Hoeveel verdient Antony Starr voor zijn rol als Homelander in The Boys

Inhoudsopgave:

Hoeveel verdient Antony Starr voor zijn rol als Homelander in The Boys
Hoeveel verdient Antony Starr voor zijn rol als Homelander in The Boys
Anonim

Moe worden van het lichte en leuke aanbod van superhelden in de MCU? Nou, je hebt geluk! Er zijn projecten die risico's nemen en de waanzin aanwakkeren. Het genre had al lang op zich laten wachten voor projecten als deze, en nu het krijgen van R-ratings steeds meer geaccepteerd wordt, worden we getrakteerd op projecten als The Suicide Squad en The Boys.

The Boys komt eraan voor seizoen drie en het succes van de show kan aan verschillende factoren worden toegeschreven. Een van die factoren is de casting, die perfect is. Antony Starr was geweldig als Homelander en hij wordt goed betaald voor de rol. We hebben de details over zijn salaris hieronder!

'The Boys' is uit en rennen

Een van de geweldige dingen van The Boys is dat het niet bang is om het superheldengenre naar volledig nieuwe gebieden te brengen. Het trekt geen klappen, en fans waarderen hoe krankzinnig de show altijd bereid is te worden.

Seizoen drie zal in de nabije toekomst debuteren, en net als seizoen twee, is het van plan om wilder en vreemder te worden dan voorheen.

Volgens de seizoenssynopsis: "Het is een jaar van rust geweest. Homelander is ingetogen. Slager werkt voor de overheid, onder supervisie van Hughie van alle mensen. Maar beide mannen jeuken om deze rust en stilte in bloed en botten te veranderen. Dus als The Boys horen van een mysterieus anti-Supe-wapen, botsen ze op The Seven, beginnen ze een oorlog en jagen ze op de legende van de eerste Superhero: Soldier Boy."

We hebben achter de schermen informatie over het seizoen gehoord, waaronder een scène die Jensen Ackles, die de eerder genoemde Soldier Boy speelt, weigerde te filmen. Ja, het wordt gek, en de fans zijn er voor.

The Boys is van plan dat zijn fans seizoen drie verslinden, en ze hebben een loyaliteit opgebouwd bij het publiek, dankzij verschillende factoren, waaronder de goed gecaste personages.

Antony Starr is ongelooflijk als thuislander

Om te zeggen dat Antony Starr het geweldig doet als Homelander, zou een enorm understatement zijn. Het is moeilijk om iemand anders in de rol voor te stellen, en dit was iets dat de showrunners opmerkten.

Al vroeg in het auditieproces kon Starr laten zien dat hij de enige man voor de baan was.

"Hij had deze kijk op het personage van de sprong, dat was de Amerikaanse held wiens masker kraakt en de sociopathie eronder onthult. Alleen al vanaf de sprong had hij die charmante Amerikaanse glimlach, die bijna spelshow-glimlach naar beneden pat, maar je kon het in zijn ooghoeken zien dat hij heel, heel gevaarlijk en psychotisch was. Hij was een slam dunk. Hij was absoluut de enige acteur die we voor die rol naar voren trokken, "zei showrunner Eric Kripke over Starr.

Gedurende de twee seizoenen van de show hebben we gezien dat Homelander losraakte, hoewel hij probeerde een meer menselijke kant te laten zien terwijl hij contact maakte met zijn kind. Zoals je je kunt voorstellen, zullen alle ogen gericht zijn op Homelander als we ons in seizoen drie wagen.

Antony Starr's tijd als Homelander heeft hem zeker op de kaart gezet, en hij verdient een aardige cent om het personage te spelen.

Starr verdient naar schatting $ 400.000 per aflevering

Dus, hoeveel verdient Antony Starr voor elke aflevering van The Boys? Van wat is geschat, doet de acteur het redelijk goed voor zichzelf.

"Echter, omdat Starr in elke aflevering van The Boys verschijnt, markeert de show een nieuwe progressieve stap voor de acteur, tenminste op het budget van de shows die hij doet, dus de ster verdient naar schatting ongeveer $ 400, 000 dollar per aflevering. Dat zou 3,2 miljoen dollar per seizoen toevoegen ", schrijft Inspired Traveler.

De site merkt ook op dat het salaris van Starr waarschijnlijk zal veranderen naarmate de show doorgaat naar toekomstige seizoenen.

"Hoewel de gegevens niet bekend zijn over het budget van de acteurs van The Boys, zijn het schattingen die zijn gemaakt afhankelijk van het vermogen van elk van de castleden en de populariteit van een televisieprogramma. Wat betekent dat naarmate het Amazon-drama steeds meer succes krijgt, des te hoger het salaris voor de sterren zal zijn, " vervolgde de site.

Dit is een flink bedrag voor Starr om te verdienen, vooral omdat hij niet de hoofdrolspeler is in de show. Meestal verdienen de hoofdrolspelers meer dan ondersteunende. Hierdoor zou het salaris van Starr waarschijnlijk bovenaan de stapel liggen.

Seizoen drie van The Boys wordt een wilde rit, en Antony Starr zou zijn salaris heel goed kunnen verhogen, ervan uitgaande dat Homelander het seizoen levend uitkomt.

Aanbevolen: