Angelina Jolie's slechtste rollen volgens IMDb

Inhoudsopgave:

Angelina Jolie's slechtste rollen volgens IMDb
Angelina Jolie's slechtste rollen volgens IMDb
Anonim

Hoewel ze haar acteercarrière in 1993 begon na te streven, duurde het tot 1998 - toen ze speelde in HBO's biografische dramafilm Gia - dat Angelina Jolie haar doorbraak had in de filmindustrie. Na Gia speelde Jolie in vele succesvolle films zoals s Playing by Heart, Girl, Interrupted en Gone in 60 Seconds.

Vandaag zijn we hier echter niet om over haar beste films te praten. Integendeel, in dit artikel kijken we terug op de slechtste films van Angelina Jolie, volgens hun IMDb-beoordelingen. Van de avonturenfilm Lara Croft: Tomb Raider uit 2001 tot het romantische drama By the Sea uit 2015 - dit zijn de slechtste films waarin Angelina is verschenen, volgens naar IMDb.

10 'Lara Croft: Tomb Raider' (2001) - IMDb-beoordeling 5.8

grafrover
grafrover

De lijst van vandaag is de avonturenfilm Lara Croft: Tomb Raider uit 2001, die was gebaseerd op de Tomb Raider-videogames. Jolie portretteert avonturier Lara Croft terwijl ze probeert een mysterieus artefact van de Illuminati te halen. Naast Jolie spelen de filmsterren Jon Voight, Iain Glen, Noah Taylor en Daniel Craig.

Hoewel Lara Croft: Tomb Raider overwegend negatieve recensies van critici kreeg, deed het het vrij goed aan de kassa - het werd uiteindelijk de meest winstgevende film tijdens het openingsweekend. Het heeft momenteel een 5,8 rating op IMDb.

9 'Come Away' (2020) - IMDb-beoordeling 5.8

kom weg
kom weg

Na Lara Croft: Tomb Raider gaan we verder met de 2020-fantasiefilm Come Away, een andere kijk op klassieke verhalen over Peter Pan en Alice in Wonderland. Naast Angelina Jolie hebben de filmsterren David Oyelowo, Anna Chancellor, Michael Caine en Clarke Peters. Come Away kreeg over het algemeen negatieve recensies van critici, en het heeft momenteel een 5,8 rating op IMDb, wat betekent dat het de positie deelt met Lara Croft: Tomb Raider.

8 'Playing God' (1997) - IMDb-beoordeling 5.6

God spelen
God spelen

De volgende op de lijst is de misdaadfilm Playing God, die in 1997 werd uitgebracht. Afgezien van Jolie, de filmsterren David Duchovny en Timothy Hutton. Playing God volgt een chirurg die betrokken raakt bij een criminele organisatie, nadat hij zijn medische vergunning is kwijtgeraakt. De film kreeg behoorlijk slechte recensies van critici en het was een kaskraker, met een brutowinst van slechts 4 miljoen aan de kassa. Het heeft momenteel een 5,6 rating op IMDb.

7 'Lara Croft Tomb Raider: The Cradle Of Life' (2003) - IMDb-beoordeling 5.6

tomb-raider-2
tomb-raider-2

Het tweede deel in de Lara Croft-franchise - Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life - is de volgende op onze lijst. De film werd uitgebracht in 2003, met Gerard Butler, Ciarán Hinds en Chris Barrie in de hoofdrol naast Jolie. Het vervolg volgt het titulaire personage terwijl ze op zoek gaat naar de oude doos van Pandora. Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life heeft momenteel een beoordeling van 5,6 op IMDb, gelijk aan Playing God.

6 'Alexander' (2004) - IMDb-beoordeling 5.6

Alexander
Alexander

De historische film Alexander uit 2004 is de volgende op de lijst. Afgezien van Angelina Jolie, zijn er in deze film Colin Farrell, Val Kilmer en Anthony Hopkins te zien. Het is gebaseerd op het leven van koning Alexander de Grote. Alexander kreeg niet alleen negatieve recensies van critici, maar presteerde ook ondermaats aan de kassa. Het heeft een 5.6 rating op IMDb.

5 'By The Sea' (2015) - IMDb-beoordeling 5.3

aan Zee
aan Zee

Laten we verder gaan met het romantische drama By the Sea, dat in 2015 uitkwam. De film speelt Angelina Jolie en haar ex-man Brad Pitt als een onrustig stel dat in een hotel in Frankrijk verblijft, waar ze proberen te herstellen hun relatie.

Niet alleen de filmster Angelina Jolie, maar de actrice schreef, regisseerde en produceerde de film ook. By the Sea kreeg gemengde recensies en het werd uiteindelijk een kaskraker. De film heeft een 5,3 rating op IMDb.

4 'Mojave Moon' (1996) - IMDb-beoordeling 5.2

mojave-maan
mojave-maan

We gaan verder met de volgende film, de romantische dramafilm uit 1996, Mojave Moon. Naast Angelina Jolie zijn er in de film ook Danny Aiello, Anne Archer, Michael Biehn en Jack Noseworthy te zien. De film volgt een autodealer die op een onverwacht avontuur belandt nadat hij besluit een ritje te geven aan een jonge vrouw en haar moeder. Mojave Moon heeft een 5,2 beoordeling op IMDb.

3 'Love Is All There Is' (1996) - IMDb-beoordeling 5.1

liefde-is-alles-wat-is
liefde-is-alles-wat-is

Landing op positie nummer drie van onze lijst is de romantische komedie uit 1996 Love Is All There Is, met Joseph Bologna, Renée Taylor, Lainie Kazan en Barbara Carrera naast Angelina Jolie. De film - een kijk op Romeo en Julia - speelt zich af in de Bronx en volgt een rivaliteit tussen twee Italiaans-Amerikaanse families. Love Is All There Is heeft een beoordeling van 5,1 op IMDb.

2 'Hell's Kitchen' (1998) - IMDb-beoordeling 4.7

hells-keuken
hells-keuken

De tweede plaats van vandaag is Hell's Kitchen, de misdaadfilm uit 1998, met Angelina Jolie, Mekhi Phifer, Rosanna Arquette, William Forsythe en Johnny Whitworth in de hoofdrollen. De film volgt een bendelid dat besluit zijn leven een andere wending te geven nadat hij naar de gevangenis gaat voor een mislukte overval. Hell's Kitchen kreeg gemengde recensies, maar het flopte aan de kassa, met een brutowinst van slechts $ 4.322. Het heeft een 4,7-rating op IMDb.

1 'Zonder bewijs' (1995) - IMDb-beoordeling 4.1

zonder-bewijs
zonder-bewijs

Bovenaan onze lijst van Angelina Jolie's slechtst beoordeelde films op IMDb staat de thrillerfilm Without Evidence uit 1995. De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Michael Francke, die de directeur was van Oregon's Corrections Department voordat hij werd vermoord. De filmsterren Scott Plank, Anna Gunn, Angelina Jolie, Paul Perri en Andrew Prine. Zonder bewijs heeft een beoordeling van 4,1 op IMDb.

Aanbevolen: