Wie is de vriendin van 'The Boys'-acteur Antony Starr?

Inhoudsopgave:

Wie is de vriendin van 'The Boys'-acteur Antony Starr?
Wie is de vriendin van 'The Boys'-acteur Antony Starr?
Anonim

Antony Starr is een acteur uit Nieuw-Zeeland die bekendheid verwierf in Hollywood toen hij een hoofdrol kreeg in de Amazon Prime superheld show The Boys Hij speelt een personage genaamd Homelander, de leider van een groep superhelden die bekend staat als de Seven. Interessant is dat Starr de rol bijna afwees, maar gelukkig voor fans van The Boys besloot hij uiteindelijk de rol op zich te nemen.

Dankzij het succes van zijn show - The Boys werd dit jaar genomineerd voor Outstanding Drama Series bij de Emmy Awards - is Antony Starr een vrij bekende naam geworden. Met die roem komen natuurlijk vragen over zijn persoonlijke leven. Dit is wat we weten over met wie The Boys-acteur Antony Starr aan het daten is.

7 Hij houdt zijn persoonlijke leven erg privé

Het is niet zo eenvoudig om dingen te weten te komen over het privéleven van Antony Starr. Hij praat niet veel over zijn persoonlijke leven in interviews, en hij plaatst zelden iets over zijn thuisleven op zijn Instagram-account. Als zodanig is het moeilijk om met zekerheid te zeggen of Starr een relatie heeft of niet. Sommige fans zien misschien dat er geen foto's van een vriendin op zijn Instagram-account staan en denken dat Starr single is, maar misschien wil hij zijn relatie gewoon niet in de schijnwerpers zetten.

6 Hij had vroeger een relatie met een vrouw genaamd Lucy McLay

De laatste persoon waarvan werd bevestigd dat Antony Starr aan het daten was, was een mede Nieuw-Zeelander, Lucy McLay genaamd. Er zijn verschillende foto's van het paar dat samen evenementen bijwoont, zoals de Air New Zealand Screen Awards in 2006 en 2007, en meerdere bronnen meldden dat ze aan het daten waren.

5 McLay is een kostuumontwerper

Volgens IMDB is McLay kostuumontwerper en heeft ze aan allerlei projecten gewerkt. Haar meest recente filmkrediet was als assistent kostuumontwerper voor de actiefilm The Meg uit 2018, een Amerikaanse productie die deels in Nieuw-Zeeland werd gefilmd. Haar meest recente televisiewerk was als assistent kostuumontwerper bij de tv-serie The Shannara Chronicles, een andere Amerikaanse productie gefilmd in Nieuw-Zeeland. Interessant is dat ze geen krediet aan haar IMDB-profiel heeft toegevoegd sinds Antony Starr aan The Boys begon te werken. Ook volgens IMDB werkten McLay en Starr samen aan drie verschillende projecten: de film Without a Paddle (2004) en de tv-shows Mercy Peak en Outrageous Fortune.

4 Ze zijn misschien uit elkaar gegaan

Hoewel geen enkele bron officieel heeft gemeld dat Antony Starr en Lucy McLay uit elkaar zijn gegaan, is er genoeg reden voor speculatie. Om te beginnen was de laatste prokect waar ze samen aan werkten in 2007, toen McLay de kostuumcoördinator was voor een aflevering van Outrageous Fortune, een tv-show waarin Antony Starr een hoofdrol speelde. Daarnaast zijn de twee al een tijdje niet meer samen gefotografeerd, staan er geen foto's van McLay op het Instagram-account van Starr en gaan er geruchten dat Starr verder is gegaan met een van zijn co-sterren.

3 Er zijn geruchten dat hij aan het daten is met zijn co-ster Erin Moriarty

Sommige bronnen beginnen te speculeren dat Antony Starr een relatie heeft met zijn co-ster uit The Boys, Erin Moriarty. Het begon toen het populaire Instagram-roddelaccount @deuxmoi een reeks e-mails van een anonieme bron plaatste die suggereerden dat de Starr en Moriarty aan het daten waren. In termen van feitelijk bewijs was de basis voor deze speculatie meestal alleen dat de twee duidelijk veel tijd samen doorbrengen, en ze hebben allebei veel foto's van elkaar op hun respectieve Instagram-accounts geplaatst. Geen van beide partijen heeft de relatie echter bevestigd, en het zou heel goed kunnen dat ze gewoon goede vrienden zijn.

2 Moriarty speelt Starlight op "The Boys"

In The Boys speelt Erin Moriarty Starlight, een van de zeven helden waarvan Homelander (Starr's personage) de leider is. Homelander en Starlight zijn het niet echt eens in de show, omdat hij meer een antiheld is, terwijl zij een meer traditioneel moreel kompas heeft. Voordat ze bij The Boys was, speelde Moriarty een hoofdrol in een andere streaming-sueprhero-show - de originele Netflix-serie Jessica Jones.

1 De relatiestatus van Antony Starr is op dit moment een beetje een mysterie

Zoals je kunt zien, is het niet helemaal duidelijk met wie Antony Starr aan het daten is. Hij is misschien nog steeds aan het daten met Lucy McLay, maar de kans is groot dat die relatie nu ver verleden tijd is. Hoewel Starr hun breuk nooit leek te bevestigen, zou het verrassend zijn als ze nog steeds samen zijn maar inmiddels niet getrouwd. Voorlopig zullen fans tevreden moeten zijn met speculeren over het datingleven van Starr. Hij was nooit bijzonder transparant over zijn relaties, en hij lijkt alleen maar geheimzinniger te zijn geworden sinds hij een Amerikaanse tv-ster is geworden.

Aanbevolen: