Love Is Blind': Alles wat Jessica over Mark heeft gezegd

Inhoudsopgave:

Love Is Blind': Alles wat Jessica over Mark heeft gezegd
Love Is Blind': Alles wat Jessica over Mark heeft gezegd
Anonim

When Love is Blind in première ging op Netflix in de winter van 2020, werd Jessica Batten al snel een deelnemer die kijkers graag haatten. Ze stond bekend om het geven van wijn aan haar hond, het agressief achtervolgen van deelnemer Matt Barnett, zelfs nadat hij Amber Pike had voorgesteld, en het aangaan van een wervelende verloving met Mark Cuevas, die tien jaar jonger was dan zij. Fans keken toe hoe Jessica haar verloving begon terwijl ze nog steeds smachtte naar Barnett, en uiteindelijk een verwoeste Cuevas afsloeg in de Love is Blind-finale.

Flash vooruit naar 2021 - zowel Jessica als Mark zijn verhuisd van Love is Blind, waarbij Jessica v alt voor een in Californië gevestigde enkel- en voetchirurg en vader van twee, en Mark verloofd en een baby krijgt. Hoewel ze allebei een gelukkige nieuwe relatie hebben, heeft Jessica niet geaarzeld om tijdens het filmen en achter de schermen over haar tijd met Mark te praten. Dit is wat ze zei over Mark en haar tijd op Love is Blind.

7 Jessica wilde oorspronkelijk de show verlaten

Jessica vertelde onlangs aan Refinery29 dat er veel gebeurde in haar persoonlijke leven tijdens het filmen, en ze gedroeg zich niet als zichzelf tijdens Love is Blind. "Ik kijk terug en ik voelde me absoluut ongemakkelijk, dus ik dronk daar te veel. Ik weet dat het niet de beste versie van mij is die er is. Het is super moeilijk om te zien wat ze afspelen", onthulde ze, eraan toevoegend dat haar geliefde hond Payton had een spoedoperatie nodig tijdens het filmen. “Ik heb zeker een gesprek gehad over weggaan en dat kon ik niet. Mijn hond werd ook ziek en stierf bijna tijdens de show. Ik had zoveel andere dingen aan de hand, "vertelde ze aan Entertainment Weekly.

Hoewel ze zich bij de show had aangesloten om een echtgenoot te vinden, vond Jessica ook dat haar relatie met Mark niet serieus genoeg was om te trouwen, wat resulteerde in haar poging om te vertrekken. Ze werd uiteindelijk gevraagd om in de show te blijven voor de huwelijksaflevering.

6 Jessica en Mark hadden allebei een plan om 'nee' te zeggen bij het altaar

Nadat de Love is Blind-finale was uitgezonden, vertelde Jessica aan USA Today dat ze tijdens het filmen Mark had toevertrouwd dat ze niet klaar was om te trouwen. Ik had het gevoel dat ik tot over mijn oren was binnengedrongen. Dus ik zei meteen tegen hem in Mexico: ‘Oh nee, ik denk dat ik hier niet per se klaar voor ben. Ik denk dat we nog veel moeten uitzoeken,’ en dat alles,”zei ze.

Ze onthulde ook dat ze de dag voor de bruiloft wist dat ze er niet mee door zou gaan en dat ze niet op een plek was om zich te binden aan een huwelijk met Mark. Toen Mark USA Today zijn kant van het verhaal vertelde, gaf hij toe: "Hoewel die gesprekken misschien waren (gehad), toen ik haar door het gangpad zag lopen, voelde ik gewoon wat ik op dat moment voelde, en ik denk dat de hopeloze romantisch in mij was als: "We kunnen dit."

5 Jessica was verrast toen Mark niet doorging met het plan

Toen Mark zijn hart volgde en Jessica ten huwelijk vroeg, gaf ze toe dat ze geschokt was. Hij en ik moesten kiezen wie we als onze bruidsmeisjes zouden hebben en een heleboel details… maar toen de deuren opengingen, realiseerde ik me dat er vijf stalknechten meer waren dan we hadden besproken, en ik dacht: 'Oh, welp, Ik denk dat hij ja gaat zeggen, 'en dat is precies wat er is gebeurd', onthulde ze aan USA Today.

Jessica verontschuldigde zich onmiddellijk bij zowel Mark als zijn moeder nadat ze Mark bij het altaar had afgewezen, hoewel Mark haar de volgende dag een sms stuurde om zich te verontschuldigen voor het verraden van hun overeenkomst. “We wisten dat we het uiteindelijk niet zouden gaan redden, dus op die dag waren we niet van plan om ja te zeggen. Toen alles naar beneden ging en hij huilde om zijn moeder en zo, was het een enorme schok voor mij, vertelde ze aan E Online.

4 Jessica zegt dat ze echt verliefd was op Mark

Ondanks het drama dat voorafging aan en volgde op de bruiloft, is Jessica ervan overtuigd dat ze liefde heeft gevonden op Love is Blind, en legt ze uit dat ze 'volledige liefde' had gevonden in aflevering 10 van de serie.“Ik kijk de aflevering terug en ik was helemaal verliefd op hem. Ik zou hem niet hebben verteld dat ik van hem hield als ik dat op dat moment niet voelde", vertelde ze aan USA Today, hoewel ze later toegaf dat ze denkt dat de liefde indirect was. "Ik denk dat veel ervan sensationeel was vanwege de oncomfortabele woonsituatie … Het leven begint behoorlijk raar te worden, en je hebt deze connecties met deze mannen, en het voelt anders dan wanneer je ze net in de echte wereld zou ontmoeten.”

3 Marks gebrek aan ervaring frustreerde Jessica

Veel fans bekritiseerden het paar vanwege hun leeftijdsverschil, en hoewel Jessica toegaf dat het een rol speelde in hun ondergang, vertelde ze later aan Refinery29 dat het Marks onervarenheid was die de deal bezegelde. "Ik bleef maar zeggen dat leeftijd de variant was, ik had ervaring moeten zeggen, want dit is het soort dingen dat ik voelde. Ik had niet het gevoel dat hij voor mij kon opkomen. Ik had niet het gevoel dat hij de moed had om op wat voor manier dan ook op te staan. Hij had niet het soort integriteit waar ik naar op zoek was." Uiteindelijk had Jessica het gevoel dat de twee zich in een heel verschillende fase van hun leven bevonden.

2 Mark zag naar verluidt andere vrouwen terwijl hij bij Jessica was

Sinds hij op Love is Blind verscheen, is Mark betrokken geweest bij valsspelen, waaronder een rommelige situatie waar Jessica hem op aansprak. Sterker nog, het lijkt erop dat Jessica wist dat Mark andere vrouwen zag - terwijl de twee aan het daten waren! 'Ik bedoel, hij had een relatie met een andere vrouw, dus ik kan me niet voorstellen dat hij echt van plan was te trouwen,' bekende ze. “Ik wist dat er een andere vrouw bij betrokken was. Het bleek dat er nog een paar andere vrouwen waren.”

1 Er is vandaag geen kwaad bloed tussen Jessica en Mark

Ondanks alles wat ze hebben meegemaakt, heeft Jessica toegegeven dat beide partijen verder zijn gegaan, en ze koestert geen slechte gevoelens voor Mark. "Ik denk dat Mark een goed mens is, weet je, ik denk dat hij door het leven gaat", zegt ze."Ik denk dat er veel aan de hand was, en ik denk dat er veel ego was toen ik naar hem toe kwam en in Mexico zei: 'Oh mijn god, ik voel dit niet', weet je, en het zag er echt slecht uit., mijn kant, en het voelde heel slecht, juist, dus dat deed waarschijnlijk pijn, en ik denk dat dat de reden is waarom hij toen het gevoel had dat hij naar buiten moest en andere dingen moest doen, "vertelde Jessica aan ET Online. Ze wenste dat Mark was komen opdagen bij de Na de Altar special, omdat hij "het leven van het feest is en hij met iedereen overweg kan", zei ze.

Wat betreft Mark? Nadat de finale was uitgezonden, vertelde hij aan USA Today: Jess was het net zo aan het uitzoeken als ik. Ik zou echt willen dat mensen haar wat losser zouden maken, want ze is mooi en een heel diep, liefdevol persoon.”

Het klinkt alsof deze twee ex-verloofden allebei hun geluk hebben gevonden, ook al was het niet op Love is Blind.

Aanbevolen: