Heeft Nina Dobrev spijt dat ze stopte met 'The Vampire Diaries' toen ze dat deed?

Inhoudsopgave:

Heeft Nina Dobrev spijt dat ze stopte met 'The Vampire Diaries' toen ze dat deed?
Heeft Nina Dobrev spijt dat ze stopte met 'The Vampire Diaries' toen ze dat deed?
Anonim

Actrice Nina Dobrev werd in 2009 beroemd als Elena Gilbert in het bovennatuurlijke tienerdrama The Vampire Diaries. Dobrev speelde in de show tot 2015 toen ze besloot afscheid te nemen van de show en verder te gaan met andere projecten. Twee jaar later eindigde de show en velen vragen zich af of Nina Dobrev spijt had van haar beslissing om met de show te stoppen.

Vandaag bekijken we alles wat de actrice heeft gezegd over The Vampire Diaries in de hoop hints te vinden over de vraag of ze denkt dat ze de juiste keuze heeft gemaakt. Van waarom ze stopte tot welke cast weet je nog dat ze het niet goed kon vinden - blijf scrollen om erachter te komen!

6 Dobrev zei dat ze altijd wist dat Elena's verhaal bedoeld is voor zes seizoenen

In 2015 kondigde Nina Dobrev aan dat ze The Vampire Diaries verlaat, en dit is wat ze met haar volgers deelde:

"Ik heb altijd geweten dat ik wilde dat Elena's verhaal een avontuur van zes seizoenen zou worden, en binnen die zes jaar kreeg ik de reis van mijn leven. Ik was een mens, een vampier, een dubbelganger, een gekke onsterfelijke, een dubbelganger die zich voordoet als een mens, een mens die zich voordoet als een dubbelganger. Ik ben gekidnapt, vermoord, opgewekt, gemarteld, vervloekt, ontvoerd, was dood en ondood, en er komt nog zoveel meer voor de seizoensfinale."

5 Ze kon niet altijd overweg met de cast

Het is zeker niet zo ongewoon dat castleden niet met elkaar overweg kunnen - tenslotte kan niet iedereen vanaf het begin dichtbij zijn. Nina Dobrev opende zich over het feit dat ze in het begin co-ster Paul Wesley niet mocht, ook al speelden de twee liefdesbelangen in de show. Dit is wat Dobrev onthulde op de Directionally Challenged-podcast die werd georganiseerd door haar mede-The Vampire Diaries-co-sterren Candice King en Kayla Ewell:

"Paul en ik konden het niet goed met elkaar vinden aan het begin van de show. Ik respecteerde Paul Wesley, ik mocht Paul Wesley niet. We konden het gewoon niet goed met elkaar vinden de eerste vijf maanden van de opnames. Ik herinner me dat iedereen naar me toe zou lopen nadat de show was uitgezonden en ze zouden zeggen: 'Zijn jij en Paul aan het daten in het echte leven?' Omdat iedereen dacht dat we zo'n goede chemie hadden. We verachtten elkaar zo erg, dat het las als liefde."

4 Maar ze gaf toe dat het filmen van de show leuk was

Nina Dobrev was een hoofdrolspeler in de eerste zes seizoenen van de show, wat absoluut betekent dat ze veel heeft geschoten met de cast en crew. Terugkijkend geeft de actrice toe dat het altijd een erg leuke ervaring was om op de set te staan. Dit is wat Dobrev zei:

"Het was gek qua schema om beide rollen te filmen, Elena en Katherine te moeten doen en soms scènes met mezelf op te nemen. Het was een wilde leerervaring, maar ook erg leuk omdat ik er twee wild kon spelen verschillende karakters."

3 En ze vond het leuk om meer dan één personage te spelen

Zoals de fans weten, speelde Nina Dobrev niet alleen Elena Gilbert in de show, maar ook Katherine Pierce en Amara. Volgens de actrice was het spelen van meerdere personages een echt voordeel van de show en iets waar ze erg van genoot. Dit is wat Dobrev onthulde:

"Ik was een zelfverklaard braaf meisje toen ik de show kreeg, en werd toen langzaam bozer toen ik Katherine belichaamde. Ik heb veel van haar geleerd. Ik herinner me dat ik twee afzonderlijke scripts bij me had - één voor elk personage - omdat ik moest uitsplitsen wat Elena in die aflevering doormaakte en wat haar bedoelingen waren, en dan een apart script hebben voor wat Katherine wilde van elke scène en omstandigheid."

2 Dobrev had een date met een van haar co-sterren en fans vermoedden dat hun relatiebreuk de reden was dat ze de show verliet

Nina Dobrev en haar voormalige co-ster Ian Somerhalder die Damon Salvatore vertolkte in de show van maart 2010 tot april 2013. Daarna werkten ze nog twee jaar aan de show voordat Nina afscheid nam van The Vampire Diaries. Fans kwamen al snel tot de conclusie dat Somerhalder misschien de reden was dat Dobrev de show verliet, want laten we eerlijk zijn - die graag met hun ex werkt. Dobrev onthulde echter dat ze eigenlijk een goede vriend is met zowel Ian Somerhalder als zijn vrouw, actrice Nikki Reed, wat betekent dat haar ex niet de reden was dat ze de show stopte. Dit is wat Dobrev zei over haar ex en de Twilight-actrice:

"Waarom kan niet iedereen vrienden zijn? Ik denk dat ze een prachtige baby hebben, en ze zijn gelukkig en ik ook. Wat is daar erg aan? Ik zie daar geen probleem in."

1 Ten slotte heeft de actrice niet veel succes gehad in de industrie sinds

Hoewel Nina Dobrev deel uitmaakte van meerdere projecten sinds ze afscheid nam van The Vampire Diaries, lijkt het alsof ze een hoogtepunt bereikte als Elena Gilbert in de show. Natuurlijk heeft Nina Dobrev hier nog niets over gezegd - en met 32 jaar is ze nog jong dus dit kan veranderen - maar niet veel mensen kunnen zelfs maar bedenken waar ze na de show in heeft gezeten.

Aanbevolen: