Warner Bros vond het niet erg om dit hoofdpersonage uit 'The Suicide Squad' te laten

Inhoudsopgave:

Warner Bros vond het niet erg om dit hoofdpersonage uit 'The Suicide Squad' te laten
Warner Bros vond het niet erg om dit hoofdpersonage uit 'The Suicide Squad' te laten
Anonim

Warner Bros. heeft zojuist de nieuwste film van DC Extended Universe (DCEU), The Suicide Squad, uitgebracht. En hoewel de film tot nu toe een teleurstellende box office-optreden heeft gehad (de opening werd geschat op $ 26,5 miljoen), is de film van James Gunn grotendeels goed ontvangen door critici.

De film bevat verschillende Hollywood-zwaargewichten (om te beginnen met Viola Davis, Margot Robbie, Idris Elba, John Cena en zelfs Sylvester Stallone). Het ziet ook de terugkeer van enkele bekende gezichten uit de eerste Suicide Squad-film (hoewel Will Smith daar niet een van was). Het blijkt echter dat Warner Bros. het niet erg vond als een van de terugkerende acteurs niet in deze laatste aflevering had gespeeld.

Warner Bros. tikte James Gunn aan direct nadat Marvel hem had ontslagen

Toen bekend werd dat Disney James Gunn had ontslagen uit het Marvel Cinematic Universe (MCU), benaderde Warner Bros. de regisseur naar verluidt meteen. Het bleek dat ze al een project voor hem in gedachten hadden. "Ze hebben me dat voorgesteld", herinnert Gunn zich tijdens een interview met The New York Times. "Toby Emmerich [de voorzitter van de Warner Bros. Pictures Group], hij traint met mijn manager en elke ochtend zei hij: 'James Gunn, Superman. James Gunn, Superman.'”

In die tijd was Gunn echter nog niet van plan om een project op zich te nemen, en zei dat zijn plotselinge vertrek uit Marvel 'traumatisch' was. "Destijds zei ik dat ik me op dit moment niet aan iets kan binden", legde hij uit. “Ik had met mezelf te maken. Ik moet gewoon een stapje terug doen.” Na verloop van tijd had Gunn het gevoel dat hij weer projecten op zich kon nemen. Toen realiseerde hij zich dat hij een DC-film kon maken. "Ik wilde er echt zeker van zijn dat wat ik ook ging schrijven een geweldig verhaal zou zijn, en als het zou lukken en ik zin had om het te regisseren, zou ik het kunnen", zei Gunn." Suicide Squad was precies degene die onmiddellijk tot leven kwam."

Dat gezegd hebbende, Gunn was niet geïnteresseerd in het maken van een film die leek op David Ayers eigen Suicide Squad. "Als ik op Davids film zou reageren, zou het de schaduw van Davids film worden", merkte de regisseur op.

Warner Bros. zei dat James Gunn dit personage kon weglaten

Rond de tijd dat Gunn aan Suicide Squad begon, sprak hij met Warner Bros. over wat ze in deze film willen zien, aangezien het een soort reboot is. "En ze zeiden niets", onthulde de regisseur. Tegelijkertijd maakte de studio ook duidelijk dat de terugkeer van een bepaald personage uit de eerste film niet bepaald nodig was. "Ze zeiden, luister, we zouden het geweldig vinden als Margot in de film zou spelen, maar dat hoeft niet", herinnert Gunn zich. "Je zou allemaal nieuwe karakters kunnen bedenken of je zou allemaal dezelfde karakters kunnen behouden."

Als je het Gunn vraagt, is Robbie's Harley Quinn een noodzakelijk personage in elke DC-film die draait om zijn superschurken."Voor mij hoort Harley Quinn op de muur naast Batman, Superman, Wonder Woman, Captain America, Spider-Man, Hulk," legde hij uit. "Harley is vanaf het begin behoorlijk ongelooflijk geschreven door Paul Dini, en om de essentie van dat personage - haar chaotische, lieve karakter - te kunnen vatten en haar haar als oplichter te geven en haar toe te staan te gaan en staan waar ze wil, was zelfs voor mij als schrijver verrassend.”

Gunn denkt ook dat Robbie zelf een fantastische actrice is. "Zoals ik al eerder heb gezegd, is ze waarschijnlijk mijn favoriete acteur met wie ik ooit heb gewerkt", merkte Gunn op tijdens een gesprek met The Hollywood Reporter. “Ze is een fantastische acteur, ze is een fantastische komiek en ze is een fantastische atleet. En in staat zijn om Harley te creëren met al die verschillende kwaliteiten, maakt het voor mij heel gemakkelijk.' Wat Robbie betreft, gelooft de Australische actrice dat Gunn Harley Quinn zeker had genageld. "Hij heeft zeker haar stem en de toon van hoe onvoorspelbaar ze kan zijn", vertelde ze aan Variety."Hij was in staat om de komedie in een bepaalde richting en het geweld in een bepaalde richting te duwen en Harley los te laten."

James Gunn heeft misschien Harley Quinn opgenomen, maar hij heeft deze iconische DC-schurk weggelaten

En hoewel Gunn ervoor zorgde dat Harley Quinn een rol zou spelen in zijn film, was er één personage dat hij vanaf het begin van plan was uit te sluiten. "Ik weet gewoon niet waarom Joker in de Suicide Squad zou zitten", legde de regisseur uit. "Hij zou niet behulpzaam zijn in dat soort oorlogssituaties." Dat verklaarde min of meer waarom Jared Leto niet terugkeerde voor deze DC-film.

Tegelijkertijd merkte Robbie ook op dat de afwezigheid van Joker ervoor zorgde dat haar personage alleen kon schitteren. "Het is voor één keer niet met meneer J., wat best spannend voor mij is omdat [Quinn] letterlijk is uitgevonden als de vriendin van meneer J - alsof ze het universum is binnengekomen als iemands vriendin", vertelde de actrice aan Fox News. “Dus om haar echt te zien evolueren naar een plek waar hij niet eens genoemd hoeft te worden, laat alleen maar zien dat, ik denk dat de populariteit van het personage is gegroeid, net zoals zij emotioneel is gegroeid.”

Voor nu is het onduidelijk of Gunn ooit nog een DC-film zal regisseren, hoewel het erop lijkt dat hij die mogelijkheid niet uitsluit. Wat DC betreft, is Gunn maar over één ding bijzonder. "Ze zullen altijd worden geraakt of gemist," zei hij. "Ik wil gewoon niet dat ze saai worden."

Aanbevolen: