The Boys': hier is waarom Antony Starr Homelander wilde afwijzen

Inhoudsopgave:

The Boys': hier is waarom Antony Starr Homelander wilde afwijzen
The Boys': hier is waarom Antony Starr Homelander wilde afwijzen
Anonim

In de geschiedenis van Hollywood zijn er veel verhalen geweest over beroemde rollen die bijna werden gespeeld door andere opmerkelijke acteurs. Hoewel veel van die verhalen fascinerend zijn om voor te stellen, is over de overgrote meerderheid van hen de afgelopen jaren zo veel gesproken dat ze niemand meer verbazen. De meeste filmfans weten bijvoorbeeld al dat Will Smith bijna Neo uit The Matrix speelde en ze zijn het beu om daarover te lezen.

Aan de andere kant hebben de meeste mensen geen idee dat Antony Starr, de acteur die Homelander uit The Boys tot leven brengt, die rol bijna gemist heeft. Gezien het feit dat Starrs vertolking van Homelander zo geprezen is dat er fantheorieën over het personage zijn, zou dat duidelijk jammer zijn geweest.

Natuurlijk is het feit dat Antony Starr het spelen van Homelander bijna miste, voor een groot deel interessant omdat het geweldig is om je een andere acteur in de rol voor te stellen. Verbazingwekkend genoeg is de reden waarom Starr bijna niet in de rol werd gecast, nog indrukwekkender, omdat hij zijn auditie probeerde te verknoeien om een reden die fans moeten weten.

Carrièrebegin

Geboren en getogen in Nieuw-Zeeland, maakte Antony Starr zijn acteerdebuut op televisie toen hij een kleine rol speelde in een primetime soap die in dat land werd uitgezonden, genaamd Shortland Street. Vanaf daar slaagde Starr er duidelijk in om de aandacht van de producenten van Xena: Warrior Princess te trekken. Per slot van rekening werd Starr gecast als twee verschillende Xena: Warrior Princess-personages die verschenen in afleveringen die een jaar na elkaar werden uitgezonden.

Na zijn verschijning in Xena's fantasiewereld in 1995 en 1996, acteerde Antony Starr pas in het jaar 2000 opnieuw toen hij verscheen in een show genaamd Street Legal. Gelukkig voor hem slaagde Starr erin om het jaar daarop zijn eerste terugkerende rol te spelen in een show genaamd Mercy Peak, en vanaf daar begon zijn carrière van de grond te komen. Starr zou bijvoorbeeld meerdere terugkerende rollen krijgen in de shows Outrageous Fortune, Rush, Tricky Business en Lowdown.

Rise to Fame

In het jaar 2013 bereikte de carrière van Antony Starr een belangrijke mijlpaal toen hij voor het eerst werd gecast als het hoofdpersonage in een doorlopende serie. Banshee was vier seizoenen lang in de lucht en was een bekroonde Cinemax-show die grotendeels slaagde dankzij de prestaties van Starr als hoofdpersonage van de serie. Op het hoogtepunt van Banshee's succes was het zelfs zo populair dat er een spin-offfilm uit voortkwam genaamd Banshee Origins.

Nadat Banshee's finale was uitgezonden, duurde het niet lang voordat Antony Starr de hoofdrol kreeg in een andere serie toen hij schitterde in een show genaamd American Gothic die debuteerde in 2016. Helaas voor Starr kwam er een einde aan die serie slechts één seizoen. Aan de positieve kant, American Gothic werd uitgezonden op CBS, en de headliner van een grote netwerkshow is een indrukwekkende prestatie.

In 2019 debuteerden The Boys op Amazon Prime en hoewel er om veel redenen veel over de show werd gepraat, was Antony Starrs vertolking van Homelander de belangrijkste onder hen. Homelander is een fascinerend personage en doet zich voor als een held, maar in werkelijkheid is hij in staat tot groot kwaad in een oogwenk en lijkt hij vaak te genieten van het plegen van wrede daden.

Nauwelijks voorkomen fout

Tegen de tijd dat Antony Starr werd gevraagd om auditie te doen om Homelander te spelen, had hij genoeg succes geboekt dat hij niet langer wanhopig op zoek was naar werk. Met dat in gedachten, maakt het een bepaald niveau van succes dat hij niet veel tijd wilde verspillen aan een rol waarvan hij zeker wist dat hij die nooit zou krijgen. Verbazingwekkend genoeg sprak Starr in 2020 met de Metro UK over het auditieproces voor The Boys en hij onthulde dat mentaliteit hem bijna de rol van zijn leven kostte.

Mijn vertegenwoordigers stuurden me het script en zeiden dat dit er een is waar we naar moeten kijken, ik had het druk, ik werkte vrijwel elk uur onder god gestuurd en ze belden me een week later en zeiden: 'Heb je gelezen het?' Ik had zoiets van: 'Nee, laat me met rust, ik heb het druk.' Dus ik keek er anderhalve week niet naar en toen zag ik dat het een superheldending was en ik dacht dat ze me toch niet zouden kiezen, daar ben ik niet voor gemaakt. Henry Cavill is 12 voet lang, gebouwd als een 3 meter hoog bakstenen huis en hij is geweldig, knap en charmant - dat krijg ik niet.

Toen waren [mijn vertegenwoordigers] lastig, dus ik zat in mijn kleedkamer, koos een plekje op mijn iPad en filmde deze auditie bijna uit wrok voor mijn herhalingen. Toen kwam het bij Eric [Kripke] en [mijn vertegenwoordigers] zeiden: 'Ze vonden het geweldig!' Toen dacht ik dat ik beter [het script] kon lezen. Ik las het en realiseerde me dat dit echt heel goed is en het waard is om er wat tijd en energie in te steken."

Met Starr die Homelander opnieuw zal spelen tijdens het derde seizoen van The Boys, is het moeilijk voor te stellen hoe anders de show zou zijn geweest met iemand anders in de rol. Starr deed het zelfs zo goed door Homelander als een slechterik af te schilderen dat sommige fans ervan overtuigd waren dat hij zijn ultieme verdiende loon zou krijgen tijdens het tweede seizoen. Als Homelander zijn vroegtijdige overlijden had ontmoet, waren diezelfde fans ervan overtuigd dat de show een nieuw personage nodig had dat echt geweldig was om zijn plaats in te nemen, wat een bewijs is van hoe goed Starr is geweest.

Aanbevolen: