerde voor talloze fotoshoots in tijdschriften, heeft Debicki nooit ondanks haar eigenaardige lengte een modellencarrière nagestreefd. Met "dagenlang benen" was het niet altijd gemakkelijk voor de Australische schoonheid om haar lengte als vrouw te accepteren. Ze sprak met The Independent en legde uit: "Ik ben erg lang en wanneer je als je een tiener bent, wil je zijn zoals iedereen. Ik zakte vaak in elkaar, het is in dat stadium heel menselijk om deel uit te maken van de menigte en geen enkel deel van jou te willen dat eruit springt."

4 leeft zonder sociale media

Debicki is een vrouw van klasse en elegantie! Ze is ook een stijlicoon die op het punt staat de stijl van prinses Diana recht te doen in de komende seizoenen van The Crown. Wat de actrice, die opvallend veel op Lady Di lijkt, echter opv alt, is haar weigering om sociale mediaplatforms te gebruiken. Op 31-jarige leeftijd is het verrassend dat de rijzende ster geen Instagram-account heeft zoals 99% van de vrouwen van haar leeftijd.

Debicki legde uit waarom ze weg is gebleven van Instagram en zegt dat de veelgebruikte applicatie "een beetje een vreemde wereld voor mij is". We houden van haar moed en richting!

3 Ze is een Aussie

We hebben misschien al vastgesteld dat de getalenteerde actrice een Australische is, maar laten we ons verdiepen in haar afkomst.

Haar aanstaande rol is zeker een hoogtepunt in haar carrière, en aangezien de wereld het nu heeft over de dame die Lady Di's dubbelganger is, is er een nauwkeurig profiel voor de ster geschreven. Zoals wordt uitgelegd op news.com.au, is Debicki eigenlijk niet geboren in het Land Down Under. Haar geboortestad wordt vermeld als Parijs, maar haar Australische roots komen van haar Australische moeder, en van haar vaders kant erfde ze de Poolse en Ierse afkomst. "Ik heb het gevoel dat Europa ook als mijn thuis is. Ik bedoel, Australië is mijn thuis, en mijn hart is daar, maar ik denk dat ik me altijd dicht bij Europa heb gevoeld, aangezien we daar familie hadden en we zouden bezoeken," ze uitgelegd.

2 Haar andere droom was om ballerina te worden

Hoewel ze onlangs een droomrol kreeg als de lieftallige prinses Diana, had Debicki verschillende ambities toen ze opgroeide!

En ze eindigde bijna precies waar ze wilde zijn, in een poging in de voetsporen te treden van haar beide ouders. Debicki groeide op in de kunst en merkte ooit dat ze ervan droomde balletdanseres te worden, aangezien beide ouders ooit balletdansers waren. De actrice die voor het eerst internationale erkenning kreeg met haar vertolking van Jordan Baker in The Great Gatsby, herinnerde zich: "Mijn moeder had een dansschool en mijn vader werkt nu in een theater, dus ik ging als jong kind veel naar dans kijken. -het was gewoon een deel van wie we waren."

Hoewel ze zich onderdompelde in de danswereld in de hoop dat het haar beroep zou worden, vertelde ze The Age dat ze op zestienjarige leeftijd als "te lang" werd beschouwd om ballerina te zijn.

1 Ze houdt van reizen

De wereld is sinds het begin van de pandemie op "pauze" gezet en reizen lijkt nu een vreemd concept. Debicki, die gedenkwaardige knikjes heeft gekregen die passen bij de rollen die ze tot nu toe heeft gespeeld, is normaal gesproken een fervent reiziger.

Het Australische sterretje verdeelt haar tijd efficiënt over een paar steden over de hele wereld, omdat ze ze allemaal evengoed thuis noemt. Hé, we zouden niet kunnen beslissen in welke pittoreske stad we ook officieel thuis zouden willen komen! Debicki de zwerver vertelde ooit aan news.com.au: "Ik ben een zigeuner in hart en nieren." Debicki liet haar sporen over de hele wereld achter en legde toen uit: "Ik heb een kleine driehoek waar ik heen ga, dat is tussen Sydney, Los Angeles en Londen, en daar ben ik op dit moment blij mee."

Aanbevolen: