Waarom critici zo hard zijn over 'How I Met Your Father

Inhoudsopgave:

Waarom critici zo hard zijn over 'How I Met Your Father
Waarom critici zo hard zijn over 'How I Met Your Father
Anonim

Een nieuwe spin-off van de hitserie, How I Met Your Mother, is onlangs uitgebracht op Hulu. How I Met Your Father kreeg echter serieuze kritiek, zelfs voordat de show werd uitgezonden. Fans en kijkers zijn veel aardiger met hun recensies dan critici, maar dat betekent niet dat de show kritiek van alle fans heeft vermeden. Veel fans van de originele show, How I Met Your Mother, vinden een spin-offshow niet eens de moeite waard, na de verschrikkelijke recensies die de seriefinale kreeg. Fans waren teleurgesteld over het einde van de originele serie, dus How I Met Your Father heeft serieus werk te doen. Ondanks de harde kritiek die het heeft gekregen, is de show al verlengd voor seizoen 2.

Fans zijn geobsedeerd door de Disney-Nickelodeon-crossover die How I Met Your Father naar hun publiek heeft gebracht. Josh Peck, uit de hitserie van Nickelodeon, Drake en Josh, en Hilary Duff, uit de hitserie van Disney, Lizzie McGuire, zijn beide in seizoen 1. Ook al vertrekt het personage van Josh Peck, er is nog steeds een kans dat hij terugkeert vanwege zijn vriendschap met andere karakters.

8 Fans zijn dol op 'How I Met Your Father'

Fans hebben gemengde beoordelingen van de nieuwe show, maar over het algemeen is How I Met Your Father een succes geweest voor fans. Sommige fans verontschuldigen zich zelfs dat ze er non-stop over praten. Veel kijkers zijn dol op de nieuwe show, ongeacht hoe ze zich voelen over How I Met Your Mother.

7 Critici haten 'How I Met Your Father'

Critici hebben de nieuwe show vreselijke recensies gegeven. Als een spin-offshow is het gebruikelijk om wat ruwe kritieken te ontvangen, maar How I Met Your Father was vanaf het begin gedoemd door critici. Fans van Hilary Duff zijn vooral teleurgesteld dat ze deel uitmaakt van deze spin-off-serie, nadat de herstart van Lizzie McGuire uiteindelijk niet doorging.

6 "Hollow Nostalgia Grab"

RogerEbert.com is geciteerd en zegt dat How I Met Your Father "nog een holle nostalgiegrijper" is. Met spin-offs en reboots die populairder zijn dan ooit, maakte deze hitshow het niet goed voor de criticus van deze site.

5 "Stale Vervolg"

Voordat de show werd uitgezonden, had The Guardian wat ruwe woorden te zeggen over How I Met Your Father, en noemde het een 'verouderd vervolg'. Als iemand op zoek is naar wat nostalgie, dan is dit de juiste show. Zo niet, dan is het weer een teleurstellende spin-off van een show waar niemand om heeft gevraagd. Ze bekritiseren het lachspoor, de up-to-date referenties van Uber en Tinder en het ontbreken van een nieuw en relevant plot.

4 "Verwarrende, oude tijdcapsule"

In een poging om alleenstaande millennials in een grote stad te portretteren, wijst Variety erop dat de show verwarrend is en niet de ware levensstijl van het vrijgezelle leven van New York City weergeeft. De show speelt zich af in New York City, maar ze filmden in Los Angeles, waardoor het nog verwarrender wordt voor de castleden om zich te verhouden tot de stad waarin ze zich bevinden.

3 "Voldoet niet aan zijn moeder"

Distractify stelt de vraag: "Hebben critici een soort vendetta tegen een HIMYF-reboot, of is het echt zo erg?" Specificiteit in komedie is cruciaal, en critici hebben gezegd dat How I Met Your Father dit kenmerk volledig mist. Critici vinden het niet leuk dat de show niet overeenkomt met de originele show en dat de personages te simpel en basaal zijn.

2 "Saaie spin-off laat op het feest"

Critici zeggen verder dat deze spin-off gewoon te laat op het feest is. Ze maken veel te veel verwijzingen en gebruiken zinnen die alleen maar laten zien hoe hard ze proberen trendy te blijven. De show bevat verwijzingen naar unboxing, grappen over YouTubers, het gebruik van het woord FOMO en viral fail-video's.

1 "Gewoon niet grappig"

Rolling Stone zei het vrij direct toen hij zei dat de show gewoon niet grappig is. Het komt helemaal niet overeen met de originele show, en ondanks dat fans genieten van de nieuwe show, zou het zoveel beter kunnen zijn met betere karakterontwikkelingen en plots die verder gaan dan single zijn in New York City.

Aanbevolen: