Dit is wat fans zeggen over 'How I Met Your Father

Inhoudsopgave:

Dit is wat fans zeggen over 'How I Met Your Father
Dit is wat fans zeggen over 'How I Met Your Father
Anonim

Het wordt een legende - wacht erop - dary! How I Met Your Father komt binnenkort en is de spin-off van de sitcom uit 2005, How I Met Your Mother (HIMYM).

HIMYM volgde "een vader, Ted Mosby, die via een reeks flashbacks aan zijn kinderen vertelde over de reis die hij en zijn vier beste vrienden maakten in de aanloop naar zijn ontmoeting met hun moeder", aldus IMDb. Met How I Met Your Father zijn Sophie en haar hechte vriendengroep aan het uitzoeken wie ze zijn, wat ze willen van het leven en hoe ze verliefd kunnen worden in het tijdperk van dating-apps en onbeperkte mogelijkheden terwijl ze vertelt haar zoon hoe ze zijn vader heeft ontmoet.

Zeven jaar nadat de CBS-sitcom eindigde, krijgt Hulu een soort spin-off, waarbij Hilary Duff de hoofdpersoon Sophie speelt. De serie, die nog geen premièredatum heeft, zal ook de hoofdrollen hebben voor Francia Raisa, Chris Lowell, Tien Tran, Suraj Sharma, Tom Ainsley en Daniel Augustin. Josh Peck en Ashley Reyes zullen terugkerende rollen hebben.

De originele makers zijn terug voor het seizoen van 10 afleveringen en fans zoemen over de nieuwe spin-off. Dit is wat fans zeggen over How I Met Your Father.

10 Hilary's reactie

Allereerst moeten we de reactie van Hilary Duff erkennen om in de show te worden gecast. In april, toen de show voor het eerst werd aangekondigd, plaatste ze op haar Instagram een video waarin ze vertelde over haar rol in de show. Ook in een persbericht van Deadline zei Duff: "Ik heb ongelooflijk veel geluk gehad in mijn carrière om een aantal fantastische personages te spelen en ik kijk er naar uit om de rol van Sophie op zich te nemen. Als grote fan van How I Met Your Mother voel ik me vereerd en zelfs een beetje nerveus dat Carter en Craig me het vervolg van hun baby zouden toevertrouwen."

9 Ze zijn boos dat deze show is opgepikt en niet 'Lizzie McGuire'

Het hart van millennials sloeg over toen de Jongere ster aankondigde dat er een herstart van Lizzie McGuire werd gepland - eerst voor Disney+, daarna voor Hulu en daarna helemaal niet. Uiteindelijk konden Duff en de makers niet beslissen waar Lizzie nu in 2021 zou zijn en het resulteerde erin dat de show werd geannuleerd voordat hij zelfs maar werd gefilmd.

Deze Twitter-gebruiker was boos dat ze doorging met How I Met Your Father terwijl ze "onafgemaakte zaken" hebben met de herstart van Lizzie McGuire die van fans werd weggerukt. En eerlijk gezegd, wie is het daar niet mee eens?

8 Ik moet de laatste twee afleveringen van 'HIMYM' nog bekijken

Deze gebruiker heeft de laatste twee afleveringen van HIMYM nog niet eens bekeken, dus ze zijn nog niet klaar voor de nieuwe serie. Maar aangezien deze reboot verschillende karakters volgt, denken we dat ze in orde zullen zijn. Eerlijk gezegd wensten veel mensen waarschijnlijk dat ze de laatste twee afleveringen van HIMYM niet hadden gezien. Ter info, aan de gebruiker die dit heeft geschreven, als je ernaar kijkt, leg dan je zakdoekjes klaar.

7 Ik hou van Hilary Duff

Deze fan is "absoluut enthousiast" over de nieuwe spin-off, maar alleen omdat ze dol zijn op Hilary Duff. Er is geen waarheidsgetrouwere verklaring geschreven. Duff zit al sinds eind jaren 90 in de entertainmentbusiness en werd begin jaren 2000 een begrip. Duff schoot omhoog naar roem met een acteer- en zangcarrière, en twee decennia later gaat Duff nog steeds sterk, dus natuurlijk zijn mensen opgewonden om haar in iets te zien, elke millennial / Zillenial zou dat zijn. Ze is een probleemloze Disney-ster en beroemdheid geweest en haar fanbase is altijd sterk geweest.

6 Ik hoop dat Bob Saget oudere Hilary Duff stemt

Bob Saget sprak om de een of andere reden de oudere Ted Mosby uit in de originele serie. Hoewel hij ouder was, werd het personage nog steeds gespeeld door Josh Radnor. Dus fans willen natuurlijk dat hij Sophie weer gaat uitspreken, ook al zou dat niet passen. Het zou erg grappig zijn en doen denken aan het origineel voor hardcore fans. Hopelijk zal hij iets vertellen of verschijnen in de nieuwe.

5 Ik kijk maar ga het waarschijnlijk haten

Als je iets zo goed als HIMYM hebt, moet je er waarschijnlijk niet mee rommelen, voor het geval de nieuwe versie niet zo goed is. Het ingaan van een nieuwe remake, vervolg of spin-off kan triggerend zijn voor hardcore fans van een show die zoveel voor mensen betekende. Wie weet? Mensen vinden het misschien leuk, maar sommige fans gaan erin met de mentaliteit dat ze het nu al gaan haten.

4 Echt? Na de tragedie van de finale?

Gebruiker @danadanadana_ twitterde: "How I Met Your Father? Echt waar? ECHT? Na de tragedie die de seriefinale van HIMYM was? Echt waar?" Die finale doet nog steeds pijn. Veel fans waren boos over hoe het eindigde, zelfs voor zover ze een petitie maakten, ondanks het feit dat de makers een alternatief einde op de dvd's aanboden. Ze lijkt niet zo enthousiast over het idee van de spin-off en is een fan die nog steeds gek is op het einde. We nemen het haar niet kwalijk. Net toen fans verliefd werden op de moeder, werd ze weggehaald.

3 Ik verontschuldig me ervoor dat het het enige is waar ik over praat

Aan de andere kant biedt deze fan zijn excuses aan voor de persoon die ze zullen worden wanneer de uitzending begint. How I Met Your Father is begin deze maand officieel begonnen met filmen. Het filmen werd een beetje vertraagd nadat Duff een doorbraakgeval van de Delta-variant van COVID-19 had opgelopen. Maar als het filmen eenmaal is afgerond en de serie op Hulu verschijnt, zal deze gebruiker er letterlijk niet over uitgepraat raken, dus als je net zo graag over nieuwe shows praat als zij, volg hem dan zeker.

2 Wees alsjeblieft zo goed als 'HIMYM'

Sommige fans zijn hoopvol over de nieuwe reboot.@Sydnabiq twitterde dat ze willen dat de nieuwe serie net zo goed is als het origineel. Nadat ze drie verschillende versies van How I Met Your Dad hebben doorgenomen, hebben de makers deze waarschijnlijk op het hoofd geslagen, vooral omdat ze Duff als hoofdrolspeler hebben. De tijd zal het leren. Zal de show net zo lang duren als HIMYM of wordt het een flop van één seizoen?

1 Niemand wil het

"Maak wat nieuwe s", twitterde deze gebruiker. Ze bleven zeggen dat niemand HIMYF echt wil. Ze twitterden zelfs dat er een petitie zou moeten komen om geen remakes meer te maken van oude tv-shows en gewoon nieuwe dingen te maken. Hoezeer dat ook waar zou kunnen zijn, het is opwindend om te zien waar deze wereld heen zal gaan en originele castleden kunnen zelfs cameo's maken, wat het allemaal de moeite waard maakt.

Aanbevolen: