Inside Quentin Tarantino en Salma Hayek's relatie

Inhoudsopgave:

Inside Quentin Tarantino en Salma Hayek's relatie
Inside Quentin Tarantino en Salma Hayek's relatie
Anonim

Quentin Tarantino is een van Hollywood's meest succesvolle fictieregisseurs, met klassieke films als 1994's Pulp Fiction, 2012's Django Unchained en de filmserie van 2003 Kill Bill. Zijn opmerkelijke werk in Hollywood heeft hem twee Academy Awards, drie Golden Globes, twee BAFTA en een Edgar opgeleverd. Sterker nog, hij heeft een blijvende erfenis voor zichzelf gemaakt.

Salma Hayek, aan de andere kant, een Mexicaans-Amerikaanse schermgodin bleef fans in de loop der jaren onder de indruk houden van haar acteervaardigheden. Hoewel haar goede uiterlijk nauwelijks onopgemerkt kan blijven, v alt niet te ontkennen dat Hayek net zo'n geweldige actrice is als dat ze mooi is. Het spreekt voor zich dat ze haar plek op de lijst van A-List actrices met recht heeft verdiend. Hoewel ze aanvankelijk alleen co-acteurs waren, bouwden Hayek en Tarantino uiteindelijk een vriendschap op… een die ze al meer dan twee decennia onderhouden. Van waar het allemaal begon tot recent, hier is een kijkje in de band van Quentin en Hayek.

11 Tarantino en Salma Beroemdste Werken Samen Is 'Dusk Till Dawn'

Ongeveer twee decennia geleden kwamen Hayek en Tarantino samen om samen te werken aan de cultklassieker Dusk Till Dawn uit 1996. In de film speelde Hayek de rol van een danseres genaamd Santanico Pandemonium. Quentin daarentegen nam het karakter aan van Richie Gecko, een overvaller die vampier werd.

10 'Dusk Till Dawn' was een groot probleem voor zowel Hayek als Tarantino

Tijdens de release leek Dusk Till Dawn op elke andere reguliere film. Maar voor Hayek en Tarantino was de film allesbehalve normaal voor hen. Dusk Till Dawn was Tarantino's eerste betaalde schrijfbaan en zonder twijfel lanceerde de film hem naar een hoger niveau in zijn carrière. Hayek onderging ook een soortgelijk lot toen ze al snel een van de meest gewilde Latina-actrices werd na de release van de film.

9 Er zijn geruchten dat Hayek tevreden was met de Fetish van Tarantino

Een scène in Dusk Till Dawn ziet Hayek een dans uitvoeren die eindigt met haar voet in Tarantino's mond en champagne over haar been giet. Hoewel de scène volledig fictief is, gaan er geruchten dat Tarantino dat deel heeft geschreven om zijn 'voetfetisj' te bevredigen. De acteur heeft deze geruchten echter lang ontkracht en uitgelegd dat de scène alleen voor artistieke doeleinden is opgenomen.

8 Tarantino schreef de Snake Dance-scène in 'Dusk Till Dawn' voor Hayek

De iconische scène waarin Hayek danst met een slang om haar nek gedrapeerd, moet een van de hoogtepunten van de film zijn. Maar hoewel het zo naadloos en natuurlijk leek, zou het je interesseren om te weten dat het niet in het oorspronkelijke script stond. Ja, Tarantino schreef het speciaal voor Hayek, en zoals hij verwachtte, heeft ze het voor elkaar gekregen!

7 Tarantino hielp Hayek haar slangenfobie te overwinnen

Hayeks slangendansscène zou tot nu toe een van haar beste kunnen worden. En hoewel zij het allemaal was, had Hayek in eerste instantie blijkbaar een duwtje nodig. Toen ze erachter kwam dat ze met een slang zou gaan dansen, trad Hayeks fobie voor slangen op, maar met een beetje motivatie van Tarantino overwon de actrice haar angsten.

6 Vriendschap met Quentin redde Salma van vermeende verkrachting

Tijdens het werken met de nu veroordeelde zedendelinquent Harvey Weinstein, werd Hayek seksueel misbruikt. Volgens de actrice ging de aanranding jarenlang door en had ze kunnen escaleren tot verkrachting als ze geen machtige vrienden had…Quentin Tarantino, George Clooney en Robert Rodriguez.

5 Er waren andere films

Dusk Till Dawn is misschien wel de meest populaire samenwerking van het paar, maar daarvoor hadden Hayek en Tarantino samen andere films gemaakt. Een jaar voordat Dusk Till Dawn werd uitgebracht, had het paar samengewerkt aan twee films, Four Rooms en Desperado, die beide enorme successen waren in hun eigen recht.

4 Hayek was meer dan enthousiast om in 2020 herenigd te worden met Tarantino

De Golden Globes Award 2020 werd opgeluisterd door verschillende Hollywood-sterren, waaronder Hayek en haar oude vriend Tarantino. De actrice leek opgewonden om herenigd te worden met Tarantino en uit alles, we kunnen zien, deze twee hebben veel liefde voor elkaar.

3 De actrice viert graag de overwinningen van Tarantino

Tijdens de Golden Globes 2020 won Tarantino de categorie Beste Scenario voor zijn opmerkelijke werk aan Once Upon A Time In Hollywood. Na het evenement ging Hayek naar sociale media met een schattige foto van zichzelf terwijl ze Tarantino knuffelde. "Gefeliciteerd Q met het winnen van een Golden Globe voor Beste Scenario voor een Film", schreef Hayek bijschrift.

2 Verjaardagen worden niet weggelaten

Voor Hayek is het gemakkelijk om de mijlpalen van Tarantino te vieren. Dit omvat filmreleases, prijswinnaars en natuurlijk verjaardagen. In maart 2021 deelde de actrice een throwback-foto van zichzelf die poseerde naast Tarantino. Verwijzend naar zijn nieuwste film, schreef de actrice: "Er was eens in Hollywood toen tarantino en ik jonger waren. Gelukkige verjaardag, Quentin!!"

1 Nooit te druk voor elkaar

Hayek en Tarantino hebben ongelooflijk drukke schema's, maar op de een of andere manier zijn ze erin geslaagd hun band fris te houden. Te midden van alle Hollywood-razernij kan Hayek altijd weten dat ze een vriend in Tarantino heeft en hij in haar. Twee Hollywood-legendes komen samen om een alliantie te vormen. Praten over een dynamisch duo dat we heel graag zien!

Aanbevolen: